Малко еврейче влиза в магазин и подава буркан: - Два килограма мед може ли? - Може. Дай буркана да ти сипя от наливния – казала продавачката. Продавачката му сипала 2 килограма мед. Еврейчето взело буркана и тръгнало да излиза от магазина. - Тате каза, че ще плати утре. - А-а-а, не може - развикала се продавачката! Жената взела буркана, и изсипала меда обратно. Еврейчето излязло на улицата. Погледнало в буркана, как се стичат остатъците от меда и си казало: - Прав беше тате, за две филии ще стигне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДевойка се обяснява:
- Искам мъжете да не се интересуват от тялото ми, външния ми вид, парите ми или от нещо друго материално.
- А от какво?
- От душата ми
- Е, явно търсиш Сатаната...
Коментар
-
Проф. #Вучков анализира и "изпрати по предназначение" не кой да е, а "онази фурия", "онази пожарна команда"... Маааяяя Манооолова!!! | #Господари на ефира цък http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9522Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от atb Разгледай мнениеПри главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Петък вечер,възрастен господин и придружаващата го доста млада, красива жена влизат в реномиран бижутериен магазин. Старецът казва на продавача, че са дошли да купят специален пръстен за дамата. Продавачът предлага пръстен от 500 евро. Старецът казва:
- Не, не, искам нещо по-красиво, уникално.
Продавачът носи скъпоценен пръстен за 10 000 хиляди евро.
Старецът:
- Този ще го вземем. Само, че ще платя с чек. Знам, че трябва да се уверите, че всичко е наред с моята сметка, така че
чека ще го напиша сега, а в понеделник се свържете банката. Следобяд ще дойда за пръстена.
В понеделник му се обаждат нервни от магазина и му казват:
- Нямате пари в сметката!
Старчето:
-Знам, знам ,че нямам пари. Но имах прекрасен уикенд!
Коментар
Коментар