IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    Кое е бисера или вица??? Той беше световна легенда в своята категория !!!!!!
    Only God Can Judge me...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=28z0RyCY29c

Коментар

• Първоначално изпратено от ради Разгледай мнение
        Избягвам квалификации, но това е много грозно "изказване"
        Искрено те съветвам да изтриеш поста си, съответно и аз след това моя.
        Уви, от години това остана практически единствената смислена тема и ще е жалко подобно нещо да остане в нея!
        жалко, явно се опериран от чувствата наречени сарказъм и ирония....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ами то за една година какво да се промени толкова в Бг - единствено вълците се смеиха с кучета, а червените шапчици с професори, но .....

Избягвам квалификации, но това е много грозно "изказване"
          Искрено те съветвам да изтриеш поста си, съответно и аз след това моя.
          Уви, от години това остана практически единствената смислена тема и ще е жалко подобно нещо да остане в нея!

Коментар

• http://varna.dir.bg/news.php?id=10935776

Коментар

• Първоначално изпратено от admi Разгледай мнение
              Пише, че е публикувано юни 2010 г., а звучи така актуално.
              ами то за една година какво да се промени толкова в Бг - единствено вълците се смеиха с кучета, а червените шапчици с професори, но .....
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Пише, че е публикувано юни 2010 г., а звучи така актуално.
                www.investor.bg

Коментар

• Това е жестоко - препоръчвам го

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                    Много улици в Холандия са покрити с керамични тухли например.
                    Както жълтите павета в София, но не са толкова хлъзгави.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                      Много улици в Холандия са покрити с керамични тухли например.
                      Както жълтите павета в София, но не са толкова хлъзгави.
                      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от duke Разгледай мнение
                        А защо да се ограничават само с бетон?

Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от investmant Разгледай мнение
                          Върви лисицата през гората и гледа - гаргата лети с опашката напред!
                          Пита я тя:
                          - Защо ма, сврако, летиш на обратно?
                          - Еми на, Лисо, то нали е демокрация, правя каквото си искам, кой ще ми каже нещо?
                          - Бре! То хубаво нещо било демокрацията - си казала Лиса и взела и тя, нали е демократ, да върви със задника напред. Както вървяла, не щеш ли изскочил от едни храсталаци Кумчо Вълчо и тя докато се усети я наебал. Лиса:
                          - Чакай бе Вълчо, какво правиш?
                          - Абе Лисо, нали е демокрация, правя каквото си искам. Кой ще ми каже нещо?
                          Тръгнала пак Лиса с дупето назад. Оппа-а-а, изскочил от едни шубраци Заека и той нали е бързак я надупил за секунди.
                          Лиса:
                          - Чакай бе Зайко, недей така, какво направи?
                          - Спокойно Лисо, тука е демокрация, кой ще ми каже нещо? Ти ли?
                          Продължила нататък пак Лисанка със задника напред и тъкмо си мислела хубави работи, и усетила познато чувство - обърнала се
                          тя и какво да види - Мечо я напънал на задна прашка и шиба като луд.
                          - Ауууу, Мечо, какво правиш? Какви са тия неприлични действия?
                          - Тихо Лисо! Вече е демокрация, какво протестираш? Ти май искаш нещо да ми кажеш а? Тихо, щото да не те зачеша пак!
                          Продължила Лиса и кой да види - Свраката - пак по стария начин си лети безгрижно. Лиса си казала - "Сега ще й търся oтговорност на тая!" и вика:
                          - Ей Гарго! Какво ме излъга ти за тая демокрация - тука половината гора ме наеба вече!
                          Гаргата се обадила:
                          - Е Лисо, така е то, за нас горе е демокрация, за вас долу живо преебаване!
                          Ми същото като при комунизма, с тази разлика, ще тогава със свраките вообще не можеше да се говори
                          podpis

Коментар

• Върви лисицата през гората и гледа - гаргата лети с опашката напред!
                            Пита я тя:
                            - Защо ма, сврако, летиш на обратно?
                            - Еми на, Лисо, то нали е демокрация, правя каквото си искам, кой ще ми каже нещо?
                            - Бре! То хубаво нещо било демокрацията - си казала Лиса и взела и тя, нали е демократ, да върви със задника напред. Както вървяла, не щеш ли изскочил от едни храсталаци Кумчо Вълчо и тя докато се усети я наебал. Лиса:
                            - Чакай бе Вълчо, какво правиш?
                            - Абе Лисо, нали е демокрация, правя каквото си искам. Кой ще ми каже нещо?
                            Тръгнала пак Лиса с дупето назад. Оппа-а-а, изскочил от едни шубраци Заека и той нали е бързак я надупил за секунди.
                            Лиса:
                            - Чакай бе Зайко, недей така, какво направи?
                            - Спокойно Лисо, тука е демокрация, кой ще ми каже нещо? Ти ли?
                            Продължила нататък пак Лисанка със задника напред и тъкмо си мислела хубави работи, и усетила познато чувство - обърнала се
                            тя и какво да види - Мечо я напънал на задна прашка и шиба като луд.
                            - Ауууу, Мечо, какво правиш? Какви са тия неприлични действия?
                            - Тихо Лисо! Вече е демокрация, какво протестираш? Ти май искаш нещо да ми кажеш а? Тихо, щото да не те зачеша пак!
                            Продължила Лиса и кой да види - Свраката - пак по стария начин си лети безгрижно. Лиса си казала - "Сега ще й търся oтговорност на тая!" и вика:
                            - Ей Гарго! Какво ме излъга ти за тая демокрация - тука половината гора ме наеба вече!
                            Гаргата се обадила:
                            - Е Лисо, така е то, за нас горе е демокрация, за вас долу живо преебаване!

Коментар

• Коментар

• Вдигнали паметник на Симеон Радев в Скопие - да построиш паметник на Симеон Радев, автор на „Строители на съвременна България", а не - на "Строители на съвременна Македония", дългогодишен дипломат в българското, а не в Македонското външно министерство, може да означава само едно: че тихомълком македонците признават, че са българи, и че тяхното Външно министерство е филиал на българското Външно министерство. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4717971
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X