Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
В едно високопланинско село група бабички намерили пакетче с пластмасови
бъркалки за
кафе. Чудили се какво е това и запитали попа, но той не знаел. После кмета
и той не
знаел. Накрая запитали селския полицай. Той погледнал бъркалките, почесал
се по
главата и рекъл:
-Елементарно бабки, това е разсад за прави лопати....
Коментар
-
28-годишният ром бере душа в Пирогов
http://www.bnews.bg/article-45888
Заглавието кърти мифки, майстори на БРАНЕТО.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеТи па какво имаш против мечоците педерасти, те всички мечоци на БФБ са педерасти.
podpis
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениемеочоци-педераси
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
евала, кире, майна
точен си като швейцарски часовник
снощи в 1.13 часа пусна този виц за мечока и заека
тази вечер в 1 часа без малко пак пак същия виц
само меочоци-педераси са ти в главата кире, но да оставим и това настрана .................... само със стари глупости пълниш форума и ако съм на мястото на инвестора, то ще те карам да си плащаш за всяко твое публикуване мнение
кире, заслужил инвеститор стана с над 5000 мнения от които 4000 бяха
Първоначално изпратено от Kiroъп, ъп, софикс 4000НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Един мъж си имал жена и любовница. Случило се така, че двете отишли на един и същи курорт. Мъжът им поръчал да му донесат снимки от мястото. Върнали се и съпругата му показва снимките. "Коя е тази жена?", пита мъжът, сочейки гаджето си.
"А, тази ли? Такъв разврат не си срещал. Който не й поиска, само с него не преспа," отвърнала съпругата. На другия ден, идентична ситуация с любовницата:
"Коя е тази?" пита той за жена си.
"А, това е най-моралния човек, който съм виждала," казва любовницата. "Дойде с мъжа си, и като се затвориха в хотела, десет дни не излязоха."
Коментар
-
Зайо Байо и Мечокът хванали златната рибка, и поискали, естествено да им изпълни по три желания. Рибата се съгласила, няма накъде.
- Искам, всички мечки в гората да са женски! - заявил Мечокът.
- Окей! Няма проблем... - златната рибка изпълнила желанието на Мечо.
- А пък аз, искам... мотоциклет! - казал Зайо
- Изпълнено. Мечо, второ желание!
- Искам... всички мечки в страната да са женски!
- Изпълнено! Зайо, второ желание?
- Каска!
- Бива! Последно желание, Мечо?
- Дай всички мечки с целия свят да са женски!
- Става. Зайо, последно желание?
Зайо, подкарвайки мотоциклета с пълна газ, извиква:
- Искам Мечо да е педераст!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕ те тук си прав... Наистина е шокиращо, но безумията на проф. Каро ги гледаме всеки ден на БФБ. Просто не е за вярване, но "чистите акции" стават все повече и повече .... Почвам да си мисля, дали уважаемият професор не е всъщност достоен за Нобелова награда по икономика ..... В България всичко е възможно, включително "чисти" акции да се търгуват на премиум сегмента на борсата ....
Енергони цел Sofix и Сегмент акции Premium
Основен актив 550 милиона в патент за строене на вятърни мелници.
Както професор Каро каза дружествата трябва да се отделят от лошите си активи като земя, сгради, машини и други за да се качват, а Енергони е добър пример как когато лошите активи като земя, сгради, машини и други ги няма дружеството се качва.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеда, но на проф.Каро теорията е доказана практически на БФБ, а на ravnovesie тепърва предстои да видим дали ще се потвърди мнениетоHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеда, но на проф.Каро теорията е доказана практически на БФБ, а на ravnovesie тепърва предстои да видим дали ще се потвърди мнението
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от ravnovesieАко италия фалира, фалира и уникредит, ако фалира уникредит борда падаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Трънслейшън
Мъж иска да си хване любовница...жена му:
"Скъпо е, няма да смогваме...По-добре аз да си хвана любовник, малко допълнителни пари добре ще ни дойдат!"
Мужик хотел завести любовницу... Его жена: "Это нам дорого обойдейтся... Не лучше ли чтоб я завела любовника, немного дополнительных денег было бы хорошо!"
Man wanted to have a mistress... His wife: "It will be costly, we can't afford... I have a better idea: to catch a lover, some extra money would be great!"Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
Коментар