Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Наш източник присъствал на срещата на ЕНП в Ирландия, станал свидетел на следния разговор:
ББ: Юлия, радвам се да те видя.
ЮТ: Оо, за мен е удоволствие.
ББ: Поздравления, гледам проблемите с гърба ти са изчезнали. Свободата ти се отразява добре.
ЮТ: Да така е, като преродена съм. Аз инвалидната колочка я изпратих на Янукович с DHL в случай, че реши да се прибере в Украйна.
Бурен смях и от двамата
ББ: Слушай, чух, че можеш да ми помогнеш за една работа.
ЮТ: Казвай.
ББ: Едни шменти-капели ми се въртят в главата. Та по същество. Можело да си поръчам снайперистчета чрез Вас, че нещо зациклихме с протестите.
ЮТ: Не е проблем, но ще говоря с другите да видя кой точно отговаряше за това.
ББ: Те само да кацнат в България. Аз имам къща за гости до София. Спането и снайперите от мен.
ЮТ: ОК
ББ: Самоче на площада протестират има-няма 10-15 човека. Половината са с барабани, другата половина са с вувузели и не ми се иска да отстрелят някой от ‘’музикантите’’. Ех, ако можех да изкарам Станишев, Местан, Бареков /е този много ме дразни/ на софийския майдан ….
ЮТ: Говори с шефа за това.
ББ: А, той Сорос не ми вдига вече.
ЮТ: Не, не той. Шефът на ЕНП.
ББ: Не те разбирам.
ЮТ: Да ви изгонят от ЕС, да ви спрат свободното пътуване и ако може някак си да подлъже Путин да присъедини някой от съседите Ви, за да имате обща граница с Русия, и сте готови.
ББ: Е поне малко да заприличаме на Украйна и ние…
ЮТ: Виталий не иска да чуе за БЪлгария.
ББ: Защо така?
ЮТ: Имало някакъв Кубрат Пулев, който му е вдигнал мерника и този всеки път като чуе за него и тича да си слага бронежелетката.
ББ: Кубрат е най-добрият в ЕС – бокс тежка категория. Да пита Меркел, тя го знае нашето момче.
ЮТ: Е щом е от ЕС, няма проблем. И да го нокаутира, Виталий ще го приеме за комплимент.
ББ: Аз отивам до тоалетната да си преговоря речта. Цецо ми глади костюма тази сутрин и да видим къде ми е сложил листчетата с опорните точки … И да дойдеш на море това лято . Знаеш ли какви кални бани имаме? Или пък просто ела, нашите ‘’гларуси’’ от години ‘’лекуват’’ украинки и няма рекламации.
ЮТ: Непременно ще намина.
ББ: А, и кажи на Виталий за рожденият ми ден да не ми изпраща от вашата ‘’Гинко билоба’’. Аз стимуланти не използвам ./Тупайки се по главата/ . Всичко е естествено тук …от Банкя.
ЮТ: ????????
P.S.:ББ не е Бойко Борисов
ЮТ не е Юлия Тимошенко
Кубрат Пулев си е Кубрат Пулев.
П.Пеловски
ЛондонСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
michaelis
- Защо брат ви престана да ви посещава? - пита хазяйката своята млада квартирантка.
- Вероятно си е намерил друга "сестра"…
Коментар
-
Един циганин и един мазохист стоят в една килия и по едно време мазохиста си реже единия пръст и го хвърля на вън,след известно време мазохиста реже втори пръст и пак го хвърля на вън, изведнъж си реже цялата китка и я хвърля а циганина му казва:
- Абе батка, ти много хитро се изнасяш бе!
много се смях
Коментар
Коментар