If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
единственият проблемасион е, че свети Тиква великобанкянска забрани тутунеца и не се знае как ще е хавата в това отношение - пиене без пушене си е малко като да клатиш, ама без да се празниш (за пушачите). Голяма глупост, която може да наненсе сериозни загуби на бранша - казвам го като заклет непушач...
Ако перефразираме старото и златно изречение на Мел Брукс от "История на света": "Да го ду*ат пушачите"
единственият проблемасион е, че свети Тиква великобанкянска забрани тутунеца и не се знае как ще е хавата в това отношение - пиене без пушене си е малко като да клатиш, ама без да се празниш (за пушачите). Голяма глупост, която може да наненсе сериозни загуби на бранша - казвам го като заклет непушач...
Аз пък друго си мисля.
Що не спрат продажбата на цигари ами ще забраняват пушенето. Ама нали се дръгнат парички от акцизец, а и нали техни са всичките фабрики де правят цигари без бандерол. Техната верица кръвопийска.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Ееее, ти пък! Просто ще им се наложи да наемат 5 човека - нека малко да падне и безработицата у нас!
Стига са печелили само хотелиерите, кръчмарите и производителите на нелегален алкохол
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мдаааа
Тогава ще трябва да вдигнат лимита на bar-crowl овете от 200 на 1000 човека
Ееее, ти пък! Просто ще им се наложи да наемат 5 човека - нека малко да падне и безработицата у нас!
Стига са печелили само хотелиерите, кръчмарите и производителите на нелегален алкохол
Мъж отива на лекар с оплакване от сърбеж на оная работа. Докторът го пита за сексуалния му живот и той обяснява:
- Сутрин, като се събудя чукам жената. После отивам да тичам в парка. Там тича комшийката Иванова. Нея я чукам на открито. След това в службата чукам секретарката, след обед наминавам в склада. Склададжийката Стоянова е страшна пичка, и нея я чукам.
След работа разхождам кучето в градинката. Там си разхожда кучето и Стоянка. Нея също я чукам в храстите. После се прибирам и преди вечеря чукам пак жената, а след вечеря за изразходване на калориите отново правим секс. Обаче, да ти кажа докторе... все си мисля че оная работа ме сърби от чикиите.
На една бензиностанция виси реклама
„Който зареди пълен резервоар участва в лотарията за безплатен секс!“
Зареждат двама. Плащат и искат да участват в лотарията. Бензинджията:
- Изберете число от 1 до 10!
- 4!
… – За съжаление не печелите! Числото беше 5!
Другия също не познал.
И си тръгнали. Другата седмица пак не уцелили. И единия казал на другия:
- Тоя май ни лъже! Мошеническа работа ми се вижда това!
- Не бе! Не е така. Миналата седмица жена ми на два пъти е печелила.
Бащата на Иванчо го пита:
- Иване, ти реши ли какъв искаш да станеш, като пораснеш?
- Тате, искам да стана мияч на басейни.
- Точно това ли?
- А, не само. Може и градинар, водопроводчик, доставчик на пица.
Бащата се замислил, почесал се по тила, и се провикнал към майката:
- Цецо, ма! Синът ни май е намерил касетата.
кирчо, каква е била касетата -> VHS или Betamax
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар