Първоначално изпратено от MZ/X
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от JekataКазвам ти аз, че натам отиваме в заяждане.
Поздрав с тоя гол и да се мести дискусията в спорта предлагам.
http://www.youtube.com/watch?v=6CVF8...&feature=share
да не съм съвсем капо:
Приятел в нужда се познава
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Радвам се, че доверяването е било фактически вярно - щом реално делят второто - факт.
Иначе го поствам като факт, бисер, комичност, а натам вече може да мине в заяждане.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеEдна корекция и от мен - не се предоверявай на интернет, а си проверявай данните, особено когато пишеш на чувствителни теми тип Левски-Цска. Левски технически са трети (реално делят второ място) след Селтик, с които имат равен брой втори, но Селтик имат повече първи и трети места - не се пънете да пишете глупсоти, само за да стане заяждане
Радвам се, че доверяването е било фактически вярно - щом реално делят второто - факт.
Иначе го поствам като факт, бисер, комичност, а натам вече може да мине в заяждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеEдна корекция и от мен - не се предоверявай на интернет, а си проверявай данните, особено когато пишеш на чувствителни теми тип Левски-Цска. Левски технически са трети (реално делят второ място) след Селтик, с които имат равен брой втори, но Селтик имат повече първи и трети места - не се пънете да пишете глупсоти, само за да стане заяждане
Коментар
-
- Тате, а какви са всички тези хора с тези хубави коли?
Небръснат мъж с подпухнало лице погледна с непризън към многочислените скъпи западни коли, изплю загасналия в устата му фас и каза:
- Крадци са това, сине, крадци и бандити. Кръвта на народа изпиват! Паразити! Да вървим, сине! Помниш, ако ни спре полицията?
- Да, тате, намерили сме сака и не знаем какво има в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕдна корекция, Левски не е рекордьор по втори места в Европа, в тази класация първи е Ференцварош с 34 втори места, а говедата заемат както винаги престижното второ място с техните 31 калъфки.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕдна корекция, Левски не е рекордьор по втори места в Европа, в тази класация първи е Ференцварош с 34 втори места, а говедата заемат както винаги престижното второ място с техните 31 калъфки.
-Ти си такъв мухльо, че ако имаше класация за мухльовци и там ще си втори.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар