IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.memritv.org/clip/en/3496.htm
    Джихад чрез разширяване на ануса, това просто трябва да се види!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.nenovinite.com/news.php?action=view&ID=2085

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
            В оригинал вица звучи така:

В самолет на съседни седалки седят господин и момиченце.
            Господинът казал: - " Какво ще кажеш да си поговорим за да мине по-бързо времето?
            - " Добре, казало момиченцето, затваряйки току що отворена книга, за какво искате да говорим?
            -" Ами, нека да поговорим за нещо интересно... например за атомната физика..." - казал мъжът подсмихвайки се надменно...
            - " Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо: Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна - трева , но имат различно ако... Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят сушени топки... Как си обяснявате този феномен?
            -"Идея си нямам.." - казал господинът изумен от интелигентността на момиченцето
            - " Тогава как искате да си говорим за атомна физика като Вие дори от лайна не разбирате нищо? "

Не бива да осираме хубавите вицове с политически конюнктури, все пак!!!
            Вицът е готин. И в двата варианта. Но за съжаление е само виц - аз например МНОГО разбирам от ядрена физика .... и съвсем нищо от лайна ....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• В оригинал вица звучи така:

В самолет на съседни седалки седят господин и момиченце.
              Господинът казал: - " Какво ще кажеш да си поговорим за да мине по-бързо времето?
              - " Добре, казало момиченцето, затваряйки току що отворена книга, за какво искате да говорим?
              -" Ами, нека да поговорим за нещо интересно... например за атомната физика..." - казал мъжът подсмихвайки се надменно...
              - " Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо: Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна - трева , но имат различно ако... Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят сушени топки... Как си обяснявате този феномен?
              -"Идея си нямам.." - казал господинът изумен от интелигентността на момиченцето
              - " Тогава как искате да си говорим за атомна физика като Вие дори от лайна не разбирате нищо? "

Не бива да осираме хубавите вицове с политически конюнктури, все пак!!!

Първоначално изпратено от bltmv Разгледай мнение
              Цветанов пътувал в самолет и вероятно с цел да изглежда по-близо до народа, си взел място в икономичната класа, на 5-ия ред, до пътеката. До него седяло едно малко момиченце, а до прозореца била майка ѝ. Той се обърнал към малката:
              - Искаш ли да си поговорим. Времето минава по-бързо, когато си говориш с някого.
              Малкото момиченце, което току-що било отворило една книжка, я затворило и погледнало с недоумение към непознатия мъж:
              - За какво искате да си говорим?
              - О, не знам.... Какво ще кажеш за усилията, които правителството на ГЕРБ полага за преодоляване последиците от икономическата криза?
              - Добре, - казало момиченцето. – Това е интересна и актуална тема. Но нека първо да ви задам един въпрос: Конят, кравата и сърната ядат едно и също нещо – трева. Въпреки това, изпражненията на сърната са като малки барабонки, на коня – буци изсъхнала трева, а на кравата – плоски кръгли баници. Защо, според вас, се получава така?
              Цветанов, видимо учуден от интелигентността на детето, помълчал и вдигнал рамене:
              - Ми не знам.
              На което малката отговаря:
              - Вие наистина ли се мислите за достатъчно компетентен да обсъждате мерките за преодоляване на кризата, след като не разбирате нищо за лайната?

HWBG forum
              Last edited by KoMetov; 27.09.2012, 23:23.

Коментар

• Цветанов пътувал в самолет и вероятно с цел да изглежда по-близо до народа, си взел място в икономичната класа, на 5-ия ред, до пътеката. До него седяло едно малко момиченце, а до прозореца била майка ѝ. Той се обърнал към малката:
                - Искаш ли да си поговорим. Времето минава по-бързо, когато си говориш с някого.
                Малкото момиченце, което току-що било отворило една книжка, я затворило и погледнало с недоумение към непознатия мъж:
                - За какво искате да си говорим?
                - О, не знам.... Какво ще кажеш за усилията, които правителството на ГЕРБ полага за преодоляване последиците от икономическата криза?
                - Добре, - казало момиченцето. – Това е интересна и актуална тема. Но нека първо да ви задам един въпрос: Конят, кравата и сърната ядат едно и също нещо – трева. Въпреки това, изпражненията на сърната са като малки барабонки, на коня – буци изсъхнала трева, а на кравата – плоски кръгли баници. Защо, според вас, се получава така?
                Цветанов, видимо учуден от интелигентността на детето, помълчал и вдигнал рамене:
                - Ми не знам.
                На което малката отговаря:
                - Вие наистина ли се мислите за достатъчно компетентен да обсъждате мерките за преодоляване на кризата, след като не разбирате нищо за лайната?

HWBG forum
                Който ни освободи, той ще ни пороби - Васил Левски

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/156301

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      много актуален таймер за феновете на цска с оглед на новините от днес
                      Това ако стане, ще ми трябва още едно нещо за да постигна пълен кеф и душевно равновесие.... А именно - учиндолския гологлав педал да се разкара от ефира .....
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Мали признала Косово срещу пет компютъра, сподели вицепремиерът

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          много актуален таймер за феновете на цска с оглед на новините от днес
                          А тва е много готино
                          И това ще мине ...

Коментар

• много актуален таймер за феновете на цска с оглед на новините от днес
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                              По-странно би било ако имаш. Освен ако не си по-малкия брат на шотландския боец.

Иначе, сериозно, това за което пише Груев по-принцип съм за, много ни е къса родовата памет, но добре било да можем да се гордеем не само с миналото, но и с настоящето си.
                              Дедо много отдавна е учил, затова рекох, че нямам спомен. Иначе сте прави, а и тази територия е достатъчно мила на мен и моето семейство, като аз съм доста смесен по произход на тези ширини - от Чирпан до Щип и от Горни Порой до Лом и Русе.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                                Е, явно 90% от това на север немам спомен да е било наше, ама иначе за Сърбия, Косово и ФИРОМ, както казват на Вардарска България, бая земи са си били под българско владение!
                                По-странно би било ако имаш. Освен ако не си по-малкия брат на шотландския боец.

Иначе, сериозно, това за което пише Груев по-принцип съм за, много ни е къса родовата памет, но добре било да можем да се гордеем не само с миналото, но и с настоящето си.
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X