IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Ексклузивно в Гонг: Николай Костов е новият треньор на Левски

Някой друг няма ли да напише нещо тука де? Много самотно ми стана в тая тема
    КЗЛ

Чичо Пенчо FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Only God Can Judge me...

Коментар

• АЙДЕ УВОООО 2011 !!!

Ексклузивно в Гонг: Николай Костов е новият треньор на Левски

Някой друг няма ли да напише нещо тука де? Много самотно ми стана в тая тема

Коментар

• Ей тези тъпанари от Милан и Челси какви яки колонки ми разбиха вчера...мамка им!
        Милан - тарикати! Да вкарат 1 гол и всичко им е наред...ама не и този път!

Вече почвам да си мисля, че тази година за "сините" ще е нулева...с тази безхаберна игра дето я показват!!!!

Коментар

• Вундеркиндът Ибе дебютира с гол, Далглиш го иска (видео)

Какво ли го прави тоя дърт пиргишин...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            мда, късмет си е до голяма степен, но какво да правиш. А за РВП чакам скоро да го ритнат (не му го пожелавам) - т'ва холандците са уникални таланти (и той, и дърваря, и снайдер и т.н.)., ама пусто са ултра чупливи
            Даммм, точно това имах предвид - ще бъде жалко, но скоро някое ренде може да го пореже...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              РВП наистина се разигра сериозно. Сега остава да видим като почнат да му "закачат" някой какво ще стане.... Аз за малко да сложа Ван дер Ваарт, но се отказах, заради Агуеро - това с капитаните си е сериозен късмет...
              Луиз и аз съм му фен...
              мда, късмет си е до голяма степен, но какво да правиш. А за РВП чакам скоро да го ритнат (не му го пожелавам) - т'ва холандците са уникални таланти (и той, и дърваря, и снайдер и т.н.)., ама пусто са ултра чупливи
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                А ван Перси е велик, лошото е, че не го сложих капитан, макар да ми мина тази еретична мисъл - сега щях доста да дръпна във фентъзито, но и това го има в зара
                РВП наистина се разигра сериозно. Сега остава да видим като почнат да му "закачат" някой какво ще стане.... Аз за малко да сложа Ван дер Ваарт, но се отказах, заради Агуеро - това с капитаните си е сериозен късмет...
                Луиз и аз съм му фен...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  АВБ ги учел защитниците да играят близо до полузащитата - това наистина ще им отнеме време, но ако успеят ще бъдат доста сериозна конкуренция на МС. Юнайтед не ги броя, щото дедото вече не знае какво прави...
                  големият проблем в защитата на Челси е предоверяването на Вежди Рашидов по крилото и не пускането като твърд титуляр на Луиз, който може да играе и като крило, и като централен + глупостите около Тери. Луиз не е перфектен, но е перде и лидер, а и вкарва не малко голове. та така. Не мен ми е по-тъпо за нереализираната печалба, още повече, че го играх 1Х, както и Левски на Х2 и от там като тръгна накриво и си занулих акаунта, но здраве да е

А ван Перси е велик, лошото е, че не го сложих капитан, макар да ми мина тази еретична мисъл - сега щях доста да дръпна във фентъзито, но и това го има в зара
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Страхотен мач направиха Челси и Арсенал, само не разбрах защо сините играха толкова зле в защита!
                    Относно ЦСКА-Левски мнооооого-мноооого слаб мач. Аз че си изгубих парите изгубих ги ама поне очаквах Левски да може да направи нещо в атака, а и ЦСКА-то да контраатакува ...нищо такова не видях. Все пак може би наистина не беше нареден мача, което си е напредък...жалко че качеството беше толкова ниско !
                    АВБ ги учел защитниците да играят близо до полузащитата - това наистина ще им отнеме време, но ако успеят ще бъдат доста сериозна конкуренция на МС. Юнайтед не ги броя, щото дедото вече не знае какво прави...

Коментар

• Страхотен мач направиха Челси и Арсенал, само не разбрах защо сините играха толкова зле в защита!
                      Относно ЦСКА-Левски мнооооого-мноооого слаб мач. Аз че си изгубих парите изгубих ги ама поне очаквах Левски да може да направи нещо в атака, а и ЦСКА-то да контраатакува ...нищо такова не видях. Все пак може би наистина не беше нареден мача, което си е напредък...жалко че качеството беше толкова ниско !

Коментар

• aз ще се самоцитирам по памет:

Ван Перси ис ди онли уан. Без него Арсенал щеше да се бори да е в първата 10-ка Уникален футболист, който учудващо не се чупил вече почти една годинаЧестит успех, макар да ми струваше нелоша нереализирана печалба.

За Левски-цска ще си замълча, че то нашите са си пълни ливади, но от много време мисля, че мачът не беше нагласен и чорбата заслужено би, макар и двата отбора да бяха доста слаби..

Коментар

• Не е много коректно, ама в момента ми е позволено да се самоцитирам:

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Добре че Венгер е интелигентен, търпелив и образован човек, иначе не ми се мислеше след онова 8:2 какво би се случило Пич, не усещаш ли че тръгваме нагоре!? Аз даже си мисля, че този сезон ще постигнем нещо голямо, напълно различно от това което почти всички ни предричаха след 6-7-ия кръг. Ще видим, живот и здраве, но в момента съм голям оптимист за Арсенал!
                          Честита победа и на всички фенове, и най-вече браво за страхотния мач!!! Друго си е да биеш измъчено слабия Евертън с 0:1, друго си е да направиш спектакъл на стадиона на един от най-силните отбори и да победиш с 3:5! Перфектен мач, без грубости, симулации и напрежение, мач изпълнен с интрига, хубав футбол и 8 прекрасни гола, за радост на феновете! Браво на Челси и АРСЕНАЛ, и нали си знаете Go Gunners!!!

П.С. Ван Перси ис Намбър Уан!!!
                          Бъдете здрави!
                          Last edited by kev; 29.10.2011, 16:51.

Коментар

• http://vbox7.com/play:5196b95a

Честитка на сините...

Коментар

• хм, пак го пуснаха, но вече не съм убеден, че искам да залагам

Коментар

• хм, Левски - ЦСКА го спряха от залози в бет365 и не успях да заложа

Коментар

Working...
                                X