Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПо повод "уволнението" на Лотар Матеус .....
Тази долна паплач явно има нужда да бъде изрината до дупка и изтръгната из корен! Мамицата им мръсна чалгарска некадърна!!!...некадърници, но много прости и много алчни
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
По повод "уволнението" на Лотар Матеус .....
.....................Решението предизвикало бурна радост сред българските национали, които си звъняли цял ден по телефоните и се поздравявали. Повечето се разбрали да полеят "победата" над германския спец в Син Сити като се съберат на лагер за последната среща от еврокампанията с Уелс. Най-доволен бил Валери Божинов, който не "помириса" националния докато Матеус ръководеше тима. И други се кефели, защото нямало вече да тренират двуразово, а щели да я карат по-полека. ......................He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеman-united, честито за победата)
Победата е още по-сладка, защото бе постигната срещу силен съперник!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМного странно в Челси е, че се отива на тотално подмладяване на състава - да извадиш Лампард на почивката, си е ебати решението. Не знам, но АВБ май играе ва банк, което не е много удачно с подобен клуб, но той си знае. Отбор без Тери и Лампс, не е точно Челси. Не че няма да се пенсионират, но да го извадиш на почивката си е подигравка отвсякъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеОще ме е яд за пропуснатата дузпа на Рууни.
Аз лично не съм виждал футболист да си уцели другия крак и от него топката да излезе в аут!!!
http://www.soccerclips.net/videos/ma...y-penalty-miss
ПП Честито на левскарчетата за победата!
Порадвайте се една седмица, докато "милионерите" не ви скрият топката следващия уикендLast edited by man_united; 19.09.2011, 13:48.
Коментар
-
Много странно в Челси е, че се отива на тотално подмладяване на състава - да извадиш Лампард на почивката, си е ебати решението. Не знам, но АВБ май играе ва банк, което не е много удачно с подобен клуб, но той си знае. Отбор без Тери и Лампс, не е точно Челси. Не че няма да се пенсионират, но да го извадиш на почивката си е подигравка отвсякъде
Та така де, странни неща се случват. Горе-долу същото беше на Левски-Литекс - 3 смени за Литекс до 26 минута, от 2:0 до 2:2 на Герена, всеки удар - гол. По едно време си мислеш, че Борат го е играл обръщачка мача, а микренския гном - победа на ЛевскиРеал мадрид падна, Милан бяха пребити като кучета от наполи, апреди 3 дена напарвиха равен на Камп Ноу, Сърбия стана европейски и т.н. твърде много изненади само за един уикенд
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Прав си. Това беше най-странния мач, който съм гледал в последните години. Пропуска на Рамиреш си беше спасяване на Де Хеа, който показва защо беше привлечен за толкова много пари. Уникален талант, който само може да става по-добър.
Още ме е яд за пропуснатата дузпа на Рууни.
Иначе не мога да разбра, защо бием толкова лесно и вкарваме толкова много голове. Сега очаквам един равен срещу Стоук, А само колко беше важно Сити да загубят точки. Това равенство ще ги изнерви със сигурност.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНякой да ми го обясни това.....
1. Пропуска на Рамиреш
2. пропуска на Торес
3. Дузпата на Руни
4. Руни да подаде на Бербатя, при положение, че е абсолютно сам срещу него, вече че Бербатя пропусна не ме учудва
Та не, че не могат да се случат и 4-те неша, ама в един мач, малко много ми дойдеТа не знам. Иначе този мач ми развали чудесната серия от седмицата на залози и след него нулирах акаунта (след като изтеглих прлична сума от него, де) със залозите на Италия - европейски, Загубата на Реал и глупостите на Милан. както вече казах - май и тази година титлата отива в манчо, а сме едва 5-ти кръг
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКакво мислите за Юнайтед - Челси?
Може би един от най-интересните двубои във висшата лига през последните години!
Наслада за окото с положения пред двете врати, голове, пропуски и спасявания от страна на вратарите...особено на Де Хея - може би man of the match с ключовите си спасявания!
Браво на гостите за откритата и атакуваща игра, която предложиха! Определено ни затрудниха максимално и можеха да вземат нещо от мача!
Браво и на футболистите на Юнайтед, които показаха че в момента са номер 1 в лигата!!!
всичко е така, както го казваш. Само ще вметна, че появата на Бербатов разсея простотиите за него, които се изписаха.
Личеше си, че иска да помогне на отбора, демек разбрал е защо Сър-а го отсвири по едно време, понеже беше решил да се прави на "регулировчик".
Поздрави!
Коментар
-
Какво мислите за Юнайтед - Челси?
Може би един от най-интересните двубои във висшата лига през последните години!
Наслада за окото с положения пред двете врати, голове, пропуски и спасявания от страна на вратарите...особено на Де Хея - може би man of the match с ключовите си спасявания!
Браво на гостите за откритата и атакуваща игра, която предложиха! Определено ни затрудниха максимално и можеха да вземат нещо от мача!
Браво и на футболистите на Юнайтед, които показаха че в момента са номер 1 в лигата!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКолкото и да е странно, аз съм съгласен с доста от нещата, които казваш! Респект!
Като прост и бивш спортист само ще вметна, че има отбори/противници, които са "неудобни" и ние се нахедрихме точно там.
Клишето: "Всеки батко си има батко." - е точно така. Демек Русия не могат па да денсят срещу Сърбия. Нашите па ги пребиват ( Сърбия и Италия ) без проблем. Това са нормални неща за всеки, който е спортувал.
"Енигма, а?"
П.П. След време се оказва, че най-важно е било достойството и мисля, че нашите успяха да го съхранят пак и да го предадат с подобаваща "добавена" стойност на следващите! В момента ще подновяваме отбора и процеса е в ход. Малко търпение още ...
Поздрави!
Е, какъв е проблемът да сме на тяхното място, ние сме в момента уж по-добри от тях! Единствено ПСИХИКАТА!
Дааа, но тя не се изгражда с полягване на по-слаби от нас, никога! Запомнете го приятели!Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениенека сега Владо Николов да излезне и да обясни как е загубил от будещия европейски шампион и най- силен отбор в света
още на нашия мач с руснаците се видя че не са в оптимална форма а сервизът им не вървеше - просто трябваше да излезнем и да играем смело а не пак като посрани
вижте сърбите какво правят - те винаги са играли смело и със сърце за разлика от нашите
Сърбия изхвърли драматично фаворита Русия от Евро 2011
Видяхте как по-слаб отбор може да бие по-силен. С воля, себераздаване и самочувствие, което винаги са го имали сърбите, за разлика от нас. Не на последно място с правилна тактика срещу съответния отбор. При нас това не може да стане. Не може да си шампион без добра защита, и да разчиташ само на атаката.От наште единствен Жеков може да извади топка.Елементарни сервизи и слабо посрещане. Не може без основните елементи, да си голям отбор. Слаби блокировачи- Тодоров и Йосифов,няма я атаката от зона 3, а и често закъсняваха и не можеха да се ориентират на блока. Неправилно поставяне на ръцете в даден случай; Много слабо либеро. Да ирата ни е много елементарна и еднообразна - силова. Слаба селекция на Радо. Вечно с един разпределител играем.Как ще смениш игра и тактика. Имаше момчета които не знаеха защо са отищли.
Като прост и бивш спортист само ще вметна, че има отбори/противници, които са "неудобни" и ние се нахедрихме точно там.
Клишето: "Всеки батко си има батко." - е точно така. Демек Русия не могат па да денсят срещу Сърбия. Нашите па ги пребиват ( Сърбия и Италия ) без проблем. Това са нормални неща за всеки, който е спортувал.
"Енигма, а?"
П.П. След време се оказва, че най-важно е било достойството и мисля, че нашите успяха да го съхранят пак и да го предадат с подобаваща "добавена" стойност на следващите! В момента ще подновяваме отбора и процеса е в ход. Малко търпение още ...
Поздрави!Last edited by marandi; 18.09.2011, 20:06.
Коментар
Коментар