IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ставаш досаден с този негативизъм.
    Залагай на загуба на нашите, спечели и после с удоволствие изливай жлъч.

Каква ти е идеята да пълниш форума сега с гадости?!?

Разбрахме още вчера, че очакваш да паднем лошо от Русия.

П.П. А на Радо Стойчев не можеш се хвана и на 1% на заплатата и успехите. Нали не го забравяш това?
    Нещо не говорим на един език с тебе......аз ще съм най-щастливия човек ако биеме, ама не вярвам и 1%, а относно заплатата на Радо.........кво ме бърка въобще че я споменаваш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      "Златен скункс" печели........Радо Стойчев.....тц, тц, тц......баси още ме е яд все едно ми плащат заплата.....
      Ставаш досаден с този негативизъм.
      Залагай на загуба на нашите, спечели и после с удоволствие изливай жлъч.

Каква ти е идеята да пълниш форума сега с гадости?!?

Разбрахме още вчера, че очакваш да паднем лошо от Русия.

П.П. А на Радо Стойчев не можеш се хвана и на 1% на заплатата и успехите. Нали не го забравяш това?
      Last edited by anon6706; 15.09.2011, 16:51.

Коментар

• "Златен скункс" печели........Радо Стойчев.....тц, тц, тц......баси още ме е яд все едно ми плащат заплата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Браво на дружината полска!
          след като ни подпечата билета за Сибир, сега ще си бият чисто с 3-0 и ще отидат на финала! Аз хванах едно малко залогче, че ще бият първия гейм ама жалко, че не успях да хвана хубавия коефициент, когато словаците поведоха 2,3 точки ...
          Отдавна спорта не се играе за чест и слава.......мноооого отдавна, ама нали сме си с 50год. назад.......пуууууу наште реотани все ще са последно загрялите....

Коментар

• Браво на дружината полска!
            след като ни подпечата билета за Сибир, сега ще си бият чисто с 3-0 и ще отидат на финала! Аз хванах едно малко залогче, че ще бият първия гейм ама жалко, че не успях да хвана хубавия коефициент, когато словаците поведоха 2,3 точки ...

Коментар

• Както се пееше в една песен: И да паднем (99% вероятност) и да бием (1%) пак ще се напием....и то с достойнство

Все пак не трябва да излизаме със свалени гащи! Каквото сабя покаже и т'ва е!

Българи - Юнаци!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Слагай! Така ще ти е по-сладка победата довечера. Стойчев вече почти е надиграл Алекно в стратегията.
                Остава да го покажем и в играта.
                Не се заблуждавайте........това е НЕВЪЗМОЖНО на този етап.......ще съм много щастлив това да не е така, ама ще ни сгазят за жалост.......дано пак казвам да греша....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  . дали пък да не взема да туря едни 10 еврарки за спорта на нашите, ей така за пробване да разбия каръка....
                  Слагай! Така ще ти е по-сладка победата довечера. Стойчев вече почти е надиграл Алекно в стратегията.
                  Остава да го покажем и в играта.

Коментар

• аз пак да си се върна на волейбола и залагнията, че европейския и световен футбол е много интересен, ама като няма наши там и ми през детеродния орган

Та коеф. за блядовете вече е едва 1.12, а беше 1.18 - дано системата пак да се е бъгнала с елементарните си сметчици и да я нахендрим - аз вече 2 пъти удрям системата с неадекватните й коеф. - На Словакия - Полша (на 2.5) и снощи на Литва-Югозападна България (бяха дали коеф 1.90 на Макетата, при хендикап +14.5 точки). дали пък да не взема да туря едни 10 еврарки за спорта на нашите, ей така за пробване да разбия каръка....
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Вчера, въпреки че бихме с два гола и останАх много доволен от играта на мойте лъвове ...
                      Браос !!! Не че сме играли с някакъв страшен противник (въпреки, че въобще на са за подценяване ...), ама си ги бихме. А по-важното, е че играхме добре.
                      Е с некои изключения в защита, ама то там ще требва да се купува. Инак нема стане..
                      Френецът почва да напомня себе си (пу пу - да не го урочасам)..., а Кроос най-после уцели вратата ...
                      Ясно е че има контузени - то при нас си така .. дейш
                      Яд ме е че Петерсен не вкара... Тоа пич, му трябва малко самочувствие в последния момент. Иначе си е ОК...
                      С нетърпение искам да ги гледам срещу Сити ...
                      НАПРЕТ МАШИНАААА !!!! МУАХАХАХАХАХААААА
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ха ха, явно снощи всички сме се "нашили" на един и същ мач Аз, обаче го потърсих над 2,5 гола към 60-тата минута (не залагам за крайни победители) и след като стана 0:1 леко се обнадеждих, но Уви! Не вярвах, че след цирка с Палермо ще поднесат нова изненада, но явно от италиански отбори всичко може да се очаква
                        Както и да е, днес да се обединим всички за каузата и да подкрепим Националите срещу Русия! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
                        Лек ден и бъдете здрави!

Коментар

• ЯЯЯ, снощи на Естадио Луж сме имали и българско присъствие:

Чорапите за "Манчестър Юнайтед" от Русе
                          economynews.bg

Нов производствен комплекс на дружеството "Делта текстил България" беше официално открит в Русе. Фабриката ще изработва и снабдява с чорапи футболистите на английския гранд "Манчестър Юнайтед". Използваните материали са ликра и специален текстилен мъх, които се използва за изплитането на онези участъци от ходилото, които са подложени на най-голямо натоварване, предаде БГНЕС. Една от отличителните черти на чорапите е обособеният сектор в областта на големия пръст на ходилото, отделен с подсилена материя и специален шев. Компанията е част от българската лека промишленост от 2002 г. с основна дейност производство на чорапи за износ, поясниха от областната администрация в Русе. "За мен е чест да съм част от откриването и го приемам като празник. Да съумееш в период на криза да разшириш едно производство и да откриеш нови производствени мощности е нещо, което заслужава уважение и е събитие, което наистина може да се определи като празник", каза пред присъстващите областният управител на Русе Пламен Стоилов и подчерта, че новият комплекс се вписва изцяло в концепцията за развитие на индустрията в региона. Сред официалните гости беше и посланикът на Израел Ноах Гал Гендлер, който сподели, че контактите между България и неговата страна се задълбочават. " Икономиката на Израел не чувства световната криза, защото производството е базирано на новите технологии. Ние уважаваме българския народ, историята и най-вече отношението на вашия народ към евреите през Втората световна война, и това, че днес сме тук е комплимент към вас", заяви дипломатът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Все пак мисля, че е честно и справедливо и аз да отправя пожелание към рендетата в МЮ през този сезон да спечелят точно толкова купи, колкото спечелиха Пуул и Арсенал общо през миналия сезон
                            Сори, ама няма как!
                            Все пак вече взехме Чарити шийлд, така че сме напред от Пуул и Арсенал не само през миналия (2010/2011) ами и през последните 4 СЕЗОНА!!!
                            (ако правилно броя последната купа е точно Чарити шийлд за Пуул в началото на сезон 2006/2007)

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Да ви е*а кирливата шампионска лига!

За два дена си затрих онлайн сметчицата!

ПП Хаки пожелавам на чикиджийското, нещастно миланско (ама от гадното миланско) отборче да остане четвърто в групата и пето в първенството и да види шампионска лига през крив макарон в близките 3-4 години!!!
                              Мдаа, на мен ми затриха печалбата от волейбола вчера същите хубавци, ама какво да правиш, трябва да живеят и букитата

Все пак мисля, че е честно и справедливо и аз да отправя пожелание към рендетата в МЮ през този сезон да спечелят точно толкова купи, колкото спечелиха Пуул и Арсенал общо през миналия сезон
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Да ви е*а кирливата шампионска лига!

За два дена си затрих онлайн сметчицата!

ПП Хаки пожелавам на чикиджийското, нещастно миланско (ама от гадното миланско) отборче да остане четвърто в групата и пето в първенството и да види шампионска лига през крив макарон в близките 3-4 години!!!

Коментар

Working...
                                X