IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КАТ-Варна няма да работи утре по повод празника на МВР

Това дали значи, че няма да има КАТаджии по улиците, или тези които са там ще са с "празнични цени" ???

Коментар

• Оплакват се един на друг двама глухонеми, колко е трудно да си купиш презерватив, продавачите все не те разбират.
      - Добре, чакай сега, аз ще ти обясня как става - размахал ръце единият. - Влизаш в аптеката, вадиш го, вадиш парите, продавача ще те разбере и си готов.
      На другия ден пак се срещат.
      - Какво стана, оправи ли се - ръкомаха вторият.
      - Кво да ти разправям! Влизам в аптеката, вадя парите, слагам ги на тезгяха, вадя го.
      - И?
      - Продавача стана, и той го извади, обаче неговия се оказа по-голям и прибра парите.

Коментар

• Руският шпионин Ана Чапман предложи брак на Сноудън
        Ей, тоя пич удари джакпота! Сега ще си уреди и гражданство и супер мацка в леглото. Че и бодигард ще си има - мацето ще го варди с пищова от лошите американски агенти. Ще е голям глупак ако не приеме предложението.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Орешарски: Имаше вариант Пеевски да е премиер.

Коментар

• Фикциите в оковите на висшата математика

"В момента банковият ни сектор работи на скромна печалба - 3.61 на сто. " http://www.segabg.com/article.php?si...70300040000102
            Last edited by Minavast; 04.07.2013, 01:10.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Струва си да се прочете докрай

Тя: Скъпи, трябва да ти кажа нещо...
                Той: (заинтересувано мълчание)

Тя: Знаеш ли...Влюбена съм.
                Той: (напрегнато мълчание)

Тя: Не, не в теб.
                Той: (огорчено мълчание)

Тя: Да...но не съжалявам за това!
                Той: (осъдително мълчание)

Тя: Сигурно, ще искаш да знаеш, кой е?
                Той: (утвърдително мълчание)

Тя: Люси е.
                Той: (възмутено мълчание)

Тя: Не, не си мисли, че е онзи Люси, който ти е приятел от детството...Въобще не е мъж...
                Той: (неразбиращо мълчание)

Тя: Това е... нашата съседка.
                Той: (презрително мълчание)

Тя: Да! Обичам я, от много време.
                Той: (осъдително мълчание)

Тя: Люси също ме обича...
                Той: (хладно мълчание)

Тя: Да, знаех си, как ще го приемеш...И все пак реших, че повече не мога да крия от теб...
                Той: (унищожително мълчание)

Тя: Нали все пак няма да пречиш на нашите чувства?
                Той: (зловещо мълчание)

Тя: Люси - чудесен човек! Толкова е добра и нежна...
                Той: (насмешливо мълчание)

Тя: А ти... Толкова време вече не ми правиш никакви подаръци, никъде не ме водиш!
                Той: (свъсено мълчание)

Тя: Не ми говори с този тон!
                Той: (раздразнено мълчание)

Тя: Господи, що за човек ми се е паднал за мъж! Сухар!
                Той: (злобно мълчание)

Тя: Дебелокож си! Винаги си мислил само за теб!
                Той: (ненавиждащо мълчание)

Тя: Никога не си ме обичал!
                Той: (мъчително мълчание)

Тя: Изневеряваше ми наляво и надясно!
                Той: (протестно мълчание)

Тя: Гадина такава!
                Той: (обидено мълчание)

Тя: Отвратителен алкохолик! Десет години си пиеш уискито, а аз търпя всичко!
                Той: (тактично мълчание)

Тя: Целият ми живот разби! Защо не се омъжих за Иван? Правилно ми казваше мама..
                Той: (саркастично мълчание)

Тя: Господи, каква глупачка съм била!
                Той: (красноречиво мълчание)

Тя: Издевателстваш си?! Писна ми! Напускам те!
                Той: (изплашено мълчание)

Тя: Да, заминавам! Нямам повече сили! Този сарказън! Твоите насмешки! Омръзна ми!
                Той: (умоляващо мълчание)

Тя: Какво? Не ти ли харесва? Изплаши ли се? А?
                Той: (жално мълчание)

Тя: Добре, не страдай...така да бъде, ще остана засега с теб.
                Той: (облегчително мълчание)

Тя: Оцени моята добрина, безделнико.
                Той: (благодарно мълчание)

Тя: Добре, лицемер такъв. Ето какво..трябва да ти кажа за Люси...мъжът й е алкохолик, отдавна пийва доста...
                Той: (злорадо мълчание)

Тя: Да... тя търпеше всичко, а сега почна да й вдига ръка. Люси го напусна...а аз останах с теб! А тя отиде..никъде, няма къде да отиде.
                Той: (съчувствено мълчание)

Тя: Тя ще поживее известно време у нас, става ли? Тя й майка й!
                Той: (нецензурно мълчание, скърцайки със зъби)

Тя: Не се пени! Няма да вземат много място!
                Той: (трагично мълчание)

Тя: е, виждаш ли скъпи! няма какво да възразиш! Казвала съм ти, че винаги си ме разбирал, както никой друг!
                Той: (навъсено мълчание)

Тя: Всичко ще бъде чудесно! Вече съм измилила как ще се разместим. Люси ще спи при мен, а майка й тук на дивана в хола.
                Ще бъде много добре!
                Той: (гробовно мълчание)

Тя: Не се коси! Ще видиш, Люси е страшна! И за теб тя толкова добри неща казва! Даже съжалява, че мъжа й не прилича на теб.
                Той: (мъртвешко мълчание)

Тя: да-да, така каза! И знаеш ли, скъпи, изслушах Люси и разбрах, колко проблеми може веднага да се решат,
                ако всички мъже станат като теб..богати, неми и парализирани!

Коментар

• Комисията по въпросите на младежта, децата и спорта към народното събрание излезе със специалнo отворено писмо до ръководството на БФС по въпроса с футболния отбор ЦСКА.

В нея е изразено притеснението на Комисията от случващото се с „един от най-титулуваните футболни клубове на България“.

Според парламентаристите е крайно необходимо ръководството на БФС да направи всичко възможно за успокояване на обстановката и да бъдат потърсени подходящи мерки, чрез които футболен клуб ЦСКА, да запази своето подобаващо място във футболния елит на България.

„Ние, членовете на спортната комисия в НС, сме от различни географски области на страната и симпатизираме на различни футболни отбори".

"Единомислието ни по този въпрос обаче ни прави силни в желанието ни да потърсим общ изход от кризата в клуба".

"Настоящото писмо е изявена готовност за съвместна работа, в името на българския футбол, чрез обсъждането на общи законодателни промени в Закона за спорта, имащи за цел недопускане на подобни сътресения, не само в българския футбол, но и в полето на целия български спорт“, се казва още в декларацията.
                  ще променят законите в България само и само да не фалира отрочето им

а не е ли по-лесно да им преведат 50 млн. лв. за да се покрият дълговете им и да им остане някой лев за следващия сезон
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ТВ7 ще се опита да задоволи огромния интерес към първия мач на Ботев Пловдив в евротурнирите и ще го излъчи по интернет.

Двубоят Астана - Ботев е на 4 юли от 17.00 часа българско време и ще бъде предаван пряко на сайта на телевизията www.tv7.bg.

ТВ7 направи всичко възможно да го излъчи и в своя ефир, но това се оказа напълно невъзможно, съобщава БТА.

Причината - всички налични телевизионни екипи в Казахстан са ангажирани с отразяването на рождения ден на президента Назарбаев. Беше направен опит да бъде наета техника и от съседни държави, но и това се оказа невъзможно.

Още преди 10 дни казахстанската страна информира, че няма необходимата техника заради големите национални празненства.
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Мъж е при любовницата. След "играта", си пият кафе в кухнята. Тя:
                      - Наточи ножовете, че моят все няма време.
                      Мъжът точи и си мисли:
                      "ЧАКАЙ!!! А у нас кой точи ножовете?!"

ПОЗНАЙ ОТ 3 ПЪТИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Коментар

• Before Internet

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Ааа сладурчета
                              платформа за инвалиди