IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хане, извинявай за обидните думи към теб.
    По принцип не ми е в стила, но нещо са подпалих за днешната среща.

П.П. Между другото - днес нямахме слабо звено в отбора, освен липсата на шанс при блокадата.
    Сигурно 90% от анализаторите очакваха Тодор Алексиев да бъде пробит на посрещане, но това не се случи (тук има заслуга и Стойчев). Продължавам да храня надежди за бъдещи успехи на този отбор. Само да се премахне мисленето "8:5 за Русия?! ами ние вече изгубихме гейма!" Обръщали сме мачове и от 2:0, но не знам защо сега го няма този дух. За сметка на това се подобрява играта ни.

Коментар

• Преди началото на първенството се знаят схемата и мачовете в групите. Трябваше да не се играе с Русия преди финала, но в началото объркахме нещата със загубата от Словакия. Трябваше да имаме план "Б" или "В" - трябваше да паднат и от Полша във втория мач, мача беше след мача на Словакия-Германия и вече се знаеше, че Германия е с 2 загуби. Оставаше да спечелим третия мач с Германия и ставахме сигурни трети в групата. Ако бяхме станали трети се разминавахме с Русия, както днес това направиха Полша и нищо чудно в неделя да играят финал. Дори Великата Бразилия си прави сметки, но ние НЕ. Докато не започнем да си правим сметки, така ще е. Всичко друго са празни приказки, кой как играл, кой не играл, или ако този беше на мястото на онзи как ще ли да сме много добре

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Дано всички "патриоти", които викаха за загуба от Германия сега са доволни, че тактиката им се е оказала вярна! Аз обаче съм от "патриотарите" и не съжалявам нито за миг за това, което направиха момчетата в мачовете си до сега! Такива са реалностите, както обича да казва един голям ЦСКА-р - Любо Пенев. Думи като Гордост и Чест понякога означават много повече от такива като "сметки" и "тактика".
        Българи Юнаци!!!

П.С. Специални поздрави за Мартин Божилов, с когото се познавам лично от престоя му в "Дунав" Русе преди няколко години! Много добър и земен човек! Бъди здрав, Марто и много успехи в бъдеще!
        Оффф върна ме по Тошово време, моля ви се бе патриоти......или сте тъпи или сте пълни олигофрени.......нокога не съм против нашите, само, че хората със акъл си правят сметката......ти ако спечлиш 1 млн. ще го похариш ли за ден или ще си направиш сметката, кое е добро за в бъдеще......баси и олигофренията, повтарям....""Златен скункс" за треньора .......

Коментар

• Дано всички "патриоти", които викаха за загуба от Германия сега са доволни, че тактиката им се е оказала вярна! Аз обаче съм от "патриотарите" и не съжалявам нито за миг за това, което направиха момчетата в мачовете си до сега! Такива са реалностите, както обича да казва един голям ЦСКА-р - Любо Пенев. Думи като Гордост и Чест понякога означават много повече от такива като "сметки" и "тактика".
          Българи Юнаци!!!

П.С. Специални поздрави за Мартин Божилов, с когото се познавам лично от престоя му в "Дунав" Русе преди няколко години! Много добър и земен човек! Бъди здрав, Марто и много успехи в бъдеще!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не са ми свършили доводите. И ще ти говоря на "бе" колкото си искам.

Тази твоята психика я има и в играчите - "не ние играем силно, а противникът е слаб". Затова онзи ден написах, че сме нация от ЛУЗЪРИ. Дори и малкото хубаво, което правим, го отдаваме на слабостта в противника.

Сега сигурно си доволен от резултата.

П.П. Поздравления за всички спечелили от залаганията. За мен участието в темата Спорт приключи.
            Успех ви желая.
            Много съм доволен.......ако бях луд де(сигурно съм искал поне 100% повече от теб да ги смажем ама това са реалностите към момента).....просто съм реалист, а теб нацията от реалисти, явно те дразни......тогава, дерзай БЕ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              А дано, ама надали....ония добичета се разиграха....а, оня "умния" да ми каже разликата при нашите в 2 и особенно в 3-я гейм.....
              Споко и ти, бря

"Най-лесното" е да се изпокарате кат' кифли!

Отборът ни гази в момента и се РАЗВИВА - това е важното

Но е "израстнал" страшно много, а за 2-3 месеца "чудеса" не стават, важна е посоката и мащаба.

Мисля, че сме на правилен път! Малко търпение още .... ОК?

Пожелавам ви само хубави спомени - пак казвам, че най-трудно е да се промени "мисленето" на отбора ни! Мисля, че сме с точния тренер и на точното място и само Времето ще подскаже дали сме били в правилния коловоз.

П.П. Примерно аз изпадам в потрес като мерна лузърската физиономия на някои от нашите състезатели по ТВ-то! Позволявам си да давам този коментар, защото съм от над 20 години елитен спортист и то екипен. Т.е. отборът е най-важен!

Има доста "забележки", но аз съм сигурен, че Радо ще коригира нещата в "движение", т..е до Олимпиадата.

Нека оставим всеки да си върши работата на спокойствие - може и да оплювате кат' по БТВ-ту .... вие си решавате

Чиърс бебета сладки, чезвам да полоча по кръчми

П.П.П. Мисля, че притеснихме доста матрьошките и това им личеше особено в първия гейм, когато техния тренер щеше да колабира. За "обратните" точки във всеки гейм, не искам да коментирам.

Ще станат нещата - малко търпение още ( и по-малко критика ). ОК?
              Last edited by marandi; 15.09.2011, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Абе мен теб ти свършиха доводите и в типичен стил нападаме с обиди.........ми ако ти се драйфа, драйфай, ако ти се сере, ходи да сереш........и не ми говори на бе, не помня да сме имали нещо общо.....
                Не са ми свършили доводите. И ще ти говоря на "бе" колкото си искам.

Тази твоята психика я има и в играчите - "не ние играем силно, а противникът е слаб". Затова онзи ден написах, че сме нация от ЛУЗЪРИ. Дори и малкото хубаво, което правим, го отдаваме на слабостта в противника.

Сега сигурно си доволен от резултата.

П.П. Поздравления за всички спечелили от залаганията. За мен участието в темата Спорт приключи.
                Успех ви желая.

Коментар

• Вече и в 4-тия гейм.......Аноне, аноне, гола вода си брато....

Коментар

• на вниманието на двете заблудени момчета които си мислеха,че наградния фонд в ШЛ е 127 млн. за победителя и 75 млн за финалиста

Наградният фонд в Шампионската Лига остава без промяна

Наградният фонд в Шампионската лига остава като миналогодишния, оповести европейската футболна централа.

Четирите английски тима в надпреварата Арсенал, Челси, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити могат да бъдат спокойни, тъй като дори при отпадане още в групите ще вземет поне по 22.5 милиона паунда.

През миналия сезон "червените дяволи" напълниха касата си с 46 милиона паунда, въпреки, че загубиха на финала от Барселона с 1:3.

Всеки един от 32-та тима, които участват в груповата фаза, вече може да се похвали с 3 милиона английски лири. За всеки изигран мач се прибавят по 450 000 паунда на отбор. За равенство бонусът е още 320 000 паунда, а за победа - 700 000 паунда над "твърдата сума".

Отборите, които се класират на 1/8-финалите получават по още 2.6 милиона паунда, а всеки четвъртфиналист - по 3 милиона паунда.

Четирите полуфиналиста взимат по 3.6 милиона лири, финалистът - 5 милиона паунда, а шампионът - 8.1 милиона английски лири.

Всеки клуб ще получи и дял от приходите от тв-права, в зависимост от подписаните телевизионни договори на отборите във всяка страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Спокич, бря

Лесно наливаш "гипса", мача отива към 3 на 2 за нашите
                      А дано, ама надали....ония добичета се разиграха....а, оня "умния" да ми каже разликата при нашите в 2 и особенно в 3-я гейм.....
                      Last edited by Han Krum; 15.09.2011, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        абе за "чорба" - чорба съм когато биете някой чужденец, ама то нещо не се получава много-много иначе се кефя на хореографиите на чорбата - най-добрите в Бг са.
                        А да, след малко зачезвам към един ресторант, дет се казва Чорбар, та може да се каже, че без да искаш позна.

П.С. Момци, жената влезе в банята и ни взеха гейма, а като гледам и сегашния позамина. Лошото е, че след малко излизаме и дано не съм на карък за 4-ия

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
                        Спокич, бря

Лесно наливаш "гипса", мача отива към 3 на 2 за нашите

П.П. Голям съм кретен ... "Хубава и незабравима вечер от мИня към тИбя и жена ти!! И повечеко хумор, юркайте персонала да са по-чевръсти

Аз чакам нашите да свършат и драсвам и аз ...
                        Last edited by marandi; 15.09.2011, 20:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Груйчи,

има ли хумор?!

П.П. 1 гейм за матрьошките, ще е цяло чудо да вземат, но им го пожелавам. Демек, ти си си родена "чорба", ама още не го знаеш

Досадно е, че нашите денсят срещу "спонсора" на турнира и резултата започва от 5 на 0 за тях по дифолт, но не мисля, че ще е проблем ...
                          абе за "чорба" - чорба съм когато биете някой чужденец, ама то нещо не се получава много-много иначе се кефя на хореографиите на чорбата - най-добрите в Бг са.
                          А да, след малко зачезвам към един ресторант, дет се казва Чорбар, та може да се каже, че без да искаш позна.

П.С. Момци, жената влезе в банята и ни взеха гейма, а като гледам и сегашния позамина. Лошото е, че след малко излизаме и дано не съм на карък за 4-ия

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Много треньори в тази държава, ей, аман вече! Тръгнали сте на двукратен световен клубен шампион, трикратен шампион в ШЛ и тн, и тн... акъл да давате... Хайде, осъзнайте се малко... Щом Радо Стойчев е преценил, че е трябвало да бием Германия и да играем срещу руснаците, значи това е правилното решение и точка.

Българи-юнаци!

Коментар

• Груйчи,

има ли хумор?!

П.П. 1 гейм за матрьошките, ще е цяло чудо да вземат, но им го пожелавам. Демек, ти си си родена "чорба", ама още не го знаеш

Досадно е, че нашите денсят срещу "спонсора" на турнира и резултата започва от 5 на 0 за тях по дифолт, но не мисля, че ще е проблем ...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Ние имаме ли сбъркан сервис първия гейм, бе, тъпак?От такива като теб ми се драйфа в тая държава.....
                                Абе мен теб ти свършиха доводите и в типичен стил нападаме с обиди.........ми ако ти се драйфа, драйфай, ако ти се сере, ходи да сереш........и не ми говори на бе, не помня да сме имали нещо общо.....
                                Last edited by Han Krum; 15.09.2011, 19:37.

Коментар

Working...
                                X