If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
15 септември 2025 година. Първи учебен ден в софийско училище.
- Мустафа Эл Экх Зери...
- Тук!
- Ахмед Эл Кабул...
- Тук!
- Кадир Сел Олми...
- Тук!
- Мохамед Енд Арта...
- Тук!
- Мих Аилма Нев...
Никой не отговаря.
- Последен път питам. Мих Аилма Нев...
- Сигурно съм аз, но моето име се произнася Михаил Манев...
Хванали млад сириец да пресича нелегално границата. Нашите граничарите го обискирали и
намерили само една снимка на възрастна жена. Питали го:
- Каква е тази снимка?
- На тъща ми.
- Защо я носиш?
- Срещу носталгия....смях от днес на http://daniivanov.blogspot.com/2013/...g-post_18.html
В училището учителката задала въпрос на класа: какво работят вашите родители?
На Петя баща й - шофьор, на Гошко майка му - доктор, а Иванчо отговаря:
- А тати работи в стриптийз клуб - музикант.
Учителката изпада в ужас и вечерта отива на гости на семейството. Вратата се отваря, бащата - дребен, плешив тип с големи кръгли очила, в апартамента навсякъде висят кабели, тонове микросхеми.
Учителката го пита:
- Вашият син, Иванчо, каза че работите в стриптийз клуб - музкант? Ама вярно ли е?
Таткото отговаря:
- А Вие мислите ли, че първокласник ще разбере, че баща му е специалист по протоколи TCP/IP в ethernet мрежите, на микро ниво?
Експремиерът на Великобритания печели първо място в допитване за най-остроумна обида в историята, пише в. "Сега", позовавайки се на "Дейли Мейл". Най-високо е класиран отговорът на Чърчил на забележката на депутатката Беси Брадок, която го упрекнала, че е пиян. "Пиленце, вие пък сте уродлива. Обаче аз до зарана ще изтрезнея, а вие ще си останете урод!" - отвърнал й премиерът.
В числото на най-остроумните обиди влиза още едно изказване на политика. Става дума за фразата, която той подхвърлил по адрес на лорд-пазителя на държавния печат, настояващ за незабавна среща с премиера, макар че вторият в момента седял в тоалетната. "Кажете му, че с две лайна едновременно не мога да се занимавам" - заръчал Чърчил на иконома си.
Коментар