If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заблудил се един негър в пустинята. Вървял, вървял и изведнъж намерил една бутилка. Отворил я, а от вътре излязъл един дух, който казал, че ще му изпълни
три желания, задето го е освободил
Помислил негърът и казал:
- Първо, искам, да има много вода, второ да съм бял и трето всички жени, като ме видят, да се събличат.
Помислил малко духът и го превърнал в тоалетна чиния.
Двама араби тръгнали със самолет от Вашингтон към Ню Йорк. Единият седял до прозореца, а другият до него. Преди самото излитане влязъл нисък и дебел израелтянин и седнал до арабите.
Свалил си обувките и си размърдал пръстите на краката. Когато арабинът до прозореца казал "Искам кока-кола" изряелтянинът отговорил " няма проблеми, ще ви донеса" и тръгнал. Докато го нямало арабинът плюл в обувката му. Когато израелтянинът се върнал вторият арабин му казал "Аз също искам кола".
Израелтянинът отново отишъл за кола и докато го нямало, вторият арабин плюл в другата обувка на израелтянина. След това израелтянинът се върнал с колата и тримата спокойно се насладили на кротък полет до Ню Йорк.
Когато самолетът кацал, израелтянинът си обул обувките и веднага разбрал каква е работата.
- Колко ще продължава това? Тази вражда... тази ненавист... колко дълго ще си плюем в обувките и ще пикаем в колата?
Врънал са моряк в къщи, а там го чакала изненадаа..
- Как така имам бебе ма? Четри месеци бях на остров Крит, шест месеци в Атлантическия океан, четри месеца в Китайско море, общо четирнадесет месеца, а тука ме чакаш с дете...?!?
Жена му:
- Еми, миналата седмица ми го донесе някава даскалица от Крит..
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Някакъв пич отива на очен доктор.
- Свали си гащите!
- Ама докторе, мен ме боли окото!
- Абе, ти ли си доктор или аз?
Сваля пичът гащите, а докторът внимателно с четчица му боядисва едното яйце в червено, записва нещо в история на заболяването и го праща при друг доктор. Там същото – докторът прочита какво е записано, кара го да си събуе гащите, внимателно му боядисва другото яйце в зелено, записва нещо в история на заболяването и го праща обратно при първия доктор. По пътя пичът решава да прочете какво точно са записали двамата доктори и прочита:
- Христос воскресе, колега Петров!
- Во истина воскресе, колега Николов!
Срещат се моряк и тираджия в болницата, целите гипсирани. Морякът обяснява:
- Прибирам се аз след дълъг курс, жената ме чака на леглото по секси бельо. Като се почнахме - див и страстен секс, накрая по навик вадя и й давам 100, а тя ми връща 50 ресто, та като се почнахме - лют и жесток бой. Ами ти?
- А, прибирам се аз след дълъг курс, жената ме чака гола и съблазнителна на леглото. Като се почнахме - страхотен секс! Свършихме, на вратата се звъни, тя вика "Моя" и аз по навик - през терасата....!
И този вариант е готин:
Двама правят секс (прочее, едно време казваха "се ебат"), на вратата се звъни.
Дамата хлъцва:"Мъжът ми!"
Господинът бързо изтичва в гардероба. След малко излиза от там: "Ей, жено, много сме станали нервни напоследък".
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар