IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    комунистическите методи за ограничения на хората са пуснали здрави корени в доста голяма част от народа за съжаление

още не могат да проумеят, че европа не е чужбина и са свободни граждани
    +1
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      Кефала , с това съждение разцепи мрака. Аз само да добавя да се въведе и крепостната система, който напусне крепостта, другия феодал като го барне да има право да наложи наказание вариращо между 10 удара с камшик до бесене.
      комунистическите методи за ограничения на хората са пуснали здрави корени в доста голяма част от народа за съжаление

още не могат да проумеят, че европа не е чужбина и са свободни граждани

Коментар

• vicove.com

Не мога да кажа, че е ку*ва, но ако на ва*ината си имаше парола, то щеше да е "1234".
        Last edited by man_united; 07.12.2011, 14:28.

Коментар

• Кефала , с това съждение разцепи мрака. Аз само да добавя да се въведе и крепостната система, който напусне крепостта, другия феодал като го барне да има право да наложи наказание вариращо между 10 удара с камшик до бесене.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Труд, близък до Теорията за чистата акция.

Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
            Емиграцията на младите към чужбина също е проблем,
            трябва да се вземат мерки по въпроса, или да се ограничи, или да се задължат младите да работят по 10-20г. у нас преди да им се разреши да ходят в чужбина, или да бъдат задължени при работа в чужбина да плащат някакви осигуровки и данъци у нас.

Коментар

• Сутринта пощальонът звъни на вратата. Тя се отваря, а насреща му симпатична русокоса мадама на видима възраст 20-22 години, която му се нахвърля и започва да го целува страстно. Придърпва го да влезе в къщата и го избутва директно към спалнята, разсъблича го, хвърля го на леглото и започва бурен секс.След като приключват, мадамата бързо отива до кухнята, приготвя закуска... и му я сервира в леглото.... На изпращане пощальонът още стресиран и неразбиращ какво точно му се случва, вижда как мадамата бърка в портфейла си и му връчва един долар. Тогава той се престрашава и пита:
              - Не разбирам за какво е всичко това? А тя отговорила:
              - Ами вчера подхвърлих на мъжа ми: "Утре е последният работен ден на пощальона, какво да измислим за него?", и той ми отвърна: "Еби го... дай му един долар." Но да си призная, закуската беше лично моя идея!
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Какво изпитват пловдивските шофьори когато се движат из града -

СТ, РА, Х

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                  В картун нетуърк има закодирани подпрагови послания, които ги карат да се тъпчат с макдоналдс
                  не гледа картуун нетуърк защото все дават някакви фантасмагории и страхотии за деца на тази възраст

преди гледаше "бебе тв", но в последните месеци не иска да го гледа този канал

пускаме дискове на мики маус, "ну, погоди" и някакви други подобни, харесва и сериите за розовата пантера .................... както и тези серийки тука http://vbox7.com/collection:105989
                  Last edited by 2012; 06.12.2011, 21:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    по принцип си прав, но искам да ми обясниш как става така, че детето ми което е на 3 и половина години, при всяко минаване през макдоналс ми казва, че иска да яде бъргър и ако не му го купя започва да плаче

не го интересуват играчките в детските менюта, не харесва картофите им, не иска да пие кока-кола понеже никога не съм му давал да я опита, а иска само бъргър за ядене

няма и пред кой да се прави на "куул" както си се изразил, но харесва тази подметка която продават в макдоналдс
                    В картун нетуърк има закодирани подпрагови послания, които ги карат да се тъпчат с макдоналдс

Коментар

• По темата:
                      Бойко обещал и...изпълнил!

Коментар

• Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнение
                        Проблемът обаче не е в тъпите американци, а в това, че останалия свят гледа от тях. Всички европейчета и азиатчета искат да са "куул" като американчетата и масово копират от тях в култа към McDonalds, KFC, Burger King, Coca Cola. Наште тарикатчета не щат готвени манджи, дай им само пица, бургер, дюнер, пържени картофи и Кока Кола
                        по принцип си прав, но искам да ми обясниш как става така, че детето ми което е на 3 и половина години, при всяко минаване през макдоналс ми казва, че иска да яде бъргър и ако не му го купя започва да плаче

не го интересуват играчките в детските менюта, не харесва картофите им, не иска да пие кока-кола понеже никога не съм му давал да я опита, а иска само бъргър за ядене

няма и пред кой да се прави на "куул" както си се изразил, но харесва тази подметка която продават в макдоналдс

Коментар

• Мъжът се хвърля в краката на жена не за да покаже нещо, а за да погледне нещо.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• За всички некласирани дами в предаването "Фермер търси съпруга" - в момента по жълтите павета е пълно с фермери, да идват, избор голям.
                            И това ще мине ...

Коментар

• Жена се опитала да се качи на автобус, но поличката й била толкова тясна, че не можела да вдигне крака си върху стъпалото. Затова се пресегнала зад себе си, смъкнала ципа малко и отново опитала. Стъпалото пак било прекалено високо. Жената отново се пресегнала зад себе си, спуснала ципа още малко и отново опитала. Полата обаче била прекалено тясна. Решена да хване автобуса, тя отново се пресегнала зад себе си, спуснала ципа малко и за пореден път се
                              опитала да се качи. В този момент неочаквано усетила, че две ръце я хващат за задника и я повдигат.
                              Тя гневно се обърнала и погледнала мъжа зад себе си.
                              - Господине, не ви познавам достатъчно добре, за да се държите по този начин.
                              Мъжът отговорил:
                              - И аз не ви познавам достатъчно добре, госпожо, за да ми разкопчавате три пъти ципа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнение
                                Проблемът обаче не е в тъпите американци, а в това, че останалия свят гледа от тях. Всички европейчета и азиатчета искат да са "куул" като американчетата и масово копират от тях в култа към McDonalds, KFC, Burger King, Coca Cola. Наште тарикатчета не щат готвени манджи, дай им само пица, бургер, дюнер, пържени картофи и Кока Кола
                                Абе не си съвсем прав! Всички ти-нейжъри са "светнати" за лечебното въздействие на шкембе-чорбата в малките часове на деня, след здрав запой !!!

Коментар

Working...
                                X