IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=l1CjvMTHbKc
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
      Мисля, че прекъсна на най-интересното. Чуваха се някакви глухи удари. Навярно госпожата е набила знание по трудния начин. Селския диалект от задните редове е класика " Ша обяснява . . . "
      Края на семестъра бунаците още не знаят как им се оформя оценката.
      По добре е за тази жена да напусне, явно идиотчетата са и разбили нервите. Добре , че не продават свободно оръжие, че щяха да ни давата по CNN
      Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=NazVJr538n8
        Даскалицата по псувни във ВТУ....
        Като се посъвзема ще се опитам да потърся общото между статистиката и лудостта..

Коментар

• Нямал бил приятелка за деня на влюбените... а за деня на писмеността и културата като ги нямаш и двете не се оплакваше...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Мисля, че прекъсна на най-интересното. Чуваха се някакви глухи удари. Навярно госпожата е набила знание по трудния начин. Селския диалект от задните редове е класика " Ша обяснява . . . "
            Края на семестъра бунаците още не знаят как им се оформя оценката.

Коментар

• "Fuck it!" - My final thought before making most decisions.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• - Колко струва токът и как се изчислява?
                  - Костов + Симеон + Станишев + Бойко + Акцизи + 20% ДДС
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:db7989eca2

Коментар

• Тя се прибра по-рано и завари мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата МНОГО се ядоса!
                      „Ти си прасе, което нищо не уважава!” – изкрещя тя „Как смееш да ми причиняваш това – твоята вярна съпруга, майката на децата ти! Напускам те! Искам развод на секундата!”
                      А той отвърна: „Почакай секунда, любов, да мога поне да ти кажа какво стана”
                      „Добре, давай” – проплака тя, „но това ще са последните ти думи към мен!”
                      И той започна:
                      „Ами, докато се качвах в колата на път за вкъщи, една млада Госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и й казах да се качи. Забелязах, че беше много слаба, недобре облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни!
                      Така че от състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш.
                      Горкото същество я изяде за секунди.
                      После, понеже беше много мръсна аз й предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните й дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих.
                      Но тъй като се нуждае от дрехи, аз й дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също и дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това й подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите.”
                      Той си пое дъх и продължи...
                      „Тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, която й указах, че докато я изпращах до вратата тя се обърна към мен през сълзи и каза:
                      „Моля... дали имате още нещо, което жена ви да не използва?”

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

А вие на Митьо Пайнера му завидяхте:

http://www.aop.bg/v51_pp.php?mode=view2&id=9012031
                          Калинката се е усетила по някое време и вместо "Twittet" е започнала да пише "Twitter" някъде към средата на документа. Домързяло я е обаче да го оправи и в началото.

Коментар

• ДоЦент - човекът, който е потенциална опасност за бюджета ви, до последния му цент!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                              Леле ама то имало и романтици на този свят аз си мислех че са изчезнали с падането на Берлинската стена
                              под прикритие сме

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                Леле ама то имало и романтици на този свят аз си мислех че са изчезнали с падането на Берлинската стена

Коментар

Working...
                                X