IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А СТИГА БЕ
    自由西藏

Коментар

• под сурдинка пичове да ви кажа, защо взехме гейма - когато се появи жената в стаята, никога не ми върви в залози и затова забих едно 3:0 за рашата, което естествено не излезе. Сега пускам едно 3:1 за Рашата
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
        Ми ти като си много умен, кажи ми кое толко се е променило в нашите.......аз единственната разлика която виждам е, че на рашаните не им върви сервиза, иначе ще ни убият.....
        Ние имаме ли сбъркан сервис първия гейм, бе, тъпак?

От такива като теб ми се драйфа в тая държава.....

Коментар

• много грамотна игра, браво

Коментар

• Блавооооос!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              ти си егати тъпото парче.
              Не виждаш ли, че ние не сме това преди три месеца......
              Ми ти като си много умен, кажи ми кое толко се е променило в нашите.......аз единственната разлика която виждам е, че на рашаните не им върви сервиза, иначе ще ни убият.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Пу, да не е на уроки......направо Руснаците не са това, което бяха преди 3 мес.......дано се получи нещо....бравос...
                ти си егати тъпото парче.
                Не виждаш ли, че ние не сме това преди три месеца......

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Браво бе, засега сме много в част, а казаците са супер настрани. Удрииииии
                  Пу, да не е на уроки......направо Руснаците не са това, което бяха преди 3 мес.......дано се получи нещо....бравос...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Браво бе, засега сме много в част, а казаците са супер настрани. Удрииииии
                    Психическият товар е върху руснаците.

Коментар

• Браво бе, засега сме много в част, а казаците са супер настрани. Удрииииии
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                        Анон, изпревари ме, и аз не ги разбирам някой колеги тук!!!???
                        Да, точната дума е жлъч, ама защо?
                        Думата не е жлъч, а яд...........а защо.....ми защото никой няма да ни помни , че сме достойно отпаднали още на този етап,а тази година имахме шанс да станем сребърни медалист(място което никога не ни е огрявало досега), той и Данчо Йовчев го признаха, че е достойният олимпийски шампион, ама той си го каза, абе да, ама олимпийският медал е в друг и не е същото......е затова....
                        Last edited by Han Krum; 15.09.2011, 18:52.

Коментар

• [QUOTE=цар плъх;1059145684]
                          Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                          Нещо не говорим на един език с тебе......аз ще съм най-щастливия човек ако биеме, ама не вярвам и 1%, а относно заплатата на Радо.........кво ме бърка въобще че я споменаваш.....[/QU

не се дърлете за глупости!

Най ме е яд, че този умрял, смотан и безумно слаб полски отбор дето го дъним последно време като тъпан ще е на полуфинал, т.е. мининмум 4 място!
                          Поне словаците да бяха,ама и те същите гъдулки, напраиха мача на живота си срещу нас!
                          +1, само дето не те направиха мача на живота си срешу нас, ание се насрахме жестоко срещу тях - само загубата от финландия преди 5-6 години е по-голяма издънка от тази. Няма да си казвам пак мнението за този мач, че не е красиво, а и имаме мач довечера, за който трябва да сме мощно зад нашите (тук малко с намек се получи), пък макар и пред ТВ-то само.

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Браво на дружината полска!
                            след като ни подпечата билета за Сибир, сега ще си бият чисто с 3-0 и ще отидат на финала! Аз хванах едно малко залогче, че ще бият първия гейм ама жалко, че не успях да хвана хубавия коефициент, когато словаците поведоха 2,3 точки ...
                            aбе за финала не знам, но вече са на 1/2 финал - Италианците, макар и да са най-лесният отбор на 1/2 финалите, все пак, са си отбор доста над класата на Чехословакия, която отстраниха поотделно в последните 2 дни.

Ако погледнем реално, без фенщина и прочие бълвочи, а само като моментна форма на отборите, на това първенство има 3 отбора, които са на високо ниво - ние, рашата и шумадиските копелдаци и то не заради друго, а заради традиционната им злоба на подобни първенства - т.е. реално сме ние и Рашата. Италия са много далече от истината, полша също, а останалите няма смисъл въобще да ги обсъждам. И какво се получи - за да стигнем изобщо до финала, ше тршбва да бием най-добрия отбор, следващият след него и на финала да играем с 3-ти отбор, който ще е стигнал до там почти без напрежение. Логика?!?!?!??!?

Моето лично мнение, базирано на 20-на години гледане на рашата е, че те точно по финалите супер яко се панират, за разлика от 1/4 и 1/2 финали, които редовно си преминават с "имперско" самочувствие, но..... Аз продъ;жавам да смятам, че радо, дали заради себе си или за да запази самочувствието на момчето, реши да го играе чорбар - в смисъл, че е много по-добре да те ритне ат (рашата), отколкото магаре. Примерно отпадането от Ливера се прие супер добре (особено при победата там) и не се чу лоша дума, но пък загубата на нашите от отбор от нашата черга (Бате-то) беше повод за всеобщи подигравки, присмех и т.н. Та в този ред на мисли, радко действа правилно, само дето това е мисленето на слабака, а ние нали сме велика сила, тръгнала да покорява континента

В крайна сметка не е важно какво си направил, а как са го интерпретирали "независимите" журналисти, защото и най-осрания гъз, може да изглежда чист и спретнат, след съответната журналистическа намеса. пък ако вземе и да стане нещо и да бием - малиииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Ставаш досаден с този негативизъм.
                              Залагай на загуба на нашите, спечели и после с удоволствие изливай жлъч.

Каква ти е идеята да пълниш форума сега с гадости?!?

Разбрахме още вчера, че очакваш да паднем лошо от Русия.

П.П. А на Радо Стойчев не можеш се хвана и на 1% на заплатата и успехите. Нали не го забравяш това?
                              Анон, изпревари ме, и аз не ги разбирам някой колеги тук!!!???
                              Да, точната дума е жлъч, ама защо?
                              Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• [QUOTE=Han Krum;1059145680]Нещо не говорим на един език с тебе......аз ще съм най-щастливия човек ако биеме, ама не вярвам и 1%, а относно заплатата на Радо.........кво ме бърка въобще че я споменаваш.....[/QU

не се дърлете за глупости!

Най ме е яд, че този умрял, смотан и безумно слаб полски отбор дето го дъним последно време като тъпан ще е на полуфинал, т.е. мининмум 4 място!
                                Поне словаците да бяха,ама и те същите гъдулки, напраиха мача на живота си срещу нас!

Коментар

Working...
                                X