Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Такаааа......
"Наследниците на едни от най-богатите българи - Александра Арабаджиева и Стайко Стайков, са горди собственици на чисто нов 8-местен самолет „Лиърджет" и голямо имение на Хавайските острови. Въздушното возило е подарък от бащата на булката Ветко Арабаджиев. Самолетът струва 8,45 милиона евро и е поръчка специално за двамата младоженци, пише kliuki.bg.
Алкохолният бос от Карнобат Миню Стайков не останал по-назад от своя сват и изненадал приятно младите с голяма къща на Хаваите. Имението се намира на остров Оаху и стррува близо 10 млн. долара"
Обща сума на подаръците в лева~=31 467 500лв
Пловдив получава субсидия до 15 млн. лева, която ще бъде преведена в следващите две години+до края на декември по сметките на общината ще се преведат 8 млн. лева от софийския боклук.
Алоооо,я се стегнете малко в кръста бе,хората дават накуп близо 32 млн. под формата на сватбени подаръчета,вие залъгвате пловивчани с някакви си 23 млн.
Коментар
-
Една монахиня се возела в такси.
Забелязала че шофьорът я гледа
втренчено по време на пътуването.
Попитала го защо и той казал:
- Искам да те попитам нещо, но не искам
да те обидя !
- Не можеш да ме обидиш. Била съм
монахиня толкова дълго, че съм чула
почти всичко.
- Винаги ми се е искало монахиня да ми
направи свирка.
- Ами...Можем да уредим нещо, но при
две условия. Не трябва да си женен и
трябва да си католик.
- Суууупер ! Не съм женен и съм
католик !
- Добре. Отбий.
Таксиметровия шофьор отбил и
монахинята се захванала за работа..
Малко след това таксиметровият шофьор
се разплакал.
- Защо плачеш, синко ?
- Сестро, съгреших. Излъгах...женен съм и
съм евреин.
- Няма нищо. Името ми е Брус и отивам
на бал с маски.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеКоментар на the money maker в темата...
Коментар
-
Това не знам дали е за тук....ама не се сетих за друга тема
Тотомилионерът от Бургас е шефът на икономическа полиция
Пред в. „24 часа” Никола Стефанов разказва за спечелените 2,2 млн лв...
"От "24 часа" научих, че съм ударил шестицата. В 8,30 ч на Никулден седнах в кабинета си и отворих вестника. Когато видях печелившите числа, не можах да повярвам. Играя с тях редовно от 25 г., но досега съм печелил само една четворка на 8 март 1988 г. ", разказа шефът на Икономическата полиция в Бургас Никола Стефанов. Щастливите числа, донесли 2,2 млн., били избрани съвсем произволно.
Не е решил какво ще прави с парите "Трябва ми време да осмисля всичко. Част от парите със сигурност ще отидат за образованието на двамата ми синове. Едно обаче е сигурно - не смятам с нищо да променям начина си на живот и най-вече работата си. Харесвам много това, с което се занимавам, и колектива. От 20 г. съм в тази система, всичко хубаво в живота ми е свързано с нея", обясни Стефанов.
Както всяка седмица, той пуска 7-те си числа в пълна комбинация. Тиражът се тегли на 4 декември.
"Тогава бях на работа, въпреки че беше неделя. Работехме по извънреден случай - с английския колекционер на яйца от защитени птици. Акцията продължи и в понеделник. Така едва на 6-и успях да си проверя фиша."
Веднага на оперативката в полицията казва, че е ударил шестицата. Първоначално колегите му помислили, че се шегува Стефанов обаче дори почерпил. Шефовете му решили да го пуснат в отпуска, за да се успокои и да си оправи финансовите дела.
Новият тотомилионер на България е съученик на Сергей Станишев от софийския техникум по полиграфия "Юлиус Фучик" . Преди години заедно усвоявали тънкостите на фотографията - Станишев карал в техникума тогавашното УПК. Ако не бе станал полицай, 45-годишният Стефанов със сигурност щеше да бъде част от журналистическата гилдия.
Шефът на Икономическа полиция в Бургас не крие страстта си към фотографията и съжалението, че от много работа няма време за снимки.
Постъпва в МВР през 1993 г. и от самото начало работи в Икономическа полиция. Преди да я оглави през 2006 г., е началник-група "Търговия, туризъм и услуги". Службата проведе десетки успешни акции напоследък по линия на пиратските дискове, стоки и алкохол менте по морето през лятото, срещу жилищните измами и далавери с пари от еврофондове.
Една от последните разработки бе срещу прекупвачи на зърно, които източили над 1/2 млн. лв. ДДС.
Стефанов пуснал печелившия фиш в пункта на ул. "Кирил и Методий". "За втори път при нас пада джакпот. Преди 2г. имахме късметлия, но с по-скромните 240 000 лв.", каза служителката в пункта.
Близки на шефа от МВР казаха, че най-често той пускал фиш в тотото до службата си на ул. "Христо Ботев". "Познавам го, редовно играе. Фишът, който му донесе голямата печалба, е бил за два тиража. Да са му честити парите, дано е за добро", каза Мария Благоева от тотото до полицията.
В момента топполицаят кара над 10-годишен роувър и живее в тристайно жилище в един от бургаските квартали.
http://gramofona.com/obschestvo/toto...eska-politsiya
Коментар
-
От Перник изпращат съобщение към София: “Моля изпратете гражданска отбрана, да ни спаси от бездомните кучета плъзнали по градО!” От София отговорили : “Веднага изпращаме 3 мобилни групи за кастриране на бездомни кучета.” Перник отвръщат : “Вие не ни разбрахте, они не ни eбът, они ни апат!!!!"това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар