IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от обзървър Разгледай мнение

наблюдава се, че коментиращите са задружни - 90% от тях са коментирали и това

Софарма АД със 17% спад на продажбите през януари заради лошото време
    много е силно това с датата на регистрация и кои са коментираните статии
    не, платени драскачи няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

наблюдава се, че коментиращите са задружни - 90% от тях са коментирали и това

Софарма АД със 17% спад на продажбите през януари заради лошото време

Коментар

• http://www.investor.bg/news/comments/129691/332.html

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Просяк стои с чиния в ръка. Минава пастор и му пуска 100 евро. И така всеки месец. След една година пасторът започва всеки месец да му пуска по 50 евро. След още една година - по 20, след това по 10 и накрая по 5. Просякът спира пастора и го пита каква е причината. Пасторът отговорил:"Когато ти давах по 100 евро, бях ерген и не се нуждаех от много пари. Обаче след една година се ожених, а жената има разходи и и трябват пари. Затова намалих на 50 евро. След още една година ми се роди син, за когото също трябват пари, затова ти намалих на 20 евро. След още една година ми се роди дъщеря и ето ти 10 евро..".
            Просякът го прекъснал: "Ама, пасторе, аз не съм длъжен да ти издържам семейството!".

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4528171

15-годишен ученик от Велики Преслав опитал да заколи с нож двама, защото му продали аспирин вместо екстази. Той пък платил дрогата с печатани на принтер пари.
              Филмите на Гай Ричи ряпа да ядат
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Някои пичове нямат чувство за хумор и се сърдят на другите Росене

Коментар

• Last edited by Jekata; 02.02.2012, 17:05.

Коментар

• Мъж и жена известно време след развода се срещат.
                    Жената:
                    - Скъпи, чух, че си започнал нова работа. Станал си чистач.
                    Мъжът:
                    - Защо реши така?
                    Жената:
                    - Приятелките ми казаха, че те засичали по центъра ту с един боклук, ту с друг...

Коментар

• Kiro,
                      Бахти тъпия виц, сам ли го измисли?

Коментар

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4528171

15-годишен ученик от Велики Преслав опитал да заколи с нож двама, защото му продали аспирин вместо екстази. Той пък платил дрогата с печатани на принтер пари.
                        Last edited by Jekata; 02.02.2012, 14:41.

Коментар

• Един мъж срещнал в парка свой познат, който седял на една пейка и дъвчел нещо.
                          - Здравей, приятелю, как си, какво правиш?
                          - Абе, горе-долу добре съм.
                          - А, сетих се, ти нали много печелеше от тотото?
                          - Да, печелех...
                          - Е, колко спечели? Я, я разкажи!
                          - Еми, какво да ти кажа! Първия път пуснах фиш за един лев и спечелих 10 лева. С цялата печалба пуснах фишове за 10 лв. и спечелих 100. Веднага пуснах фишове за 100 лева и спечелих 1000. Пак пуснах фишове за всичките 1000 лева и спечелих 10000. И така продължих - пуснах 10000, спечелих 100000, пуснах 100000, спечелих милион. Накрая пуснах фишове за 1 милион...
                          - И какво стана - навярно си спечелил 10 милиона?
                          - Там е работата, че не спечелих, а изгубих всичко!
                          - Мале-мале! Ако аз бях на твое място, щях да си изям ташаците от яд!
                          - Ами ти какво мислиш, че дъвча в момента?

Коментар

• vicove.com

Всички медии съобщават, че Стоянка Мутафова и на 90-тия си рожден ден е на работа...
                            Оказало се, че това са рекламни съобщения на НОИ във връзка с повишаването на възрастта за пенсиониране.

Коментар

• РЕШЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ В ОФИСА

Коментар

• Зайо Байо говорeл много глупости. Един ден лъвът го извикал и му казал:
                                - Зайо, престани да говориш глупости. Вместо това ги заместваи с цветя.
                                Тръгнал си заека натъжен и по пътя си към къщичката видял Кума Лиса и тя започнала да му се подиграва:
                                - Зайо, видя ли! Като много знаеш, лъвът ти намери цаката.
                                Заекът я погледнал изпод вежди и й казал:
                                - Кума Лисо, я да мълчиш, че както съм го набожурил, така ще ти го надетелинча, че от маргаритката ти ще прокапят момини сълзи.

Коментар

Working...
                                X