Да се подценяват таланта и постиженията на Меси или едва ли не да се отричат е ..... Абе не се сещам за подходяща дума.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Муси и Груеца да вземат да прочетат тази статия, вместо да спорят за глупости..
http://www.guardian.co.uk/football/b...orer-barcelona
At 24, in his eight seasons, Messi's record is better than the very best. At this stage, Maradona had 196, Ronaldo 153, Henry 226, Cruyff 229 and Charlton 133. George Best got 179 in 11 seasonsLast edited by Nikola; 22.03.2012, 19:00.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Лелейй вчера стана бахти тегавия мач с Борусия ...
(за сведение на Англофилите - вчера играхме с Бор.М полуфинал за купата.. на Германия)
Много зор, много търчане, ама тия подлеци се защитаваха перфектно ...
Греди, мреди, измислени засади, пропуски ...
МЪРТЪФ Х...
Продължения ... Същото ...
Победа с дузпи ...
Иначе коректен мач...
Убавото в целата ралта, е че никой не се контузи...
Байерн на финал за купата (срещу другата Борусия - настоящият шампион на бундеслигата..)
НАПРЕТ МАШИНАААА !!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИ муси написа грандиозна тъпота. Месси не бил спечелил публиката..?Той не само е спечелил публиката, но и футболисите. Все двама футболисти на Леверкузен се сбиха за екипа му след края на мача.
Явно гледаш само домакински мачове на Барселона...
Роналдо и Зидан ги аплодираше целия стадион,всеки на който стъпеха !!!!
Това,че двама са се сбили за една потна фланелка не значи,че играча е велик или най-малкото от класата на споменатите по-горе!!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
78 мин е бил между
земята и небето!!!!
лекарите са му направили
15 дефибрилации15
еваларката и поклон пред тях!!!!!!!
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДобро утро!
П.П. Дано Фабрис Муамба се възстанови!
Коментар
-
Добро утро!
След снощният пореден кръг в Англия, все повече започвам да се съгласявам с мнението на Грую, за "най-честното, безпристрастно и силно" първенство в света
Не знам за вас, но на мен супер-дербито въпреки "драматичния" обрат който се получи, ми се стори доста скучно и с предизвестен край. Всъщност уникалните пропуски на Супер Марио и случайният гол на Кейхил, направиха края на мача по-жив и уж показаха кой от двата отбора е този борещ се за титлата... Иначе спокойно нещата си отиваха към 1 или 2 на нула без нищо запомнящо се, а сега... драма, характер показан от Сити, уникално завръщане с асистенция за Тевес, преса в края и бла бла бла...Жалко само за Торес, това момче наистина има талант, и според мен продажбата му в края на сезона ще е най-доброто нещо за неговото развитие.
За другият "драматичен" и мач с уникален обрат, в който носителят на Купата на лигата бива победен от един аутсайдер от 0:2 с 3 гола в последните 15 минути, просто няма какво да кажа, а и в интерес на истината не съм го гледал за да имам преки впечатления, но както и да го погледнеш си е несириозно и съмнително
Аа, да не забравя и размазването на Манчо над вълците, които са уж добър и стабилен отбор, но незнайно защо винаги стават като котенца когато срещнат дружината на Съра
И на фона на всичко това Арсенал постигна поредната си победа и се закотви на 3-тото място - нещо което преди няколко месеца изглеждаше като химера за топчиите, но което за съжаление няма да може да надхвърли до края на сезона.
Та така за Англия - кръговете си вървят, борбата за титлата е жестока, стадионите са пълни, касите на отборите също, въобще шоуто е гарантирано и все пак като се замисля в цялата тая картинка за съжаление май липсва най-важното - истинският футбол!
Лек ден на всички, и Go Gunners!
П.П. Дано Фабрис Муамба се възстанови!Last edited by kev; 22.03.2012, 08:00.
Коментар
-
Няма свада бе Груец. Коментираме си.
Сам виждаш, колко аситенции има Месси. Ако видиш статистиката и колко key passes има ще ти се завърти главата.
Иначе сбирката я правим със сигурност само Марински и Колчето да кажат, кога са свободни идната седмица.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Жълтите от "Курск" ще торпилират ли Кралските Мърди довечера........или и този път съдиите ще свирят 2-3- дузпи за коконата от Портокалия....та да се окичи отнова на първото място като гол/а вода/-майстор
този гелосан перко ако не са дузпите този сезон, дето ги сипят като Unicef чували със зърно на сомалийски бежански лагер.....щеше да получи аритмия от разликата с извънземната бълха...хехе.
Коментар
-
Титлата е на Герена - казах ви, че всичко е уточнено още преди месец (за купата уидея си нямам кой ще я взема) и търсех къде да заложа, но освен шибаното ефу и бетфеър, които полкича ме отказа, другите сайтове нямаха коеф. за титла на Левски. А можеха да се изкарат ийзи мъни, но нищо. Довечерам, ако сититу направят равен с Чукотките, ще им бетна една стотачка за шампиони в "най-великото интергалктическо първенство"Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТитлата в Разград, купата в Пловдив и всички доволни и щастливи
ЦСКА и Левски не заслужават никакви отличия в момента, но докато нашите по всичко личи, че няма и да се натягат, на Герена май имат претенции да стават шампиониNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Колец, последно, че стана като селска свада - ти нали си падаш по коефициентчетата, та хайде виж колко гола има Кристиано от головете на Реал и колко гола има Меси от головете на Браса и тогава пак да си говорим за това кой играе за отбора си и на кой отборът му игаре за него.
другата седмица ще правим ли сбирка?
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеОбаче продължаваш да си говориш глупости Груйче без да си наясно с фактите.
Меси миналата година има цели 8 аситенции повече от Роналдо в лигата => Аргументът ти е абсолютно невалиден.
На всичкото от горе до момента Меси има 21 аситенции във всички турнири, докато Роналдо има едва 10.Още ли считаш, че Барса играе за Меси?
Май от четене на история си забравил как се пишат смислени неща и как се защитават тези. Ако искаш мога да ти дам и статистика на пасовете им но за да не те излагам допълнително ще се въздържа.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе се знае в схемата Титан - Домусчиев - Батков, кой на кого е платил, кой ще вземе титла, кой ще вземе купа, и кой ще "духа супа"
ЦСКА и Левски не заслужават никакви отличия в момента, но докато нашите по всичко личи, че няма и да се натягат, на Герена май имат претенции да стават шампиони"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар