Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
-
е, то това си е част от играта - "големите" барса, манчестър, та дори и ливера (в лицето на дървото Керъл срешу Нюкясъл) го правят постоянно, като при някои си е изкуство-доведено почти до сцената с умиращия лебед в лебедово езеро
Сега погледнах малко статистика и не съм бил прав - имало е 3 финала на домашен стадион и в 2 от случаите домакна си е вземал титлата, само Ливера са изключение с победата над Рома на Олимпико. Даже в сблъсъците, които са се играли в страната на единия от финалистите, статистиката пак е в полза на домашния отбор 5:3, така че май всичко е в полза на Байерн, освен паричките на чичко АбрамчикNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз се ядосвам, че се опитват с такива прийоми да спечелят мача и съм почти сигурен, че е имало някакво указание в тази посока от Моуриньо преди да го пусне в игра... Ако те пипнат в/около наказателното, лягаш веднага!
Симулациите и ръкомахането напрао ме вбесяват (лошото е )...
Тва требва да се картотекира ...
Бати селските номерца ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами нали и аз това казвам - това е повече дузпа, отколкото на Гомез. А дали и едното, и другото е дузпа -как беше, решение на съдиятаС което не омаловажавам успеха на баварците -напълно заслужено са на финал, където трябва да паднат, според директивата, а май и статистиката - доколкото си спомням до момента няма отбор, ставал шампион на домашния си стадион, макара че се сещам само за един подобен случай - Рома-Ливърпул на Олимпико 1984. Ако ми остане време ще чекна за други случаи...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
ами нали и аз това казвам - това е повече дузпа, отколкото на Гомез. А дали и едното, и другото е дузпа -как беше, решение на съдиятаС което не омаловажавам успеха на баварците -напълно заслужено са на финал, където трябва да паднат, според директивата, а май и статистиката - доколкото си спомням до момента няма отбор, ставал шампион на домашния си стадион, макара че се сещам само за един подобен случай - Рома-Ливърпул на Олимпико 1984. Ако ми остане време ще чекна за други случаи...
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНе е фенско, а безпристрастно. Приемам, че не си гледал повторения и прибързано си видял дузпа за Реал, защото така ти се е искало поради финансови причини. Ще ти услужа с един линк да видиш има ли някакво докосване в ситуацията или няма. Но имай предвид, че това НЕ Е Ашли Йънг
P.S. Лееекичкото подръпване на фанелката може да свали на земята 5-годишно детенце, но не и професионален футболист!
http://www.101greatgoals.com/gvideos...bayern-munich/Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСокачев не го знам колко разбира от футбол, но изказването ти е фенско - имаше дузпа на Гранеро, даже повече отколкото гмуркането на Гомес за дузпата, но каквото-такова. И Байерн, и Челси си заслужиха калсирането и са най-добрите финалисти, като и при двата отбора има страшна метаморфоза - същият този бавария беше насран от смешките от Базел, а за чукотките под прехваления АВБ (е, там май имаше и бойкот, а и доста некадърни млади момчета) дори няма да отварям тема. Та така - честито и на двата отбора (честно казано съм до известна степен фен на Челси, т.е. доколкото съм фен на нещо друго, освен Левски/ама тама е трагедия и да не отпочвам/ и симпатизант на Байерн), така че който и да вземе купата, а аз мисля, че ще са чукотките с директивата. то все ще съм доволен.
P.S. Лееекичкото подръпване на фанелката може да свали на земята 5-годишно детенце, но не и професионален футболист!
http://www.101greatgoals.com/gvideos...bayern-munich/Last edited by Hakkinen; 26.04.2012, 10:09."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеСокачев разбира от футбол по-малко от всяка една от съученичките ми от гимназията. Убеден съм в това
Снощи при очевадната лястовичка на Гранеро в продълженията се опитваше да обяснява как можело да се отсъди дузпаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЧестито на феновете на баварската машина!
Снощи първото полувреме беше страхотно - определено най-доброто от четирите полуфинални мача!
Двата отбора бяха равностойни и дори гостите изтърваха повече чисти положения!
След почивката всеки гледаше да не сбърка и това повлия на качеството на играта, но пък драмата беше пълна!
Определено Байерн е фаворит за финала, но не толкова защото той се играе на неговия стадион, а защото Челси няма да може да разчита на опълчение и епизодични атаки. Като добавим и липсата на контузения Луиз и наказаните Тери, Мейрелеш и Рамиреш задачата на Челси стара още по-сложна!
Челси са с много осакатен състав ...
При нас май трима "изгореха" Алаба, Густаво и Бадщубер ... ???
Сметам, че играта би спечелила, ако за финала картоните се "чистят"...
За нас - феновете, най-добре би било и двата тима да излязат на терена с най-доброто, което имат и да покажат един красив футбол...
Който бие - бие ...
Ако успеем да ги надвием, значи заслужаваме да вдигнем купата !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Честито на феновете на баварската машина!
Снощи първото полувреме беше страхотно - определено най-доброто от четирите полуфинални мача!
Двата отбора бяха равностойни и дори гостите изтърваха повече чисти положения!
След почивката всеки гледаше да не сбърка и това повлия на качеството на играта, но пък драмата беше пълна!
Определено Байерн е фаворит за финала, но не толкова защото той се играе на неговия стадион, а защото Челси няма да може да разчита на опълчение и епизодични атаки. Като добавим и липсата на контузения Луиз и наказаните Тери, Мейрелеш и Рамиреш задачата на Челси стара още по-сложна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАз ш ти кажа....
Играха колкото могат.
И колкото им позволиха ...
Само Сокачев не го разбра ...
Снощи при очевадната лястовичка на Гранеро в продълженията се опитваше да обяснява как можело да се отсъди дузпа"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЧестито на баварците
Как само се повториха събитията от онзи ден. Домакините повеждат с 2-0 и в крайна сметка отпадат след пропусната дузпа на лидера им и втори най-силен футболист в света в момента (и лидер по потребление на гел, разбира се)
Не мога да се съглася за страхотния мач, обаче. С изключение на първите 20-30 минути, през останалото време беше голямо треперене да не вземе някой да пусне гол. За баварците беше обяснимо да са малко по-предпазливи, защото започнаха мача кошмарно, а и напрежението да се класират за финал на собствения си стадион беше много голямо, но не мога да си обясня какво се случи с прехвалените балеринки, които от 30-тата минута до края имаха половин положение
Играха колкото могат.
И колкото им позволиха ...
Само Сокачев не го разбра ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЩо бе ?
Финал... Един мач...
50/50 ...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Честито на баварците
Как само се повториха събитията от онзи ден. Домакините повеждат с 2-0 и в крайна сметка отпадат след пропусната дузпа на лидера им и втори най-силен футболист в света в момента (и лидер по потребление на гел, разбира се)
Не мога да се съглася за страхотния мач, обаче. С изключение на първите 20-30 минути, през останалото време беше голямо треперене да не вземе някой да пусне гол. За баварците беше обяснимо да са малко по-предпазливи, защото започнаха мача кошмарно, а и напрежението да се класират за финал на собствения си стадион беше много голямо, но не мога да си обясня какво се случи с прехвалените балеринки, които от 30-тата минута до края имаха половин положение"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеПо-вероятно ми изглежда, Челси да наковат баварците
Финал... Един мач...
50/50 ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар