IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Спънало се момчето бе, Мрежа
    Да де,ама въпроса е колко пъти се спънало преди да дойде полоцията... и колко пъти след това... вероятно и по нос е паднал при спъването и си го е счупил и него...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Ми натрошени са - щом се е стигнало до гипсиране ....

Но на мен ми хареса лежерното поднасяне на новината - четеш си една типична новина - среднощ, взлом, кражба, шум, гонитба, полиция, откаран в ...... РПУ???, не-е-е-е - в болница, където неизвестно защо му гипсират ръцете
      Спънало се момчето бе, Мрежа
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Нямаше да е лошо да са му ги натрошили на крадливото копеле
        Ми натрошени са - щом се е стигнало до гипсиране ....

Но на мен ми хареса лежерното поднасяне на новината - четеш си една типична новина - среднощ, взлом, кражба, шум, гонитба, полиция, откаран в ...... РПУ???, не-е-е-е - в болница, където неизвестно защо му гипсират ръцете
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Интересен начин да представяш новините ....
          Нямаше да е лошо да са му ги натрошили на крадливото копеле

Коментар

• Е тоя много ще помни как се е "спънал"!
            И това ще мине ...

Коментар

• Интересен начин да представяш новините ....

Непълнолетен с над 35 регистрации за кражби е задържан в столицата
              14 август 2012 | 14:47 | Агенция "Фокус"

София. Непълнолетен е задържан тази нощ в столичното Второ районно управление след поредна кражба, съобщиха от пресцентъра на МВР. 16-годишният е контингент на Детска педагогическа стая и има над 35 регистрации за кражби.
              Тази нощ, малко след 02.00 ч., непълнолетният разбил катинар на гаражно помещение на ул. „Овчарска” и подготвил за изнасяне алуминиеви тръби. Докато бил още вътре се спънал и вдигнал голям шум, от който собствениците се събудили. Те подгонили неканения гост, след кратко преследване го хванали и сигнализирали в полицията. Пристигналият автопатрул задържал непълнолетния и го транспортирал в болнично заведение, където гипсирали двете му ръце.
              16-годишният е стар познайник на полицията, регистриран многократно за кражби на територията на Второ, Трето и Пето районни управления, с пет висящи дела за подобни престъпления. Само преди четири дни, за поредно престъпление, той бил в полицейския арест на Второ РУП, а мярката му за задържане била удължена на 72 часа.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Цветанов даде пример с момиче от Сливен на име Олга, от чиято експлоатация за 8 години са спечелени 4 млн. евро.

http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzve...-11779809?nt=9

Да посмятаме 8 години 4 мио - 500000 кинта на година.
                  1300 еврака на ден, без почивка, всеки ден.
                  Last edited by НАИВHИК; 14.08.2012, 09:53.

Коментар

• http://www.novini.bg/news/80753-%D0%...%B0%D1%81.html

Коментар

• Умира един. Душата му чака да се реши съдбата й. Свети Петър казва:
                      – Да-а…Сега ще решим къде да го отпратим: в ада или в Рая. Кой иска да каже нещо за него?
                      Първа душа:
                      – Това беше хубав човек – добър, отзивчив, прекрасен глава на семейство. За Рая е!
                      Втора душа:
                      – В работата винаги беше добросъвестен и честен. За Рая е!
                      Трета душа:
                      – В ада този шибаняк.
                      Душата на умрелия:
                      – Пешо, ти какво? Нали бяхме приятели?
                      Душата на Пешо:
                      – Бяхме. Ама влязох веднъж в обществена тоалетна. Седя в кабинката. Влизат някакви двама бизнесмени. Стоят до писоарите, говорят си. Изведнъж нахълтва килър и ги тресва. От страх не смея да дишам, да шукна и се моля на Бога да не ме чуе.
                      Душата на умрелия:
                      – А аз кво общо имам с това?
                      Душата на Пешо:
                      – А кой точно тогава ми позвъни на джиесема?

Коментар

• Една жена имала три дъщери.Когато най-голямата се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си,майка и я помолила след време да и пише как е интимния и живот.Само след 2 дни получила писмо само с една дума:“Nescafe“.
                        Майката нищо не разбрала ,но след няколко дена в един вестник срещнала рекламата на „Nescafe“.
                        „Удоволствие до последната капка“,и много се зарадвала за дъщеря си.
                        След време се омъжила и втората дъщеря и тя я помолила за същото.
                        На седмицата получила писмо :“Benson & Hedges“. Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: „Extra Long, King size“, и също много се зарадвала.
                        Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: „British Airways“. Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело:
                        „Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления“

Коментар

• отбор си търси треньор... желаещи?

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Категории в психоанализата: Американец, Оптимист, Песимист, Българин

Коментар

Working...
                                X