If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Влиза Аврам в публичен дом и пита Мадам:
-Извинете, тук правите ли еврейски секс?
Мадам е озадачена, но за да не изтърве клиента казва:
-Дошли сте на точното място, сър! Мисля, че ще се справим, изчакайте за момент.-и се втурва в стаята на свободните момичета.
-Гълъбици мои, знае ли някоя от вас как се прави еврейски секс?
-Не, маман!-отговарят момичетата.
Тя се връща при Аврам и предлага делово:
-Оказа се, сър, че тази сексуална практика ни е непозната, но ако ни покажете точно какво се иска, ще Ви направим 25% отстъпка от цената.
-Колко сте скромна, мадам!-трогва се Аврам. -Твърдите, че не знаете какво е секс по еврейски, а всъщност вече го започнахте и то абсолютно кашерно!
.
Монти се уволнил от казармата и като се прибрал на село приятелите му го питали:
– Кажи сега - ти ли беше най-глупавият в казармата?
– Не, имаше един циганин от Столипиново - той беше много по-глупав...
– ?!?!?
– Две години спахме легло до легло и той през цялото време мислеше, че съм жена и в началото се сърдех, че ме наричаше мече_цвете_69, но после взе да ми хареса...
Влязъл един пенсионер в сексшоп и казал:
- От две неща съм изключително недоволен - от икономическата политика на правителството и от сексуалния си живот - имате ли случайно надуваема кукла на Симеон Дянков?
Новата програма GERB 2.0 е едно от най-рекламираните софтуерни предложения за 2013-та при разделяне (партишън) на твърди електорални дискове. Тя е своеобразна бета-версия на DOS-базираната Bate Вoiko 1.0. Програмата е подходяща както за избиратели с основни познания, така и за напреднали активисти. Тя изобилства от съветници за саморазширяване чрез разделяне, сливане и намаляване дяловете на системните грешки SDS 4.0, Ataka 1.0 и DSB 1.0 до пълното им изтриване от системата.
Игнорира изцяло паразитираща платформа BSP 0.07, но в партишъна отделя сепаре за компромати и екзотика информационната с-ма Yareshki 0.2. GERB 2.0 ползва вече доказалата се оперативна платформа Fasadna democratia 1.0. Като безплатен бонус е предвиден ъпгрейд към Totalitarizum 2.0 по желание на юзърите.
Детето:
- Мамо, написах на оградата една дума с три букви!
Майката (пляс на детето един шамар зад врата).
Детето:
- Защо ме удари!? Думичката е „дом”!
Бащата (пляс на майката един шамар зад врата):
– За дома трябва повече да мислиш, за дома!
Коментар