IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://dnes.dir.bg/news/mitnitza-van...-11318521?nt=4

Вчера Общинският съвет в Свиленград излезе с декларация, в която местната власт поиска в града да бъде преместено главното управление на митниците.

Днес Ваньо Танов си обясни декларацията със „силно чувство за хумор”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Кола турка и Йеди Гюн-а, сиреч Севън ъп.
      В общи линии "много следиш" моабета.
      Идеята не ми е да ги сравнявам, а действието.
      Между другото - след като четох за действието на колата по минути, някак спрях да я поглеждам дори.
      разбрах те отлично - да пиеш пепси е като да плащаш с долари от монополи - измислена работа, за това и така ти отговорих. Хайде един стар, но златен и от мен:

Финален кръг на модно ревю... Излиза англичанина изтупан в костюм, вратовръзка, готин пич - всички ръкопляскат. Излиза французина със спортен екип - потник, гащета, лента на главата, маратонки - всички ръкопляскат. Излиза мосю Ганьов чисто гол с противогаз на главата, с презерватив в лявата ръка и в дясната държи една роза... - бурни овации.
      Журито присъжда 1-ва награда за България...
      - Те са помислили за всичко... Противогаза предпазва от бойни отровни вещества... С презерватива са помислили за бъдещето като няма да има незаконни деца... а розата - тя е символа на България...
      Прибира се в България мосю Ганьов и на аерогарата го посреща тълпа журналисти...
      - Браво, как ви хрумна такава идея!!!
      - Вие прославихте страната!!!
      А мосю Ганьов намръщено отговаря:
      - Аз какво исках да им кажа - те какво разбраха.
      Исках да им кажа, че както се мирише майска роза с противогаз - така се ебе жена с презерватив !!!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• IN RUSSIA

Къща блъсна кола в Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Jeka, с кеф те чета, но в случая си е мнооооого голяма заблуда, шъ мъ прощаваш - Пепси яко рулира, сравнено с кола турка
          Кола турка и Йеди Гюн-а, сиреч Севън ъп.
          В общи линии "много следиш" моабета.
          Идеята не ми е да ги сравнявам, а действието.
          Между другото - след като четох за действието на колата по минути, някак спрях да я поглеждам дори.

Коментар

Надявам се не аз съм смешния.

Аз:
            - Бих искал една Coca-Cola, моля!
            Сервитьорката:
            - A Pepsi, става ли?
            Аз:
            - А с пари от Monopoly, става ли?
            Jeka, с кеф те чета, но в случая си е мнооооого голяма заблуда, шъ мъ прощаваш - Пепси яко рулира, сравнено с кола турка

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Надявам се не аз съм смешния.

Аз:
              - Бих искал една Coca-Cola, моля!
              Сервитьорката:
              - A Pepsi, става ли?
              Аз:
              - А с пари от Monopoly, става ли?

Коментар

Лепило
                Супер 10X
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Ей Жека, много ме разсмиваш!
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.

Фьодор Достоевски

А Меси ще е гол-майстор !!!!!!!!
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Коментар

• 2% от руските фенове ще подкрепят Бразилия на Евро 2012

Коментар

Working...
                                X