If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Живял едно време Конфуций в едно село. Един ден селяните решили, че след като сред тях живее толкова голям мъдрец, то те могат да отидат при него и да го попитат за мнението му по един въпрос, който отдавна ги мъчел.
Отишли и го попитали:
- Мъдри Конфуций, каква е разликата между жените и перлите?
Мъдрецът се замислил и отговорил:
- Това не е никак лесен въпрос. Ще трябва да медитирам върху него. Елате пак след една седмица и ще ви отговоря.
Минала една седмица и селяните се върнали при Конфуций в очакване на отговор. Той им казал:
- Разликата между жените и перлите е, че перлите се нижат и отпред, и отзад, а жените - само отпред.
Замислили се селяните и у тях възникнал нов въпрос:
- Само че има жени, които също се нижат и отпред, и отзад...
- Това - отговорил Конфуций - не са жени, това са перли!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Прибира се жена след дълга командировка и заварва мъжа си да спи в спалнята.
Тя се съблича и ляга до него. В мигът, в който тялото й докосва матрака се чува:
- Кой е спал в леглото ми?
- Мамка му и Дормео /мемори/ - мисли си мъжът и продължава да се прави на заспал
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ново пет . В ресторант в Los Angeles клиентити седят на клекала вместо столове, докато похапват .Храната се сервира в миниатюрни керамични тоалетни и писоари.> http://news.sky.com/story/1156807/to...loo-believe-it
Баа цар, мене направо Бог ще ме правят Поръчал съм на МАМА да пусне в търговската мрежа мои дървени статуики тип "Буда" с коремче, което хората да потриват и да се надяват, че нещо убаво може да им се случи
Кажи там нещо от кухнята на ДПСто. На Доган дърпа ли му смукача
Баа цар, мене направо Бог ще ме правят Поръчал съм на МАМА да пусне в търговската мрежа мои дървени статуики тип "Буда" с коремче, което хората да потриват и да се надяват, че нещо убаво може да им се случи
(_о_) — дупе ползвано
(_0_) — много пъти ползвано.... ххахахахахахахахааааа
(_$_) — банкерско
(_х_) — kiss my ass
(_Х_) — остави ми г*за на мира !
(_^_) — срамежливо дупе
(ЖоЖ) — космат г*з
("|") — космато дупе
. — дупе , изглед от космоса
Коментар