If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно за това ги мразя - мръсни ман*алчета!
След Поляците те са ми втори в черния списък! За туй се надявам да се "надянат" едни на други още на четвъртфиналите - поне едни гадове да ду*ат супата!
А за нас - дай боже Германия или Сърбия!!!!
За последно променено от Amsterdamm : Днес в 17:06
Айде стига с тая политическа коректност! То разбирам да бяха употребени тези думи директно към друг форумец, иди дойди .... ама в случая ми намирисва на излишна "политическа коректност". Не виждам нищо нередно в думата МАНГАЛ и в думата ДУХАМ. Инвесторе, тоя модератор е срам за екипа ви! Отвращавате ме!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
След Поляците те са ми втори в черния списък! За туй се надявам да се "надянат" едни на други още на четвъртфиналите - поне едни гадове да ду*ат супата!
А за нас - дай боже Германия или Сърбия!!!!
Направо като ги видя, как се перчат и едните и другите не знам кой ми е по-гаден!? И двата отбора са се опитвали да ни се подиграват мнооооого пъти......не ми се иска да се сещам даже...за това бой да дупка! Защото и руснаците са ни тупали много, но си ни имат уважението все пак.... Ама тези шляхти добре ги поставихме там, където им мястото, ниско долу наведени и да подсмърчат Браво на момчетата!
П.С. Гаучосите са ни най-неудобния отбор в предварителната група, не мислите ли?
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Юююпппииииии, бихме световните "овчари" - браво на публиката им - голям стимул за назидание, бихме и домакините....в нашата А групаостават
2 август, 13:30 часа Австралия - България
4 август, 22:00 часа Аржентина - България
6 август, 16:45 часа Италия - България
сега започва мача между Италия и Аржентина (единственият ни конкурент засега )
откривате ли го мача някъде из мрежата ...фрии?
Абе не съвсем. Да вземем 2 гейма на Италия и да бием другите, за да си осигурим първото място, ама и в другия поток нищо не е ясно, дано бразилците не изиграят някой ку*венски номер и да останат четвърти!...
Вече го направихме бихме ги тия ******** с високо самочувствие.
Абе не съвсем. Да вземем 2 гейма на Италия и да бием другите, за да си осигурим първото място, ама и в другия поток нищо не е ясно, дано бразилците не изиграят някой ку*венски номер и да останат четвърти!...
И най-много ще се накефя ако можем да насадим полските свирачи на братските руски или бразилски отбори!!!
Ами дано този път не тръгнат да се правят на мъже и типично по балкански да пре...цакат останалите.
Иначе ще е жалко ако имаме възможност и пак я пропуснем...
При това положение май се класирахме напред вече
Нека сметките започнат сега ...
Май се бяхме класирали още след резултатите от първите мачове. Така или иначе преминаването на тази група не беше поставяно под съмнение, сега наистина въпроса е на какъв противник ще попаднем на 1/4 финала и ще имаме ли шансове да се промъкнем в четворката. Българи юнаци!!!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар