If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иран ще произвежда ядрените си бомби в България, като така се надява международният натиск да спадне, обявиха президентът на ислямската република Махмуд Ахмадинеджад и президента на нашенската република Росен Плевнелиев.
"САЩ и съюзничките ѝ ни поставиха ултиматуми, които ни тревожат леко. Затова искаме да произвеждаме ядрено оръжие на територията на съюзник на Щатите, така че да мирясат" - обяви Ахмадинеджад, между редовното си отричане на Холокоста и традиционното си заклеймяване на западната музика.
"Атомни бомби с марка ЕС най-после и у нас. Иран ще ни подари две за лично ползване, както ще имаме правата да продаваме сувенири и да спонсорираме футболни отбори с логото на новата фирма - Иранбомб" - обяви Росен Плевнелиев с еуфорията, с която би открил отсечка от магистрала, по-дълга от 72 метра.
Изнасянето на ядрената програма в рамките на Европейския съюз се очаква да гарантира спокойствие за Иран, докато САЩ не открие друга причина да нападне арабската държава, за да установи контрол над петролните ѝ залежи и да отвори няколко хиляди Starbuck-са за жадните за половинлитрово кафе мюсюлмани.
Предвижда се бомбите да бъдат правени в Казанлък и да бъдат първите атомни глави, залепени за корпуса на ракетата си само с C-200.
Както е известно, в България вече се произвеждат коли на същия принцип, гарантиращ им лепенка с надпис "Произведено в ЕС", въпреки че са китайски имитации на Fiat.
И аз го гледах този по сандалки до бб и цвъки, и ми беше много смешно. Напомни ми за случая с Хлъри Клинтън и чакането без палта на пистата при минусови температури. Тука е била другата крайност, ама от жега не се умира пък и протокол, кво да праиш.
Днес си харесах един коментар от дневник, незнам кой е автора:
До премиерът на Катар
шейх Хамад бин Джасем бин Джабер ал Тани
М О Л Б А
от трудолюбивата и интелигентна част на
българския народ
Уважаеми господин премиер,
Молим ви, инвестирайте в малко бодлива тел
около нашия Министерки съвет, за да не
излизат повече едни говеда от там и да ни
излагат пред света. Приемете нашите най-
дълбоки съжаления и извинения за случилото се.
Искрено се надяваме , че молбата ни ще бъде
удовлетворена в най-кратък срок.
Така де, то оттам е и снимката, съща статия.
Но бисера пък там е, че всички, ДО ЕДИН са си били вече в самолета към Доха, т.е. само и единствено българи, Трайчо, понеже такава била уговорката плещил на английски. Аз незнам с какъв акъл въобще са започнали двустранен бизнес форум, след като се оказва, че е едностранен, но в друга страна.
Въобще цялото мероприятие май ще се окаже бисер.
Тоя забуления, оти е по сандали на офицялна среща?
Коментар