IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
    Благодаря Марине , ако беше казал, че съм бетонна щях наистина да се обидя....

Наистина за последно се изказвам по волейболната тема:
    Ако си примерно като бразил спечелил доста купи и първенства в най-близкото минало, можеш от време на време да играеш "театро", с резерви, с титуляри, да си експериментираш уж и да си плетеш кошницата, но ние не сме нали!? Дай боже да станем!
    Но то ще стане след като сме ги били и пребили всичките ни преки и всякакви противници по няколко пъти и чааак тогава можем да правим врътки

За сега остава принципа: "Бий, за да те уважават!"
    Не играем за чест. Я сега ми кажи как ще идат наш'те на Олимпиада, м?! Русия отпадна и стана интересно! Това беше идиотско и самоубийствено, дето го направи треньора, язък за потенциала ни...
    Тука има вече и хора дето ми забраняват да имам мнение?!?! Думи нямам!!!
    Моля сега тренера да излезе и да каже наистина в Италия как може да пада в препоследния кръг, за да има лесна програма за плейофа, пък тука не може?! Жалко за момчетата, ако не отидат на Олимпиада...

Коментар

• нека сега Владо Николов да излезне и да обясни как е загубил от будещия европейски шампион и най- силен отбор в света

още на нашия мач с руснаците се видя че не са в оптимална форма а сервизът им не вървеше - просто трябваше да излезнем и да играем смело а не пак като посрани
      вижте сърбите какво правят - те винаги са играли смело и със сърце за разлика от нашите

Сърбия изхвърли драматично фаворита Русия от Евро 2011

Видяхте как по-слаб отбор може да бие по-силен. С воля, себераздаване и самочувствие, което винаги са го имали сърбите, за разлика от нас. Не на последно място с правилна тактика срещу съответния отбор. При нас това не може да стане. Не може да си шампион без добра защита, и да разчиташ само на атаката.От наште единствен Жеков може да извади топка.Елементарни сервизи и слабо посрещане. Не може без основните елементи, да си голям отбор. Слаби блокировачи- Тодоров и Йосифов,няма я атаката от зона 3, а и често закъсняваха и не можеха да се ориентират на блока. Неправилно поставяне на ръцете в даден случай; Много слабо либеро. Да ирата ни е много елементарна и еднообразна - силова. Слаба селекция на Радо. Вечно с един разпределител играем.Как ще смениш игра и тактика. Имаше момчета които не знаеха защо са отищли.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Щото пич: "Не е важно да спечелиш битката. Важно е да спечелиш войната!" Но ти си "дървена глава"!
        Евала, Грую, Сун Дзъ ти говори на ушенце, май!...
        Благодаря Марине , ако беше казал, че съм бетонна щях наистина да се обидя....

Наистина за последно се изказвам по волейболната тема:
        Ако си примерно като бразил спечелил доста купи и първенства в най-близкото минало, можеш от време на време да играеш "театро", с резерви, с титуляри, да си експериментираш уж и да си плетеш кошницата, но ние не сме нали!? Дай боже да станем!
        Но то ще стане след като сме ги били и пребили всичките ни преки и всякакви противници по няколко пъти и чааак тогава можем да правим врътки

За сега остава принципа: "Бий, за да те уважават!"
        Last edited by pavlin; 17.09.2011, 11:54.
        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
          Един съвет: гледайте си вашта работа и оставате другото на треньорите ...
          По-голяма тъпотия не съм чел скоро! Ти май не знаеш какво точно искаше да напишеш!

Ние като ФЕНОВЕ, си имаме нашето мнение и си го споделяме, защото като такива сме неразделна част от самия спорт!
          Иначе могат да си играят и в някое училище и ДА СИ ГИ ГЛЕДА ТРЕНЬОРА ТОГАВА!!!
          Обаче искат да играят пред пълна зала и публиката да им дава допълнително увереност НАЛИ???

Коментар

• И аз не мога да разбера за кво се дърляте и кви стратегии нищите... Man_united и Marinbg, не е ваша работа да определяте тактиката и стратегията на игра на отбора. Имат си треньор и той определя как да играят, а не вие... Типично по български обичай, все ше се намерят "големи" разбирачи, които да критикуват, вместо да се гордеете, че отбора е един от най-добрите в света и че всеки път ни кара да се гордеем, а не като футболните рендета, които освен да пият в Биад и Най Клуб друго не знаят ... Един съвет: гледайте си вашта работа и оставате другото на треньорите ...

Коментар

Съгласен съм изцяло, но не мога да разбера тук "разбирачите", който казват, че ако сме легнели на някой после щяли сме мноооого да спечелим!? Ей тва е за мен простотията
              Щото пич: "Не е важно да спечелиш битката. Важно е да спечелиш войната!" Но ти си "дървена глава"!
              Евала, Грую, Сун Дзъ ти говори на ушенце, май!...

Коментар

• „Борисов уреди закъсал футболен клуб с държавна издръжка", пише на първа страница в. „Сега"

Държавната компания "ТЕЦ Марица-изток 2" стана собственик на 100% от акциите на футболен клуб "Берое". Сделката е благословена лично от премиера Бойко Борисов, който първи обяви новината вчера в Стара Загора. Формално решението е одобрено и от Български енергиен холдинг, който се води принципал на компанията.
                Дяловете са прехвърлени безвъзмездно под формата на дарение от досегашните им владетели - сдруженията с нестопанска цел "Бизнесът за Берое" и "Национален фенклуб Берое - Стара Загора". Преговори са водени от два месеца, а са финализирани на 14 септември. Изискването било едно - клубът да има повече вземания, отколкото давания. Това е било потвърдено от одит.
                Ово е капитализъм, Ово е национализация!!!

ПП Чудя се защо такива отбори като Пирин Благоевград, Ботев Пловдив и Спартак Варна бяха оставени да фалират, а точно Берое го спасява държавата?!!?

Коментар

• Аз пък въобще съм съгласен!

Както разбрахме от постовете по-долу очевидно и Груйчо, хана, лудата крава и други не са!

Защото какво стои срещу това - "За това, че отбора ни от 20 години е в топ 5-10 или .... за какво?"

Имаме едно трето място на европейско, и едно на световната купа!...както и 2-3 влизания във финалите на световната лига!!!

ТОВА СА НИ ВСИЧКИТЕ УСПЕХИ - С ДРУГИ ДУМИ - НИЩО!!!
                  Както би казал народа - ВСЕ ЗА МЕДАЛИ ТРЪГВАМЕ И БЕЗ МЕДАЛИ СЕ ВРЪЩАМЕ!!!

И сега маранди какво - да се тупаме в гърдите, че сме в топ 10 на света или да се целим към топ 5 - към медали, купи??? Не ви разбирам логиката ....съжалявам
                  Last edited by man_united; 17.09.2011, 09:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Аз пак не мога да "стопля" за какво се дърляте?!

За това, че отбора ни от 20 години е в топ 5-10 или .... за какво?

Предполагам, че ако нашите отидат в 9-та "глуха", откъдето дойдоха словаците и където в момента е Испания ( шампион от преди 4 лета ), то тогава ще сте доволни?

П.П. Като цяло "продуктът" БГ-волей е добър! Харесва се ( не само от нас ). Уважават ни всички и говорят с респект за нас.

Но няма проблем да слушам простотии/негативизми и "световни" конспирации - винаги съм бил много любопитен

Обикновено, когато чиляк не осъзнава какво има - го губи. Та, давайте ....
                    Съгласен съм изцяло, но не мога да разбера тук "разбирачите", който казват, че ако сме легнели на някой после щяли сме мноооого да спечелим!? Ей тва е за мен простотията

Коментар

• Аз пак не мога да "стопля" за какво се дърляте?!

За това, че отбора ни от 20 години е в топ 5-10 или .... за какво?

Предполагам, че ако нашите отидат в 9-та "глуха", откъдето дойдоха словаците и където в момента е Испания ( шампион от преди 4 лета ), то тогава ще сте доволни?

П.П. Като цяло "продуктът" БГ-волей е добър! Харесва се ( не само от нас ). Уважават ни всички и говорят с респект за нас.

Но няма проблем да слушам простотии/негативизми и "световни" конспирации - винаги съм бил много любопитен

Обикновено, когато чиляк не осъзнава какво има - го губи. Та, давайте ....

Коментар

хХха , не ми обяснявай като на малоумен, ама това са сметки постфактум....
                        на малоумен въпрос малоумен отговор
                        постфактум ли? я се върни назад да видиш кога сме дали сметките с вярното решение на задачата

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                          ок, обяснявам наново:
                          дават се 5 квоти за евро2013. ние сме на 6то място. полша е пред нас, но е домакин на евро2013, затова се класира по право и освобождава квота за 6тия отбор.
                          в случая мача с германия няма значение, защото ако бяхме паднали щяхме да сме на мястото на полша и пак да си вземем квотата за евро2013.
                          разбра ли?
                          хХха , не ми обяснявай като на малоумен, ама това са сметки постфактум....

Коментар

Хха, защо си толкова сигурен?
                            ок, обяснявам наново:
                            дават се 5 квоти за евро2013. ние сме на 6то място. полша е пред нас, но е домакин на евро2013, затова се класира по право и освобождава квота за 6тия отбор.
                            в случая мача с германия няма значение, защото ако бяхме паднали щяхме да сме на мястото на полша и пак да си вземем квотата за евро2013.
                            разбра ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                              стига сте се хващали на всяка журналистическа глупост - победата над германия ни била класирала...
                              класираме се защото сме шести сега, а полша се класира като домакин, затова петата квота отива при нас.
                              ако бяхме паднали от германия сега щяхме да си вземем квотата за евро 2013 плюс медал и квота за световната лига.
                              мислете малко
                              Хха, защо си толкова сигурен?

Коментар

За България победата на честта с 3:1 над Германия се оказа ключова. С нея националите добавиха три точки към актива си. Така освен, че запазиха достойнството си, българските волейболисти си заслужиха правото да играят директно на Евро 2013.
                                стига сте се хващали на всяка журналистическа глупост - победата над германия ни била класирала...
                                класираме се защото сме шести сега, а полша се класира като домакин, затова петата квота отива при нас.
                                ако бяхме паднали от германия сега щяхме да си вземем квотата за евро 2013 плюс медал и квота за световната лига.
                                мислете малко

Коментар

Working...
                                X