If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иванчо и Марийка - брокери.
Вечерта си лягат и Иванчо казва:
- Хайде Марийке, да отвориш "борсата", че "курса" се вдигна!
- Стига бе, Иванчо, кое време е !?! Борсата е вече в почивка. - казала Марийка.
На сутринта - Марийка:
- Хайде Иванчо, събуди се, че "борсата" се отваря!
- Е-е-е Марийке, "курса" вече падна след снощната ръчна разпродажба..
Интересно тея грънци дали са автентични и дали прокуратурата не може да се сезира тъй като в такъв случай това са изманярствани находки.
На мен лично цялата история ми идва прекалено. Нещо като карибска къща върху римски останки в която 150 години след Колумб са сложили малко пердета, мебели и католически мотиви и накрая Бай Ганьо е емигрирал заедно с любимата си печка Раховец 01 и самовар, спомен от Ленинград.
Между другото почти съм убеден, че на снимка 62 Бойко Борисов бере грозде.
Онзи ден ми се обажда мисирката и ми вика:
- Полки, знаеш ли какви ботушки са пуснали в новия бутик?
- Цвети, боли ме *уя за твоите ботушки
- Полки, предлагам ти сделка -> дай да ти изсмуча болката и после да минем през бутика...
Шефът на борците им казал:
- Утре ще ходим на "Сватбата на Фигаро", така че се пригответе както трябва!
На другия ден борците се появили в офиса костюмирани и всички носели кой торта, кой някакво пакетче. Като ги видял шефът им се развикал:
- Как може да сте толкова тъпи?! Не отиваме на никаква сватба. "Сватбата на Фигаро" е опера! Къде сте ги помъкнали тия торти и подаръци!?
- Хайде, не бъди строг, шефе! - помолил счетоводителят. Миналата година като ходихме на "Лебедово езеро", ти що си беше взел въдицата?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Изграждането, завършването и обзавеждането на имота е отнело на собственика близо осем години. Всички елементи от конструкцията, интериора и екстериора са лично селектирани и проектирани от него.
Девойка при врачка:
- В скоро време на пътя ви ще се появи един мъж, госпожице!
- О, супер!!! А как ще изглежда?
- Дребен, без коса, безпомощен и с тегло около 3 кг...
Коментар