IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Звъни се на вратата. От вътре се чува:
      - Кой звъни?
      - Полиция!
      - Какво искате?
      - Да си поговорим.
      - Много ли сте?
      - Двама сме.
      - Ами поговорете си тогава.
      Медитация

Коментар

• Интересна рекламна кампания

http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Кораб в Тихия океан е на път да потъне. Капитанът е в паника, но му съобщават, че един от пътниците е равин, който може да прави чудеса. Спешно водят равина при капитана, който го пита:
          - Равине, какво може да се направи?
          - Имате ли интернет?
          - Да!
          - Тогава бързо продайте кораба.

Коментар

• http://www.b92.net/zivot/vesti.php?y...&nav_id=707604

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
              След като Bulagria On Air закупи Инвестор.бг, то всички във форума сме вече ТИМаджии
              Къде е сега sebulba да лае против тях ???
              Only God Can Judge me...

Коментар

• След като Bulagria On Air закупи Инвестор.бг, то всички във форума сме вече ТИМаджии

Коментар

• Учител се жали от палави даскалици, канили го на кафе: Не съм Димитър Общи!

Преподавателят пуснал жалба до КЗД
                  Секстормоз
                  Етикети
                  насилие, Комисия за защита от дискриминация, мъж

В комисията за защита от дискриминация е имало две жалби, подадени от мъже за секстормоз, пише Труд.

Единият от тях се оплакал, че шефката му налетяла, но после размислил и оттеглил сигнала си. Другият бе преподавател - единственият мъж в училището и всичките му колежки го канели на кафе. "Не съм Димитър Общи", пише в жалбата на преподавателя. В крайна смета от КЗД не установиха дискриминация.

В комисията са получили и жалба от непушачка от Бургас. Жената отишла в заведение, но я спрели на вратата, защото вече няколко пъти протестирала, че там се нарушава законът и се дими. Управителката на заведението обяснила, че според нея по сигнал на жалбоподателката е дошла проверка от санитарни инспектори.

Образувана е и преписка по жалба на софиянец срещу незаконен кучкарник в неговия квартал. Той се оплаква, че заедно с комшиите си е подложен на системен тормоз от "неистов кучешки вой". Особено страшно било през нощта. Освен това наоколо смърдяло ужасно и се разхождали мишки и други гризачи заради храната, която се хвърляла на кучетата. Според жалбата собствениците на имота с кучкарника не са позволили представители на "Екоравновесие" и на Областна дирекция по безопасност на храните да влязат и да направят проверка.

В София има няколко къщи с по 5 до 20 кучета. Наскоро ходихме на проверка заедно с инспектори от 6-о РПУ на такъв кучкарник в район между кварталите "Симеоново" и "Драгалевци", но не ни пуснаха, защото е частен имот и нищо не успяхме да направим, обясни д-р Манол Нейков, шеф на "Екоравновесие".

Комисарите разглеждат и жалби срещу общински съвет на Балчик и срещу ректора на СУ "Св. Климент Охридски" проф. Иван Илчев. Хора, които живеят във Варна и в София, недоволстват срещу решение на общинския съвет и срещу заповед на ректора, с които се осигурява безплатен достъп до Ботаническата градина в Балчик за посетители с местоживеене в Балчик.
                  Автор:
                  Novini.bg

Коментар

• http://whenyouliveinsofia.tumblr.com/
                    Aaahahaha
                    платформа за инвалиди

Коментар

• - Здравей. Какво стана - ни пишеш, ни звъниш?
                      - A, не, бе. И пиша, и звъня, ама .... не на тебе...))

Коментар

• Идол ми е , няма да крия !!!
                        Куката
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• -Как да те позная?
                          -Ще бъда с дънки, висока съм 165 см и тежа 54 кг.
                          -Добре, аз ще бъда със светло яке и ще нося кантар и метър.
                          Медитация

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                            Някои хора са много груби. Стоя си спокойно, взимам си горещ душ, пея си песнички, и изведнъж се появява мениджър от IKEA да ме гони от магазина!
                            Добре че поне на тоалетните чинии в IKEA са се сетили (или са били принудени) да сложат възпиращо стъкло
                            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Някои хора са много груби. Стоя си спокойно, взимам си горещ душ, пея си песнички, и изведнъж се появява мениджър от IKEA да ме гони от магазина!

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Working...
                                X