If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да де,ама въпроса е колко пъти се спънало преди да дойде полоцията... и колко пъти след това... вероятно и по нос е паднал при спъването и си го е счупил и него...
Ми натрошени са - щом се е стигнало до гипсиране ....
Но на мен ми хареса лежерното поднасяне на новината - четеш си една типична новина - среднощ, взлом, кражба, шум, гонитба, полиция, откаран в ...... РПУ???, не-е-е-е - в болница, където неизвестно защо му гипсират ръцете
Нямаше да е лошо да са му ги натрошили на крадливото копеле
Ми натрошени са - щом се е стигнало до гипсиране ....
Но на мен ми хареса лежерното поднасяне на новината - четеш си една типична новина - среднощ, взлом, кражба, шум, гонитба, полиция, откаран в ...... РПУ???, не-е-е-е - в болница, където неизвестно защо му гипсират ръцете
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Непълнолетен с над 35 регистрации за кражби е задържан в столицата
14 август 2012 | 14:47 | Агенция "Фокус"
София. Непълнолетен е задържан тази нощ в столичното Второ районно управление след поредна кражба, съобщиха от пресцентъра на МВР. 16-годишният е контингент на Детска педагогическа стая и има над 35 регистрации за кражби.
Тази нощ, малко след 02.00 ч., непълнолетният разбил катинар на гаражно помещение на ул. „Овчарска” и подготвил за изнасяне алуминиеви тръби. Докато бил още вътре се спънал и вдигнал голям шум, от който собствениците се събудили. Те подгонили неканения гост, след кратко преследване го хванали и сигнализирали в полицията. Пристигналият автопатрул задържал непълнолетния и го транспортирал в болнично заведение, където гипсирали двете му ръце.
16-годишният е стар познайник на полицията, регистриран многократно за кражби на територията на Второ, Трето и Пето районни управления, с пет висящи дела за подобни престъпления. Само преди четири дни, за поредно престъпление, той бил в полицейския арест на Второ РУП, а мярката му за задържане била удължена на 72 часа.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Умира един. Душата му чака да се реши съдбата й. Свети Петър казва:
– Да-а…Сега ще решим къде да го отпратим: в ада или в Рая. Кой иска да каже нещо за него?
Първа душа:
– Това беше хубав човек – добър, отзивчив, прекрасен глава на семейство. За Рая е!
Втора душа:
– В работата винаги беше добросъвестен и честен. За Рая е!
Трета душа:
– В ада този шибаняк.
Душата на умрелия:
– Пешо, ти какво? Нали бяхме приятели?
Душата на Пешо:
– Бяхме. Ама влязох веднъж в обществена тоалетна. Седя в кабинката. Влизат някакви двама бизнесмени. Стоят до писоарите, говорят си. Изведнъж нахълтва килър и ги тресва. От страх не смея да дишам, да шукна и се моля на Бога да не ме чуе.
Душата на умрелия:
– А аз кво общо имам с това?
Душата на Пешо:
– А кой точно тогава ми позвъни на джиесема?
Една жена имала три дъщери.Когато най-голямата се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си,майка и я помолила след време да и пише как е интимния и живот.Само след 2 дни получила писмо само с една дума:“Nescafe“.
Майката нищо не разбрала ,но след няколко дена в един вестник срещнала рекламата на „Nescafe“.
„Удоволствие до последната капка“,и много се зарадвала за дъщеря си.
След време се омъжила и втората дъщеря и тя я помолила за същото.
На седмицата получила писмо :“Benson & Hedges“. Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: „Extra Long, King size“, и също много се зарадвала.
Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: „British Airways“. Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело:
„Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления“
Коментар