Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
А пък двама независими депутати - Георги Терзийски и Дарин Матов, използваха прекъсването, за да се увековечат как говорят от трибуната. Първо единият позира за снимка, другият - снима, а след това си размениха местата.
....................
Ако чуете, че дедо го споходил инфарт, да знаете, че е от днешния смехИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеОт фармацевтичната компания произвеждаща " Трибестан " доволно потриват ръце! Нали се очакват нови серии на " Междузвездни войни ". Смятайте колко Трибестан ще отиде за да вдигнат поръждясалия звездолет " Хилядолетния сокол " на Хан Соло.)))
Коментар
-
В един тъмен бар, порядъчно подпийнал мъж се доближава до една жена и я пита:
- Искаш ли да ти разкажа един виц за блондинки?
Жената:
- Ок, разказвай, но да те предупредя. Аз самата съм блондинка, 185 см, 80 кг., треньор по аеробика и триатлон. С мен са две мой приятелки, също блондинки с подобни габарити. Едната е треньор по кикбокс, а другата професионален боксьор. Е, какво, все още ли искаш да ни разказваш този виц.
Мъжът се замисля и отговаря:
- А, не! Отказвам се! Като си помисля, че на всяка поотделно ще трябва да го обяснявам после, докато го разберете.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениетия шушляци от БТВ екшън цял месец пускат мачове по това време
Какъв екшън има в тази проста играНе казвай хоп преди да скочиш..
Коментар
-
Решили съпрузи да отидат на театър. Срещнали се пред театъра и жената попитала:
- Направи ли това, за което те помолих?
- Кое?
- Изми ли се, облече ли си нова риза и нов костюм, смени ли си чорапите?
- Да.
- Добре, да вървим тогава.
Започнало представлението. По едно време жената прошепнала:
- Ти сигурен ли си, че си смени чорапите?
- Разбира се.
След малко.
- Ама, съвсем сигурен ли си, че ги смени?
- Абсолютно.
След още малко.
- Признай си честно, смени ли си чорапите?
- Да, смених ги и понеже си знаех, че няма да ми повярваш ти нося старите да ги видиш,- казал мъжът и извадил чифт чорапи от вътрешния си джоб.
Коментар
Коментар