If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
20 години след абитуриентския бал на улицата се срещат Пешо и Таня. Той- обрулен от живота, а тя- цъфтяща и усмихната.
-Здарсти , Пеше!- развълнувана го прегръща тя.-Боже , колко се радвам да те видя! Аз от много години съм в Германия, омъжих се там, щастлива съм , имам дъщеря на 12... Ами ти?
-Ми-и, аз , такова, отивам да си платя интернета...
-А иначе???-прекъсва го тя нетърпеливо.
Той (обречено):
-Иначе шъ го спрат!
В Рая инженери са германци , готвачи французи, любовници италианци , банкери швейцарци. полицаи англичани, а в ада готвачите са англичани , инженерите италианци, любовниците са швейцарци, банкери французи а полицаите германци..
Две госпожи во наjдобри години решиле да излезат навечер сами без мажите. Вечерале се напиле бааги и дошло време за дома. Попат им се примочало. За да не им светкаат белите газишта во градската темнина решиле да скршнат во гробиштата покраj кои минувале и таму да ги извршат природните обврски. Нормално немале тоалет хартиjа. Првата се забришала со своите гашти и ги фрлила. На втората им било жал за гаштите па откинала парче од венец и завршила работа. Утредента двамцата мажи си се пожалиле међусебно:
- Знаеш жена ми синошта се врати дома пиjана и без гашти – рекол едниот.
- Не е тоа ништо одговорил другиот. – Моjата исто се врати дома без гашти а од газот и штрчеше лента на коjа пишуваше: „…. никогаш нема да те заборавиме. Перо, Миле и фудбалски клуб Слога“!!!
Наталия Кобилкина
Едно от духовните закони за секса.
Когато една жена прави секс с мъжът тя важно да получи 3 неща.
1. Статус, че тя е неговата жена, гаджето, съпруга. Чя принадлежи към него.
2. Защита. Че в случай на опасност - той ще я спаси и подкрепи и защити.
3. Финансова подкрепа, че той се грижи за нея по някакъв начин финансово.
Тогава енергия върви хармонично и тя му връща с удоволствие любов, енергия, доверие, нежност. И жените много добро го знаят как се чувстат, ако мъжът спазва тези неща и как искаме да даваме повече и повече и тогава нашата сексуалност се завихря.
В противен случай жената се чувства използвана и с времетое нейното сексуално желание се намалява драстично и на край изобщо изчезва.
Матката на жена е аккумулатора и по време на секс тя зарежда мъжът до себе си. И той важно да оценява това.
Обаче това повече валидно, ако тя е по-млада от партньор.
Когато жена по-възрастна от мъж до нея, тя повече се зарежда и сега е нейния ред да дава грижа и закрила.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар