IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - How do you know Monopoly is just a fictional game ?
    - Rich people can go to jail .

Коментар

• Отива журналист в Чукотка да пише очерк за чукчите. Прави интервю с един чукча и накрая го пита:
      - А есть у тебя девушка ?
      - Конечно есть.
      - Фотографию есть ?
      - Есть.
      - Можно посмотреть?
      - Можно - отговаря чукчата и изважда от пазвата си една омазана снимка на Карл Маркс.
      - Но это же не девушка! - учудва се журналистът.
      - Все равно, нравиться - отговаря чукчата

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        То се е видяло, че селото завладя града.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• http://www.bnews.bg/article-45415
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• http://nenovinite.com/news.php?actio...djujA.facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              щот тва е ADIBAS от фирмения магазин на капалъ чарши
              Ма това не е оригинален ADIBAS. Оригиналните са тайвански, а тоя е менте
              При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Новата учителка по география влиза за първи път в час и след секунди изкача навън и отива при директора.
                - Господин Директор, невъзможно е да се преподава в този клас! Невъобразим шум, псувни, никой не ми обръща внимание!
                - Куца Ви педагогическият подход колежке! Елате да Ви покажа как се работи с тези прекрасни деца!
                Влизат двамата в стаята. Вътре хаос. Директорът вика от вратата:
                - Здравейте пичове и малки путета!!
                Настъпва тишина.
                - Знаете ли как се слага презерватив на глобус?
                Малкият Иванчо пита:
                - Какво е това глобус?
                - Е затова е тук новата ви учителка по география. Тя ще ви обясни..

Коментар

• Азис: Ще има мой паметник в центъра на София! Манипулатор съм, владея милиони мозъци, каза фолкпевецът пред Dnes.bg http://www.dnes.bg/zvezdi/2012/03/05...-sofiia.152889
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• 8 март

Наближава 8-ми март!!
                    Подгответе се добре!! ;-)))
                    Attached Files
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Г-н Божинов да й осигури.
                      И той е същия цървул... както викаше Камата(да се свети името му и златната топка) : "... от цървул трандафор не става !!!"
                      Така че няма да се учудя ако Божинката се появи със спортно облекло,бели хавлиени(термо) чорапи и лачен чепик (пък бил и той D&G)

Селянията както викаше баба ми (лека й пръст на жената) не ходи по дърветата...
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        нещу Збъркано има у този анцуг. Ще са му 3 чъртите Трябва да са четър
                        това да не е шопинг по пернишки?...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Класика в жанра !!!!!
                          Само белите хавлиени чорапи липсват !!!!!!!
                          Г-н Божинов да й осигури.

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
                            Само да не те надуши онази "Щурата", че набързо пак ще ти обясни това което не си разбрал за Швейцарската комисия и последствията от нея.
                            Tя щурата май щурак се оказа според Гепиме

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
                              Само да не те надуши онази "Щурата", че набързо пак ще ти обясни това което не си разбрал за Швейцарската комисия и последствията от нея.
                              мба,
                              на колене и се молих да ме разследва интерпол и да ме уреди в 'ОНЯ ШВЕИЦАРСКИЯ СПИСЪК' ма нъц. сигурно ме мрази да ге
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Едно магаре паднало в дълбока яма. Събрали се американец, руснак и българин да го вадят. Американецът искал да докара кран. Руснакът предложил да му заповядат и то ще излезе. Инж. Ганев рекъл, че е достатъчно да се храни магарето. То ще яде, ще се.. и ще се издига. Броите ли колко магарета издигнахме само за последните години?
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X