IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опаааа

Риба любител на тестиси тормози шведите

Мъжете в Швеция бяха предупредени да не си помислят да плуват голи, след като в морето бил открит нов вид риба, която има склонност да откъсва тестиси.

21-сантиметровата риба паку, родственица на пиранята, била открита от рибари в протока Йоресун край южния бряг на страната миналата седмица. Рибата паку, известна като "откъсвача на топки", е отговорна за смъртта на двама рибари в Папуа Нова Гвинея, които починали от загуба на кръв, след като тя откъснала тестисите им.

Сладководната риба може да достигне до 90 см дължина и тегло до 25 килограма. Срещана главно в реките от Амазонския басейн, тя има плоски зъби, които много приличат на човешките и са идеални за схрускване.

Те се хранят главно с ядки, листа, водни растения и охлюви, но понякога им харесва да вкусват и човешка плът. "Не сваляйте банския си, ако се къпете в залива Йоресун тези дни, може би там някъде има още", предупреди Националният исторически музей в Дания.

"Паку обичайно не е опасна за хората, но има много сериозна захапка, имало е инциденти в други страни като Папуа Нова Гвинея, където тестисите на някои мъже бяха отхапани", заяви Хенрик Карл, експерт по рибата в датския музей, цитиран от шведския вестник "Локал". /БГНЕС

Коментар

• http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Виц унико

Учителката на първи клас мис Нилъм (28 години) имала проблеми с един от учениците си. Тя попитала:
        - Какво има, момчето ми?
        - Твърде съм умен за първи клас. Сестра ми е в трети, а пък аз съм по-умен от нея! Мисля, че аз също трябва да уча в трети. – отговорил ученикът.
        За мис Нилъм това било прекалено и за това тя повела момчето при директора. Докато то чакало в приемната, тя обяснила на директора ситуацията. Решение било намерено – директорът щял да направи тест на момчето и ако то не може да отговори на някой от въпросите, ще трябва да се върне в първи клас и да се държи добре. Мис Нилъм се съгласила.
        Момчето било въведено в кабинета на директора, обяснили му условията и то се съгласило да мине теста.
        Директорът: "Колко е 3 x 3?"
        Момчето: "9".
        Директорът: "Колко е 6 x 6?"
        Момчето: "36".
        И така ставало с всеки въпрос, на който, според директора, един третокласник трябва да знае отговора. Тогава директорът се обърнал към мис Нилъм и казал:
        - Мисля, че момчето може да премине в трети клас.
        Мис Нилъм обаче казала, че има още въпроси. Момчето и директорът кимнали в знак на съгласие и тя започнала:
        - Какво има кравата 4 броя, а аз само 2?
        - Крака – след кратка пауза отговорило момчето.
        - Какво има в твоя панталон, което няма в моя?
        - Джобове – бил отговорът.
        - Започва с К и завършва на С, космато, продълговато, вкусно, с белезникава течност вътре?
        - Кокос.
        - Твърдо и розово, когато влиза и меко и лепкаво, когато излиза?
        Директорът леко пребледнял, стегнал се, очите му се облещили и едва се сдържал да не изпревари отговора...
        - Дъвка.
        - Какво мъжът прави изправен, жената седнала, а кучето на три лапи?
        Сега вече очите на директора здраво се оцъклили, но преди да каже нещо, ученикът го изпреварил.
        - Подава ръка
        - Сега ще задавам въпроси от типа: „Кой съм аз?", става ли?
        - Аха.
        - Ти пъхаш в мен своя кол. Връзваш ме, за да ме вдигнеш. Мокря се преди теб?
        - Палатка.

- В мен влиза пръст. Търкаш ме и въртиш, когато ти е скучно. Най-добрият мъж ме получава пръв?

Директорът е много обезпокоен, напрегнат и е принуден да глътне голяма порция коняк.
        - Венчален пръстен.
        - Мога да бъда с различни размери. Когато не ми е добре, капя. Когато ме издухваш ми е добре.
        - Нос.
        - Имам твърдо тяло. Моят връх пронизва. В движение треперя.
        - Стрела.
        - Коя дума започва с "F" и завършва с "K" и означава много жега и вълнения?
        - Firetruck (Пожарна кола).
        - Коя дума започва с "F" и завършва с "K" и ако това нещо го няма, си принуден да работиш с ръце?
        - Fork (Вилица).
        - Имат го всички мъже, на някои им е по-дълго, отколкото на другите. Мъжът го дава на жена си след сватбата?
        - Фамилия.
        - Кой мъжки орган няма кости, има само мускули и вени. Той пулсира и отговаря за правенето на любов?
        - Сърце.
        Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
        - Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!

Коментар

• - Тате, учителката по математика те вика.
          - Какво се е случило?
          - Тя ме пита:
          "Колко е 9*7?", а аз й казвам:"63", тя пита:
          "А 7*9?", а аз:
          - Същия х@й е...
          - Наистина, същото е - чуди се бащата, - Добре, ще отида.
          На следващия ден синът пита:
          - Тате, а ти в училището ходи ли?
          - Още не съм.
          - Като отидеш, отиди и до учителя по физкултура.
          - Защо?
          - Имахме час, той ме накара да си вдигна вдясната ръка, вдигнах. После лявата, вдигнах я, после ме накара да си вдигна десния крака, аз го вдигнах. А сега, казва, вдигни левия. А аз му отговоря:
          " А на х@я ли си да стоя?"
          - Наистина, - казва бащата, - добре, ще отида.
          На следващия ден синът пак пита:
          - Тате, ти в училище беше ли?
          - Още не.
          - Не отивай, изключиха ме.
          - Защо?
          - Викнаха ме при директора, влизам при него, а там седят учителката по математика, учителя по физкултура и учителката по география.
          - А учителката за по география за чий х@й е дошла?
          - Аз попитах същото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
            Биг Ша купил котка на сина си Лил Ша и я кръстил Мър Ша.
            Новият му дует със Станишев ще се казва Гей Ша

много добро...
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Тази мадама трябва да я глобят за затрашаване на сигурността на въздушния трафик

Коментар

• Из корпоративния чат:

На един му вървяло адски в игри. Пусне тото-шестица. Купи си билет от лотарията - печели.*
                Писнало му и отишъл за риба. И какво хванал? Точно така - златната рибка. Казал й:*
                -Нищо не искам - писна ми!
                Тя казала:*
                -Измисли нещо!
                Той се сетил:*
                -Добре - искам секс с индийка...
                И индийката се появила, с точка на челото.*
                Той казал:*
                -Ама с точки са женените, май!*
                А рибката:
                -Ами изтрий я де!
                Изтрил човекът точката и видял надпис: "Печелите апартамент в Люлин!"
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Биг Ша купил котка на сина си Лил Ша и я кръстил Мър Ша.
                  Новият му дует със Станишев ще се казва Гей Ша

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Мечока и заека били големи приятели. Един ден се срещат на горската пътека и зайю е много омърлушен.
                    - Какво става бе, заю?
                    - Мани, мани! ! ! Получих повиквателна за казарма! ! !
                    - Е и кво?
                    - Шъ ме земат! ! ! А аз не искам да ходя войник!
                    - Чакай да помислим! - казал мечока и двамата седнали върху пъноевете да помислят.
                    Седяли, мислили, седяли…. и най - накрая мечокът казал:
                    - Виж кво! Ако ти избия двата предни зъба, ще почнеш да фъфлиш, а фъфляци в казармата не зимат! ! !
                    Помислил зайо и рекъл:
                    - Верно, бе! Дай да го направим! ! !
                    Замахнал мечо, фраснал заека и предните зъби на заека паднали. На следващият ден мечокът седнал върху пънчето и чака заека да се върне от военното. Най - накрая го видял. Зайо тича по пътеката и подскача весело.
                    - Кво стана бе зайо? - попитал мечокът.
                    - Сичко мина есстра! - фъфлейки казал заекът - Дюфтабанлии не зимат! ! !

Коментар

• Влиза мъж с дете във фризьорския салон.
                      - Подстригване? Бръснене?
                      - И едното, и другото.
                      След като приключил фризьорът, мъжът казва:
                      - А сега подстрижете и детето, а аз ще отида за вестник.
                      Минало време, а мъжът не се връща.
                      - Къде се запиля баща ти? - изгубил търпение, казва фризьорът на детето.
                      - Това въобще не е баща ми, - казва изплашено детето, - Този чичко дойде при мен на улицата и ми предложи безплатно да се подстрижа.

Коментар

• Мъж се прибира в дома си посред нощ. Жена му го чака на вратата:
                        - Къде ходиш бе, погледни колко е часът
                        - Играхме шах и не съм усетил кога е минало времето.
                        - Кого лъжеш ти бе, от два метра миришеш на алкохол, запивали сте някъде...
                        - Е, ти на шах ли очакваш да мириша ?

Коментар

• Коментар

• Както обикновено, съпругът се връща по-рано от командировка и сварва жена си с любовник в спалнята. Само че, съпругът бил военен и не си поплювал много.
                            Извадил пистолета и им наредил:
                            - Жена, ти в левият ъгъл на стаята. Ти, нещастник, в срещуположния.
                            Ония двамата, треперят от страх и изпълняват. Съпругът продължава:
                            - Сега, клякате и се изсир*те!
                            - Ама скъпи как так… - мъжът я прекъсва със сваляне на предпазителя.
                            Свършили те работата, а съпругът:
                            - Сега си разменяте местата!
                            Ония пак изпълняват.
                            - Ха сега, клякате и всеки да изяде, каквото му е надробил другият! - и опъва петлето назад. Ония се молили, молили накрая… къде ще ходят… изпълнили нареждането…
                            След 3 месеца жената и любовникът се срещат на улицата. Любовникът:
                            - Скъпа, защо не ми се обаждаш вече? Вече не ме ли обичаш? Не мога да живея без теб!
                            А жената:
                            - Да бе! Ти ако ме обичаше поне малко, нямаше такова огромно лай*о да изсе*еш!
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• http://www.dnes.bg/slideshow.php?mre...6672&pid=46410

Коментар

• Осемгодишно момче вижда на прозореца две мухи в сексуално положение. .
                                - Мамо има ли мухи от мъжки род?
                                - Разбира се, че да! - отговорила майката. Тогава детето пак пита:
                                - Мамо, а има ли мухи от женски род?
                                Майката разбира, че детето ще я пита нещо мръсно и отговаря:
                                - Няма мойто момче!
                                Тогава момчето удря с палката и започва да вика:
                                - Педераси такива, СМЪЪЪРТ на вас!!!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X