Първоначално изпратено от Jimmy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение9 лири за торба въздух от Родопите в ebay.Предлагат се различни разфасовки, но офертата е с ограничени количества http://btvnews.bg/article/bulgaria/o...te-v-ebay.html
Don't work hard, work smart!
Коментар
-
9 лири за торба въздух от Родопите в ebay.Предлагат се различни разфасовки, но офертата е с ограничени количества http://btvnews.bg/article/bulgaria/o...te-v-ebay.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАбе аз заглеждам сега, вляво под Казахстан - що е то Мангистан???Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАбе аз заглеждам сега, вляво под Казахстан - що е то Мангистан???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнениеЕееее, наистина имат култови попадения, като "Белова гадюха" - познайте групата
(уека корекцийка)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Jekata, ...
явно някой бая си е играл на господ, та да предскаже потъване на сушата (или повдигане на световния океан... явно холандците ще са най-ощетени ... )
но незнам защо е решил, че югоизточна българия ще стане турция ...?!? ... да не си говорим, че моите деди са бежанци от лозенград ... подобна карта ми бърка в гъза ... а сега ми я дават цялата югоизточна българия в турско ... ... за македония - добре ... въпреки, че след промитите им мозъчета въобще не искам да ги чувам ... иначе интересно ... доста нови неща ... и доста раздробени (и намалели) велики сили ... май идва нашия ред ... трябва да се приготвим за бежанската вълнаLast edited by buluser; 06.02.2014, 00:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
Коментар