If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честит Рожден Ден братле или Д-р Черкезов!!! Да си жив и здрав и все така готин и корав)) Много здраве, щастие и късмет в живота, и както се казва колкото ЗВЕЗДИ на небето толкова ЖЕНИ в леглото и ПАРИ в банковата сметка!!! Животът е кратък миг! Да му се насладим всички на max. Весело изкарване тази вечер ако ще празнуваш!!! Може да се напием някой път като пичове)) Само това мога да направя с един хетеросексуален мъж,така че "just friends" Абе купон и лаф да става! Един приятел в повече не е в излишък))Хайде стига толкова, че май се олях)) Ще се радвам ако пишеш, а още повече ако се запознаем и побъбрим на по студена биричка или отлежало ирландско с многоооо лед някой слънчев ден)) Обичам новите запознанства. Така човек среща все по-нови и интересни личности Хайде чао и ако решиш пиши)) Е-мейл - gogobg76@abv.bg, GSM - 0898 826687 , Skype - gogobg76
N.B.Между другото забравих да се представя Аз съм Гого, приятно ми е! Живея, уча и работя в София, в момента като експерт в една от Агенциите,където се гледат проекти и разпределят средствата от европейските програми. А ти с какво се занимаваш,ако не е тайна?!?
Айде НАЗДРАВЕ и.......умната))Гогo
By the way,къде е купона тази вечер?!?))
Остави някакъв актуален телефон за връзка или Skype ако имаш, че там е по-удобно за комуникация брат
Eми, честито ! Вече си с ново гадже ! Ама си се набутал ............точно преди Коледа и Нова Година. Сега ще се ръснеш за подараци , 'ако че връзката , може би. още не е изконсумирана.............
Група съветски учени установили, че черния цвят бил открит от Чък Норис.Всъщност Чък Норис бил открил всички цветове.Без розовия.Той бил открит от Орландо Блум.
Два хипопотама лежат в тинята, прозяват се и си мърдат ушите. По едно време едниният казал:
- Хайде да се преместим в другото блато.
- Да бе, да - казал другия - ей сега ще зарежа всичко и ще хукна...
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
напротив, изключително е прав - естествено подобна глоба няма да издържи шред съд, тъй като е прекомерно висока, но посоката е повече от похвална: българиннът се вкарва в ред само с бой и глоби, в колкото се може по-високи размери!!!
Това , че пред съд няма да устиска е ясно , ама да ти мине през акъла глоба от 5000 лева за изпреварване на снегорин ?!?! При положение , че няма един осъден тутманик на държавна/общинска служба дето извършват/нанасят кражби/щети за милиони ?! - там глобите от милиард нагоре трябва да са съответно.
Честит Рожден Ден братле или Д-р Черкезов!!! Да си жив и здрав и все така готин и корав)) Много здраве, щастие и късмет в живота, и както се казва колкото ЗВЕЗДИ на небето толкова ЖЕНИ в леглото и ПАРИ в банковата сметка!!! Животът е кратък миг! Да му се насладим всички на max. Весело изкарване тази вечер ако ще празнуваш!!! Може да се напием някой път като пичове)) Само това мога да направя с един хетеросексуален мъж,така че "just friends" Абе купон и лаф да става! Един приятел в повече не е в излишък))Хайде стига толкова, че май се олях)) Ще се радвам ако пишеш, а още повече ако се запознаем и побъбрим на по студена биричка или отлежало ирландско с многоооо лед някой слънчев ден)) Обичам новите запознанства. Така човек среща все по-нови и интересни личности Хайде чао и ако решиш пиши)) Е-мейл - gogobg76@abv.bg, GSM - 0898 826687 , Skype - gogobg76
N.B.Между другото забравих да се представя Аз съм Гого, приятно ми е! Живея, уча и работя в София, в момента като експерт в една от Агенциите,където се гледат проекти и разпределят средствата от европейските програми. А ти с какво се занимаваш,ако не е тайна?!?
Айде НАЗДРАВЕ и.......умната))Гогo
By the way,къде е купона тази вечер?!?))
Остави някакъв актуален телефон за връзка или Skype ако имаш, че там е по-удобно за комуникация брат
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар