IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надал иде скоро отново!

.

Давай Гришо! Удара на деня!
    .
    СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Someone Isn't Following Instructions

Коментар

• ГЕРБ са наели актьорския състав на Комиците за цялата си кампания!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=8UnOPDOzn5A

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=0bwpIm36R6I
            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Като малки ни бе страх от тъмното,сега ние страх от светлото,кога доиде сметката за тока.
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Лидер КНДР Ким Чен Ын взбешен и намерен объявить войну Биллу Гейтсу.
                http://www.dni.ru/polit/2013/4/12/251232.html
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Борисов: Гарантирам, че Цветанов не е правил тези неща

Мисля, че това е добро за ранно разсмиване

Седмичната доза смях събрана в едни 10 минути във вторник сутринта и в едно изречение от има-няма 5 думи
                  Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• вицът...

Отива чукча на изследвания в болницата,влиза при сестрата ,сяда и тя му казва:
                    -Трябва да дадете урина за изследвания !
                    Чукчата вади 3-литров буркан пълен с урина и й го подава.
                    -Да беше донесъл и куфар с лайна - мрънка си под носа сестрата.
                    -Знаех си,че ще потрябва , казва чукчата и го праска на бюрото й !
                    Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Борисов: Гарантирам, че Цветанов не е правил тези неща

Мисля, че това е добро за ранно разсмиване
                      И това ще мине ...

Коментар

• Корпоративен урок 6:
                        В Африка всяка сутрин газелата се събужда с мисълта, че трябва да надбяга най-бързия лъв, за да остане жива. Всяка сутрин лъвът се събужда с мисълта, че трябва да надбяга най-бавната газела, за да не умре от глад.
                        Бизнес поука: Няма значение дали си газела или лъв: когато слънцето изгрее, по-добре да станеш, за да изпревариш другите

Коментар

• Коментар

• Интересно, дали котаракът разбира, защо ние сме такива големи, а той е малък? Струва ми се, че той си мисли, че причината е в това, че ние го храним малко.

Коментар

• По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:
                              - Гражданко, защо сте в такъв вид на обществено място!?
                              Тя си поглежда гърдата и възкликва:
                              - Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!
                              платформа за инвалиди

Коментар

• Лектор изнася лекция против алкохола:
                                -1 ракия съкращава живота с 5 години, 2 ракии с 10, 3 с 15.
                                От посленият ред става възмутен махмурлия:
                                -Ай сиктир бе, тоя ще изкара, че не съм се родил!

Коментар

Working...
                                X