IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Мъжете са като охлювите - имат рога, пенявят се, пълзят... И все си мислят, че това е ТЕХНИЯТ дом!"

из дневниците на един брокер - жена
    Attached Files
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Коментар

• В России выпустят золотую монету весом 3 килограмма

"Трехкилограммовую золотую монету выпустит ЦБ России. Она появится к 1 ноября. Монета посвящена 200-летию победы в войне 1812 года.
        Номинал монеты 25 тыс. рублей. Она выполнена из золота 999-й пробы. Всего будет выпущено 50 штук. На оборотной стороне монеты изображен Храм Христа Спасителя. Вокруг него будет лавровый венок с портретами императора Александра I, полководцев и героев войны 1812 года.
        Центробанк отмечает, что эта монета может быть использована для наличного платежа." http://www.utro.ru/topnews.shtml#201210292354161080783

Коментар

• Първоначално изпратено от raybeez Разгледай мнение
          Някой може ли да ми каже колко пари горе долу ще ми трябват за да си отворя еврофутбол и заслужава ли си въобще такава инвестиция.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Някога гърците са разрушили Персия, Бактрия, Египет, Сирия, Финикия, Вавилон, Троя… дойде ред и на Евросъюза.

Коментар

• Принципно ще ставам милионер, но още отлагам момента.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• - Сладурано, може ли да те поканя на танц?
                - Стига да не хъркаш много през нощта!

Коментар

• Седи си един композитор вкъщи. Работа няма. Пари няма. Криза… И изведнъж телефонът му звъни. Обажда му се един приятел режисьор:
                  — Трябва ми тема за финалните надписи на филма. Ще праснеш ли нещо простичко? Премиерата ми е след две седмици, помогни ми, че съм на зор!
                  — Нямаш грижа! Кажи ми само за какво е филма, да не се изложа с музикалната тема?
                  — В него изобщо няма музика! Темата ми трябва само
                  за титрите. Представи си: от сухо дърво се отронва лист и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, и в момента, в който стига до земята — започват твоята тема и надписите.
                  — ОК. След седмица ще съм готов!
                  И гладният композитор сътворил неимоверно красива, дивна музика — направо за "Оскар". Пратил я на режисьора.
                  Той му благодарил и го поканил на премиерата…
                  Отива композиторът — залата празна. Само на балкона седят възрастна двойка — и двамата над 80-годишни.
                  Ясно, мисли си композиторът, драмата вече не е на почит, само възрастните ги интересува.
                  Седнал, светлините изгаснали и започнало…
                  На фона природата младеж в самозабрава чука мадама с огромни цици, като баскетболни топки.След това идва нова двойка, разменят се… После - негри, куци, сакати, зайци — екранът вече не ги побира!
                  След това притичало и едно кученце!!! Първо оправило всички, след това всички оправили него…
                  И тук камерата показва в едър план сухото дърво, листото се откъсва и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, звучи неземна, дивна музика и започват надписите.
                  Светват лампите…
                  Композиторът седи в шок, червен като домат от срам.
                  Мисли си "Мамка му и режисьор, как ми услужи! Какво ли ще си помислят хората сега за мен!" Става от мястото си и с тази мисъл тръгва към изхода, но забелязва, че възрастната двойка седи в прединфарктно състояние, и го гледа…
                  А той не се сеща да им каже нищо друго освен:
                  - Музиката е моя!…
                  А те, продължавайки да гледат със стъклени очи празния екран, му отговарят:
                  -… А кученцето е наше...

Коментар

• - Честито бебе! Да ви е жив и здрав!
                    - Благодаря!
                    - Как го кръстихте?
                    - Издислав.
                    - На кого?!?!?!
                    - На песента на White Snake "Is This Love
                    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                      Тия па кво праат - нашите не могат още да се разберат кой да гушне комисионата!

Швеция превръща отпадъците в енергия
                      Сн.: БГНЕС
                      Шведската програма за производство на електроенергия от боклук е изключително успешна, но страната се сблъсква с недостиг на отпадъци и обръща поглед за внос от България, Румъния и Италия, съобщи радио Кей Оу Ес Ю (KOSU), цитирано от БТА.
                      Българската иновация към проекта ще е всеки гражданин да има възможност сам да продава на шведите боклука си. На спешно заседание са се събрали Бойко Борисов и Фандъкова да обсъдят тази заплаха за безбожната такса смет, която гражданите няма да искат да плащат и завода за боклук, който ще остане без работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Тия па кво праат - нашите не могат още да се разберат кой да гушне комисионата!

Шведската програма за производство на електроенергия от боклук е изключително успешна, но страната се сблъсква с недостиг на отпадъци и обръща поглед за внос от България, Румъния и Италия, съобщи радио Кей Оу Ес Ю (KOSU), цитирано от БТА.
                        Добре ,че в Абсурдистан все още остана нещо което да произвеждаме за износОбаче се чудя ще трябва ли да плащаме на Шведите ,че да ни поеме тоя боклук?
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Тия па кво праат - нашите не могат още да се разберат кой да гушне комисионата!

И това ще мине ...

Коментар

• Bodybuilder, 93, with winning muscles

"...His reasons for picking up weights in his 80s are simple. "The idea is to to turn the heads of the sexy young 70-year-old girls on the beach," he says...."

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
                                хаха, да Добро утро Артииииии
                                Добро да е
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X