Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Млад лекар се преместил в нова болница, където трябвало да замени друг лекар, който се пенсионира. По-възрастният лекар предложил на младия да го придружи при обиколката му при пациентите. В първата стая лежала възрастна жена, която започнала да се оплаква:
- Докторе, много ме боли стомахът!
По-възрастният лекар казал:
- Е, вероятно сте прекалили с плодовете. Яжте по-малко плодове и ще видим дали това ще помогне.
След като излезли от стаята, младият лекар казал:
- Вие дори не прегледахте тази жена. Как стигнахте до тази диагноза толкова бързо?
- Не се наложи да я преглеждам. Нали видя, че си изпуснах стетоскопа на пода? Когато се наведох да го вдигна, забелязах, че в кошчето има половин дузина бананови кори. Това е най-вероятната причина за нейните болки.
- Хм, доста умно. Мисля и аз да го пробвам.
Влезли в съседната стая, където лежала млада жена.
- Докторе, чувствам се ужасно напоследък. Нямам никаква сила!
- Вие вероятно сте прекалили с допълнителната работа в църквата. - казал младият лекар. - Ще трябва да я намалите и да си почивате повече.
Излезли от стаята и възрастният лекар попитал:
- Вашата диагноза е правилна, но как успяхте да стигнете до нея?
- Ами направих точно това, което вие ми казахте. Изпуснах си стетоскопа и когато се наведох да го взема, забелязах попа под леглото....
Коментар
-
Студент е на изпит по история на БКП и абсолютно нищо не знае. Преподавателят отчаяно пита:
- Знаете ли поне какво е станало на 9 септември 1944 година?
- Не.
- А за Маркс чували ли сте?
- Не.
- А за Ленин?
- Не.
- Абе, Вие от къде сте се взели такъв?
- Аз съм от Каспичан.
Изпитващия въздъхнал тежко, отишъл до прозореца и промърморил:
- Ех, как ми се ще да плюя на всичко и да отида да живея в Каспичан!
Коментар
-
Мъж се прибира вкъщи, а жена му го посреща с плакат: "Не желая да разговарям с теб!". Той си обува чехлите, влиза в хола, сяда на дивана и си включва телевизора. След пет минути жена му се появява пред телевизора с друг плакат: "И знаеш ли защо?"
Ако размерът няма значение, защо никой не произвежда седем сантиметрови вибратори?
Пътува един господин в самолет. Седящия до него по едно време почва да се оплаква:
- Да знаеш голям карък съм, където и да тръгна все ме сполетяват разни работи....я колата ще катастрофира, влака ще дерайлира, автобуса ще се счупи…голям карък съм.
В този момент стюардесата обявява по уредбата:
- Уважаеми пътници, самолетът се повреди, падаме над океана. На всеки ще бъде раздадена по една спасителна жилетка и свирка с топчe , да плашите акулите като паднете във водата!
Каръка:
- Ето, видя ли, сега ще ми се падне я свирка без топче, я глуха акула...
"Колко е малък светът!" - мислеше си лекарят, предписвайки по шест клизми дневно на катаджията...
Коментар
-
В купето на влака четирима мъже разговарят на тема "рога":
- Най-големите рогоносци са лекарите! Постоянно дежурства, спешни случаи..... И жените им .....какво да правят !?
- Не бе! Военните! Постоянно наряди, учения....
- Глупости, моряците са най-големите рогоносци ! С месеци в морето ....
- Ти какво ще кажеш?- попитали четвъртия, който седял умислен .
- Какво да кажа ? ........... Аз съм лекар на боен кораб !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение.........Всяко трето ПТП е на завой, явно шофьорите масово не могат да завиват",........
Коментар
-
За да си изкараш добре почивката, трябва преди да заминеш не само да изключиш ютията, но и да запомниш, че си я изключил...смях от днес на http://daniivanov.blogspot.com/2014/...g-post_26.html
Коментар
Коментар