Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Англичанин, французин и българин и спорят от коя националност са били Адам и Ева. Англичанинът: - Според мен Адам е бил англичанин - само един англичанин може да бъде такъв джентълмен, че да си даде реброто, за да се появи Ева. Французинът: - А според мен Ева е била французойка - само една французойка може да се предложи эа една ябълка. Българинът: - И двамата сте в голяма грешка по въпроса! Според мен Адам и Ева са били българи - само българин с една ябълка на гол гъз може да си мисли, че живее в рая...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеХ.ЙМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
В Перник намерили дете, възпитано от вълци. В момента това било единственото възпитано дете в Перник...
__________________________________________________ __________________
В Перник живеят жените с най-набитото око на света!Last edited by vajvaj; 18.02.2012, 23:48.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Как да ударим голям мъж.
Физическата сила не винаги е превъзходство просто човек трябва да знае как да удря.
http://www.youtube.com/watch?v=XQbLw...layer_embedded
От това което видях в клипа съм напълно съгласен, че мозъка ще стане на каша ако се удари бързо и качествено колкото и да е дебеловрат опонента.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЛъжатЕдно човешко тяло не може да побере 11 бебета дори това да е Фидосова.
Но принципно като се загледам може и да греша.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар