IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• къде се загуби този човек с пъпеша???

Коментар

• http://vbox7.com/play:07e14f7323

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Хокат пловдивски полицаи заради правопис

14:15, 08 февруари 2013
          Шефът на пловдивските полицаи старши комисар Тодор Чонов е нахокал служителите си заради правописната грешка на един от униформените под тепетата.

Това е станало на специална среща, на която е обяснено, че подобно нещо уронва престижа на МВР. Полицаят, съставил фиша, е служител от 10 години, поясни Чонов. Това обаче не го оправдавало да напише улица "Хан Кубрат" като "Ханко Брат".

В програмата на Областната дирекция на полицията в Пловдив не е предвидена образователна или опреснителна програма, която да касае ограмотяване на нашите служители, допълни шефът на униформените. Той уточни, че фишът с грешката е унищожен и е издаден нов, а служителят е предупреден да внимава.
          http://novinar.bg/news/hokat-plovdiv...Njs3MA==.html#

пп:Като се има предвид ,че са масово неграмотни ,не е зле да им спретнат образователни курсове за ограмотяване .
          Last edited by коки; 08.02.2013, 17:47.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Двама приятели брокери си говорят.... Както си говорят така започват да се карат, като единия е много обиден на другия. Обиденият не иска да каже, но накрая си признава, че му се сърди. защото бил опънал жена му. Първият казва - ами вземете се разберете с жената ти, защото когато го вдигам и вдигам и на нея акциите и тя е доволна, а ти явно не си доволен.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ха ха ха! Много актуално!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                чиче, ама точно в бисери и вицове му е мястото на този пост - 30 000 км на година с метрото - ами това са над 100 км за работен ден Ти какво бачкаш - ватман или разносвач на пица
                Е та кефи го метрото и като влезе веднъж в дупката с едно билетче обикаля цял ден

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                  [IMG]/IMG]
                  Баси, тоя мацо е едно към едно с моя котак

Коментар

• Last edited by javcho; 08.02.2013, 14:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      - Какво работите под прикритие?
                      - Премиер...
                      - Именно, именно !

Коментар

• Премиерът доказва чувството си за хумор: отново

Коментар

• Отишли 3 жени при Свети Петър. Той запитва първата:
                          - Изневерявала ли си на мъжа си?
                          - Да, но само веднъж.
                          - С кого?
                          - С пощальона.
                          - Кажи си молитвата 5 пъти и можеш да отидеш в рая...
                          Пита втората:
                          - Ти изневерявала ли си на мъжа си и колко пъти?
                          - Да, три пъти.
                          - С кого?
                          - Със съседа, с пощальона и с един колега.
                          - Кажи си молитвата 100 пъти и можеш да отидеш в рая...
                          Пита третата:
                          - Изневерявала ли си на мъжа си?
                          - 50 пъти имах възможност да го направя, но нито веднъж не го сторих...
                          - Ти си право за ада...
                          - Но защо? Те двете са изневерявали, а ги пусна в рая, а мен - не?
                          - Бог греховете прощава, но глупостта - никога...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Газта по това време стигна 57ст....Тогава въртях по 35-40 К километра на година....
                            Сега и 10 К ми са много.....Метрото ме вози ....
                            чиче, ама точно в бисери и вицове му е мястото на този пост - 30 000 км на година с метрото - ами това са над 100 км за работен ден Ти какво бачкаш - ватман или разносвач на пица
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Газта по това време стигна 57ст....Тогава въртях по 35-40 К километра на година....
                              Сега и 10 К ми са много.....Метрото ме вози ....
                              Още си спомням нечувания разход 6.70 лв. извънградско. Сега си е с 50 % нагоре, ясно.
                              2 седмици не се бях качвал, качих се, зачуках се в сума ти задръствания, но нямаше как с влака...Та мисля до след 2 седмици пак да не се качвам. От друга страна си текат константните разходи - каско, гражданска...А ако можеше с метрото и само единия лъч да ползвам с карта - приказка, ама това е друга тема, за кражбите.

Коментар

• "В.В. - Но едва ли през февруари 1997-а някой е знаел, че вие ще станете премиер?

Б.Б - Хайде бе!

В.В. - Шегувате се! Тогава сте били шеф на охранителна фирма, никой не е подозирал,че ще влезете в политиката, дори и самият вие.

Б.Б - Разбира се. Още тогава те виждаха, че аз имам огромен потенциал. И тези хора, които работят с мен, видяха оперативни интереси. "

Коментар

Working...
                                X