If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хокат пловдивски полицаи заради правопис
14:15, 08 февруари 2013
Шефът на пловдивските полицаи старши комисар Тодор Чонов е нахокал служителите си заради правописната грешка на един от униформените под тепетата.
Това е станало на специална среща, на която е обяснено, че подобно нещо уронва престижа на МВР. Полицаят, съставил фиша, е служител от 10 години, поясни Чонов. Това обаче не го оправдавало да напише улица "Хан Кубрат" като "Ханко Брат".
В програмата на Областната дирекция на полицията в Пловдив не е предвидена образователна или опреснителна програма, която да касае ограмотяване на нашите служители, допълни шефът на униформените. Той уточни, че фишът с грешката е унищожен и е издаден нов, а служителят е предупреден да внимава. http://novinar.bg/news/hokat-plovdiv...Njs3MA==.html#
пп:Като се има предвид ,че са масово неграмотни ,не е зле да им спретнат образователни курсове за ограмотяване .
Двама приятели брокери си говорят.... Както си говорят така започват да се карат, като единия е много обиден на другия. Обиденият не иска да каже, но накрая си признава, че му се сърди. защото бил опънал жена му. Първият казва - ами вземете се разберете с жената ти, защото когато го вдигам и вдигам и на нея акциите и тя е доволна, а ти явно не си доволен.....
чиче, ама точно в бисери и вицове му е мястото на този пост - 30 000 км на година с метрото - ами това са над 100 км за работен ден Ти какво бачкаш - ватман или разносвач на пица
Е та кефи го метрото и като влезе веднъж в дупката с едно билетче обикаля цял ден
Отишли 3 жени при Свети Петър. Той запитва първата:
- Изневерявала ли си на мъжа си?
- Да, но само веднъж.
- С кого?
- С пощальона.
- Кажи си молитвата 5 пъти и можеш да отидеш в рая...
Пита втората:
- Ти изневерявала ли си на мъжа си и колко пъти?
- Да, три пъти.
- С кого?
- Със съседа, с пощальона и с един колега.
- Кажи си молитвата 100 пъти и можеш да отидеш в рая...
Пита третата:
- Изневерявала ли си на мъжа си?
- 50 пъти имах възможност да го направя, но нито веднъж не го сторих...
- Ти си право за ада...
- Но защо? Те двете са изневерявали, а ги пусна в рая, а мен - не?
- Бог греховете прощава, но глупостта - никога...
Газта по това време стигна 57ст....Тогава въртях по 35-40 К километра на година....
Сега и 10 К ми са много.....Метрото ме вози ....
чиче, ама точно в бисери и вицове му е мястото на този пост - 30 000 км на година с метрото - ами това са над 100 км за работен ден Ти какво бачкаш - ватман или разносвач на пица
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Газта по това време стигна 57ст....Тогава въртях по 35-40 К километра на година....
Сега и 10 К ми са много.....Метрото ме вози ....
Още си спомням нечувания разход 6.70 лв. извънградско. Сега си е с 50 % нагоре, ясно.
2 седмици не се бях качвал, качих се, зачуках се в сума ти задръствания, но нямаше как с влака...Та мисля до след 2 седмици пак да не се качвам. От друга страна си текат константните разходи - каско, гражданска...А ако можеше с метрото и само единия лъч да ползвам с карта - приказка, ама това е друга тема, за кражбите.
Коментар