IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      полкич, че откога Пловдив е "градче".
      спрямо днескашните стандарти си е градче отвсякъде

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      На Борусия стадиона не е ли 80К?
      толкова, де

Иначе аз много им се кефя, още от ШЛ-то през 96 или 97-ма ли беше, че да не ровя. Голям отбор, а жълтата стена е най-голямата единична трибуна в света - страхотни са,
      за кое питаш

95 и 96 салатиери

97 ШЛ и междуконтинентална купа

финала на шампионската лига беше на олимпийския стадион в мюнхен

но довечера чакам Х
      на полувремето ще пусна някой кинт на единицата на коефицент 3

Коментар

• полкич, че откога Пловдив е "градче". На Борусия стадиона не е ли 80К? Иначе аз много им се кефя, още от ШЛ-то през 96 или 97-ма ли беше, че да не ровя. Голям отбор, а жълтата стена е най-голямата единична трибуна в света - страхотни са, но довечера чакам Х
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не се карайте, аз го играх Х
          нас Х-а ни устройва

пак чупим рекорди

330 хилядно градче (голямо колкото Пловдив) и заявки за 450 хил. билета за мача при капацитет на стадина от 88 хил. места

Коментар

• не се карайте, аз го играх Х
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Амии, сакън - никой не ге подценява ...
              Немат загуба вече 23 мача (мамицата им) ...
              без псувни

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Най-удобният момент да се прекъсне тази серия е днес (За нас де ...)
              абе защо не си пазите силите за другата седмица и мача ви с дебелия балет

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              И най-добре да я прекъснем именно ние.. Ако не можем да ги бием, няма как да докажем, че сме по-добрият отбор и повече заслужаваме да ядем салата...
              салата може и да ядете, ама не от сребърната салатиера

Коментар

• Мерси! Хееренвеен-Аякс и Рода-Фейенорд ми изглеждат обещаващи за някакъв подобен сценарий
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Хайде, сподели ги със заинтересованите де..... виж колко колегиално се държаха моите хора с Арсенал на Анфийлд преди няколко седмици
                  Колегиално се държаха гредите на вратите на Анфийлд, а не твоите хора
                  Иначе по същество: Един от любимия ми тип залози са тези на точен резултат. Понякога разбивам един мач, понякога правя система от няколко с по един резултат, но... резултатите тръгват от 4:3, 3:4 и т.н. - общо са 8 броя щото след 5 имаш + който ти обхваща всичко нагоре. Та там коефициентите са доста прилични ( бяха 140 за 4:3 и 250 за 5:4 примерно), но взеха да ги намалят на някой мачове между "уж" резултатни отбори... Та така, гледам тиража и избирам потенциални мачове и ги разигравам, с надеждата да умножа 2 трицифрени числа или в другия случай (с единия мач) да взема 150-200 лева с минимален залог. И днес съм се спрял на мачовете в Холандия и Белгия, пък да видим

П.П.Забелязъл съм нещо странно - доста често или нацелвам някой мач или ми завършват по 0:0

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    ............

Ще се съсредоточа в Белгия и Холандия, където ми се струва че може да излязат някой големи резултати
                    Лека вечер и късмет на всички!
                    Хайде, сподели ги със заинтересованите де..... виж колко колегиално се държаха моите хора с Арсенал на Анфийлд преди няколко седмици

Коментар

• Довечера у Висшата лига 3-те лидера срещу 3-те "У"-та (или айде "W"-та) Дали ще има някоя изненада!? Аз бих я потърсил при Вълците, тъй като се видя че Арсенал имат навика да правят подаръци на дънните риби (К.П.Р.), а и след издънките на Челси и Тотнъм се диша малко по-спокойно. Но никак не обичам да смесвам емоциите със залозите, така че ще съм пас. Ще се съсредоточа в Белгия и Холандия, където ми се струва че може да излязат някой големи резултати
                      Лека вечер и късмет на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Защо се заблуждавате, че излизането на някой висок коефициент е лоша новина за букитата? Напротив, ако излизат само ниските коефициенти, т.е. всичко си е праволинейно, без изненади, тогава страдат. Реално големите суми се залагат на сравнително нискорискови събития, а на коефициент 10 хората слагат по 5-10 лв за гъдел
                        Никой не се заблуждава, че букитата губят от високите коефициенти!
                        На всички е ясно, че те губят от високите залози на печеливши коефициенти - 4-5 милиона на 1.50-1.60 могат да им изядат глават много повече от залози на 8.50 защото няма да са много хората, които ще ги направят,...те за това и като видят че хората са се юрнали в някоя посока веднага гледат да ги откажат като свалят коефициентите!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Същата работа като с Ювентус, само дето ще има смъртни случаи сред букитата ако излезе 2ка там
                          Защо се заблуждавате, че излизането на някой висок коефициент е лоша новина за букитата? Напротив, ако излизат само ниските коефициенти, т.е. всичко си е праволинейно, без изненади, тогава страдат. Реално големите суми се залагат на сравнително нискорискови събития, а на коефициент 10 хората слагат по 5-10 лв за гъдел

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Немат загуба вече 23 мача (мамицата им) ... Няма как да подценяваш подобен отбор..
                            И най-добре да я прекъснем именно ние.. Ако не можем да ги бием, няма как да докажем, че сме по-добрият отбор и повече заслужаваме да ядем салата...
                            Това е ...
                            Нека по-добрият победи !!!
                            Същата работа като с Ювентус, само дето ще има смъртни случаи сред букитата ако излезе 2ка там

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              Атлетико - Реал нещо като 2-4
                              Юве-Лацио 1-0,
                              а най-интересен за мен определено е германското дерби, изключително трудно за прогнозиране 0-0 или 1-1 все пак. Струва ми се, че много подценявате Дортмунд, за мен ако някои победи, по-вероятно е да са те.

Уигън-МанЮ ще бъде също доста интересен мач. Уигън много ми харесват напоследък и ако Сколс и Рио не играят, както се пише, нищо чудно да се позавърже мача. Уигън са способни да вкарат 1 или 2 гола и ако некадърниците Уелбек и Чичарито нямат ден отпред, както им се случва напоследък, може да стане мач. Разбира се факторът съдия също не изключвам да се намеси, а пък може и в посока да завърже борбата за титлата, знам ли? Вече нищо не може да ме учуди
                              Немат загуба вече 23 мача (мамицата им) ... Няма как да подценяваш подобен отбор..
                              Това е ...
                              Нека по-добрият победи !!!
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

според мен ще има поне една изненада, иначе статват прекалено логични, а това значи загуби за букитата. иска ми се изнендата да е на маню, но най-вероятно ще е на юве или реал. БайРЕните така или иначе са троен мач....
                                Юве да паднат хич няма да е изненада! Вече няколко пъти минават между капките, а пък не са нищо особено за да нямат загуба 31 мача.
                                Обаче като гледам букитата - в мач между 2я и 3я, коефициенти 1.40 - 4.20 - 8.50 най-много някой Х да излезе, че на 8.50 ако трябва да плащат ще умрат от мъка!

Коментар

Working...
                                X