IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Момчета пуснаха фентъзито вчера.

Со ит бегинс.
    Билбо Бегинс (абе той май е Багинс, ама да не издребняваме) ще го пуснат чак декември месец, но беше любим герой като малък...
    днес ще го разгледам и без това е ден на майстора, а аз съм гросмайстор
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      - До 01.07.2013 - до Уимбълдън;
      - Ако се контузи - да не се е контузвал, ще пия една студена вода, ти огнена. Не че не обича да се контузва точно той..
      - ако е преди 26-то място печеля аз, ако не ти...
      ами хубаво, имаме бас - пак на 100, нали? Не ми отговори само на един въпрос - по всяко време ли броим да стигне <26 място или след края на Уимбълдън.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Момчета пуснаха фентъзито вчера.

Со ит бегинс.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          няколко уточняващи питанки - докога важи залога - до Уимбълдън, до след Уимбълдън, някаква друга дата? какво става, ако Григир се контузи? Как го броим - по всяко време или само към определена дата? Аз лично смятам, че нашият има много голям шанс дори за първата 20-ка, но като ми отговориш на тези въпроси, може и да се съглася на бас
          - До 01.07.2013 - до Уимбълдън;
          - Ако се контузи - да не се е контузвал, ще пия една студена вода, ти огнена. Не че не обича да се контузва точно той..
          - ако е преди 26-то място печеля аз, ако не ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Мързи ме да търся твоята оферта за нови 12 месеца, но ако си навит все пак да има хендикап то предлагам да е Топ 25 тогава на същото...
            няколко уточняващи питанки - докога важи залога - до Уимбълдън, до след Уимбълдън, някаква друга дата? какво става, ако Григир се контузи? Как го броим - по всяко време или само към определена дата? Аз лично смятам, че нашият има много голям шанс дори за първата 20-ка, но като ми отговориш на тези въпроси, може и да се съглася на бас

Коментар

• мда, голямо шубе тая вечер, ще кажеш, че все едно с Аякс играхме, а не с некви смешки Важното е, че бихме - дано и чорбата да бият.

А Тото Пловдив са най-големите - да уредиш междунариден мач с холандски отбор и то за 4:4 е велико. Еееееедин е Кокоооооооо

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Гледах го положението на много повторения. Прав си че вратаря отива към топката, но нападателя му пречи да играе с нея, т.е. първия го блокира, докато втория вкарва! Даже не можем да говорим че единия е спечелил борбата за топката, защото той само участва в съприкосновението с Голубович, а въобще не играе с топката!

Сигурно тук е време Хаки да се намеси с извадка от правилата на УЕФА, що е то фаул, още повече в малкото наказателно срещу вратаря и има ли той почва у нас
                За извадките от правилника се обръщай не към мен, а към Nikola
                Мнение по въпроса: никакво нарушение. Глупава грешка на Голубович и цялата защита пред него и в резултат много повече работа за реванша. Не мисля, че Лудогорец са обречени в ответния мач

Ще видим какво ще направят довечера останалите ни представители. Май само Локомотив изглеждат абсолютен аутсайдер. Левски и ЦСКА би трябвало да постигнат добри резултати и да нямат проблеми да продължат.
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Гледах го положението на много повторения. Прав си че вратаря отива към топката, но нападателя му пречи да играе с нея, т.е. първия го блокира, докато втория вкарва! Даже не можем да говорим че единия е спечелил борбата за топката, защото той само участва в съприкосновението с Голубович, а въобще не играе с топката!

Сигурно тук е време Хаки да се намеси с извадка от правилата на УЕФА, що е то фаул, още повече в малкото наказателно срещу вратаря и има ли той почва у нас
                  Чист гол си беше и грешката беше на двамата защитници, които се подмотаваха (ходеха!!!) след хърватите.
                  Нападателят не е длъжен да се отмества (когато е заел позиция), за да прави път на вратаря, дори и във вратарското поле.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                    http://football.sportal.bg/news.php?news=375893

Спри си го на пауза на 1.25 и си го гледай колкото искаш.Вратаря е на 1 метър от топката,която отива на главата на отскачащият почти от място футболист на Динамо.В същото време вратарят се движи към същият този футболист и ако го беше съборил,трябваше да му свират дузпа,нищо че е в малкият пеналт.Топката не лети КЪМ вратарят,а към футболистите на Динамо.Вратарят гони топката и налита на футболистите,А НЕ ОБРАТНОТО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      aми честно да ти кажа, много сериозно е подобрил играта си, така че мога да се съглася, но само с хендикап - примерно Григор да влезе в топ 20, щото за топ 30, ако задържи играта си от момента, има абсолютно вискчи шансове да влезе, дори още тази година (е, зависи и от жребия за ЮС оупън, както и основно от турнирите преди него, където реално му бяха шансовете миналата година, но ги пропиля). Та ако искаш за топ 20 - навитак съм като миналогодишния бас
                      Мързи ме да търся твоята оферта за нови 12 месеца, но ако си навит все пак да има хендикап то предлагам да е Топ 25 тогава на същото...

Коментар

И защо нямаше шанс? Защото централния нападател на хърватите му игра едно карати в ребрата, докато отзаде оня мишок вкара на празна врата! И всичко това се случи в МАЛКОТО наказателно поле, където по принцип вратаря трябва да е "неприкосновен"!?!
                        "Съприкосновението" стана когато топката вече излизаше от вратата и чак тогава се натъркаляха като кални прасета...
                        Все си мисля,че Голубович,можеше по-рано да реагира и пръв да стигне до топката ама пусто... кръгла е... върти се...
                        Абсолютна грешка на защитниците,която едва ли се допуска и в юношеските групи - трима нападатели срещу един защитник !!!! - е ако бяха изтървали,щях да ги призная...
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Благодаря!
                          Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                          По БНТ.
                          Мисля,че и тях ще ги дават там.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            да ви питам, Чорбата и Локото
                            ще ги дават ли нейде по тв-то
                            По БНТ.

Мисля,че и тях ще ги дават там.

Коментар

• да ви питам, Чорбата и Локото
                              ще ги дават ли нейде по тв-то

Коментар

И защо нямаше шанс? Защото централния нападател на хърватите му игра едно карати в ребрата, докато отзаде оня мишок вкара на празна врата! И всичко това се случи в МАЛКОТО наказателно поле, където по принцип вратаря трябва да е "неприкосновен"!?!
                                http://football.sportal.bg/news.php?news=375893

Спри си го на пауза на 1.25 и си го гледай колкото искаш.Вратаря е на 1 метър от топката,която отива на главата на отскачащият почти от място футболист на Динамо.В същото време вратарят се движи към същият този футболист и ако го беше съборил,трябваше да му свират дузпа,нищо че е в малкият пеналт.Топката не лети КЪМ вратарят,а към футболистите на Динамо.Вратарят гони топката и налита на футболистите,А НЕ ОБРАТНОТО.

Коментар

Working...
                                X