IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    За ваша информация:

Полша - Русия..... Мач "мечта" за поляците.

Айде Българи - Юнаци! Един мач ви дели от ИСТОРИЯТА на българския спорт!!!

ПП Как да не се зарадва човек искрено на тази новина!!! Сега ще видим дали претенциите на поляците са основателни или просто победата им в Световната лига се дължи на факта, че руснаци и бразилци не се натягаха толкова много!!

Коментар

• За ваша информация:

Полша - Русия..... Мач "мечта" за поляците.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        П.П. Ай, Българи-Юнаци и дано успеят да си наложат стила над Швабчетата.
        В момента гледам повторно мача ни с Италия. Като цяло се справяме добре. Да, италианците бяха зле със сервиса, но за това са причина нашите. А италианските сервиси, които влязоха, ги посрещнахме отлично.

Извинявай Маранди.... За първи път се спречкваме с теб в Инвестор, но наистина не разбирам защо си критично настроен към нашите волейболисти на този етап. Само заради един мач с Аржентина ли???!!!

Да, първи сме в групата и може това да е малко. Може и да паднем от Германия на четвъртфинала.... но нека се случи това и тогава да критикуваме.

Лека нощ от мен!

Коментар

не ти го разбрах това "стискане на палци" за нашите.

пак ти го казвам - дай да си затворим устите още 1 седмица. после ще леем кой каквото може.

П.П. Много ми стана интересно вкарването на политически нюанс в моите постове. мисля, мисля и не мога да го схвана....

Просто е 3:0 България - Италия.

Да не би в "тройката" да виждаш Тройна коалиция?
          Общият ни баланс с жабарите е 19 на 22 в тяхна полза.

Т'ва е при условие, че БГ-специалисти са ги учили - "К'во е т'ва волей?" и как се играе.

П.П. Разкажи ми още малко за "великия" ни успех с 3 на 0 с оглед статистиката 19 на 22 за тях.

Демек, сефте ги бием от 60 години насам или ....? ( не мо'а те схвана нещо )

И аз нещо не мога да те разбера кое те "впечатли" ( подсказвай - да мога да се метна по гръб и да ритам с крака във въздуха от възторг, щот' явно не схващам за "великия" успех/подвиг срещу жабарите, който сме били извършили днес )
          Last edited by marandi; 07.08.2012, 01:26.

Коментар

Да не вадя от контекста относно баГминтона.

Да ме прощаваш и ако в баДминтона си бил здрава "пръчка" както във волейбола, но и така не си научил как се пише тази дума/спорт.

Важното е коректорите в блога ти да го напишат правилно.
            Ммм ... "разби" ме с една буква ( смигам ).

Печелиш!

П.П. Ай, Българи-Юнаци и дано успеят да си наложат стила над Швабчетата.

Коментар

Тче ще стискам палци на наш'те.
              не ти го разбрах това "стискане на палци" за нашите.

пак ти го казвам - дай да си затворим устите още 1 седмица. после ще леем кой каквото може.

П.П. Много ми стана интересно вкарването на политически нюанс в моите постове. мисля, мисля и не мога да го схвана....

Просто е 3:0 България - Италия.

Да не би в "тройката" да виждаш Тройна коалиция?
              Last edited by anon6706; 07.08.2012, 01:11.

Коментар

пука ми на "патката" какво си писал в "блога" си. Освен това, макар и да не съм го чел, е много лесно да се досетя, че ти говориш за общото представяне на България на Олимпийски игри.

За това аз изобщо не говоря, а просто искам да те помоля, теб и "блогчето" ти, да замълчите още една седмица на тема ВОЛЕЙБОЛ.

Относно "лизането" ти го прощавам...... най-малкото заради баГминтона....
                Всеки греши.....
                Тенкю съм за баГминтон-а

П.П. Не си ли противоречиш така?

Т.е. мятяш таблици за "върхови" успехи все едно Историята започва от "днес", а се оказва, че много преди това други са ги правили и то доста по-добре ( спрямо сега ) на ВОЛЕЙБОЛ.

Не мога да те разбера?!

Но сякаш и не искам да те разбера - разбира се, че ще стискам палци на наш'те. Ако успеят да сервират добре и да посрещат добре немския сервис - ще ги отнесем.

Дай Боже!

Лягам, че понякога и Русото хърка

Коментар

Яд ме е понеже спорта трябва да обединява нацията, особено в частта колективни спортове. А, ние останахме с "цели" 2 отбора - волейбол и худ. гимнастика ( ансамбъл ).

Яд ме е, защото подобни успехи на волейболерите ни се изкарват едва ли не - върхът на сладоледа, а те могат много повече. Цульо и Пульо вече имат титли и световни отличия по волей. Само нашите са вечната "надежда" вече 50 години.

Яд ме е, защото когато тъкмо нещо тръгне да се развива и ние си го скапваме сами.
                  --------------------------
                  Сега предполагам като гръмнаха скандалите по останалите федерации, Анон-чи пак ще ми вика, че сме барнали Бога за "рога" по волей. А, се оказа, че има скандали и в стрелбата, багминтона, леката атлетика и къде ли не.
                  Бях писал анализ точно от тази гледна точка и какво ще се случи преди 2 години и нещо и то се потвърждава 1 към 1:

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...lgariia.533630

П.П. Яд ме е, че съм смотан и не мога да помогна с нищо да ме убеждават идиоти, че БГ-то била "малка и бедна" държава и толкоз, а анализът ми сочи съвсем друго само до преди 20 години.

Яд ме е, че се и ядосвам - хихи

Благодарско за поздрава - кърти мивки
                  Да не вадя от контекста относно баГминтона.

Да ме прощаваш и ако в баДминтона си бил здрава "пръчка" както във волейбола, но и така не си научил как се пише тази дума/спорт.

Важното е коректорите в блога ти да го напишат правилно.
                  Last edited by anon6706; 07.08.2012, 01:07.

Коментар

По принцип - това ще е най-най-смотаното ни представяне на Олимпиада от Токио насам и точно това съм описал в блог-а си.

Нека Анон-чи си говори простотиите и дано му осребряват лизането на "управляващи" задници. Само, че ФАКТИТЕ са, че никога не сме били по-зле на Олимпиада, както обича да казва той в последните 56 години като представяне.

Ще го повторя спешъл за него, щот' явно не "вдява" - НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ПО-ЗЛЕ НА ОЛИМПИАДА!

Демек, нещата тръгнаха надолЕ! ( за което той ме критикува ). Да е жив и здрав!
                    пука ми на "патката" какво си писал в "блога" си. Освен това, макар и да не съм го чел, е много лесно да се досетя, че ти говориш за общото представяне на България на Олимпийски игри.

За това аз изобщо не говоря, а просто искам да те помоля, теб и "блогчето" ти, да замълчите още една седмица на тема ВОЛЕЙБОЛ.

Относно "лизането" ти го прощавам...... най-малкото заради баГминтона....
                    Всеки греши.....

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_j_t Разгледай мнение
                      Момчета, не се дразнете, а се наслаждавайте на това което можем с това което разполагаме
                      Дразня се някой политическа-поръчка кат' вземе да ме юрка, че по-големи успехи от първо място в тази група все едно сме нямали на Олимпиади.

Дразни ме "менторският" тон - все едно, че Спорта и Историята на БГ започвали от "тях" - демек от "днешната" Олимпиада и от "днешния" успех на волей.

А, те не могат да се доближат на "косъм" от предишните наши постижения. Както в след-Освобожденска България, па камо ли да го разходя до Спартак и т.н в древността кои сме ние Българите?!

П.П. Смешни политически утрепки! Щях да се самоубия, ако имах поне мъничко достойнство - да ме убеждават във "великия" ни успех по волей, който не бил досега постиган - едва ли - не, че и таблици ми се копират. Бравас .....

По принцип - това ще е най-най-смотаното ни представяне на Олимпиада от Токио насам и точно това съм описал в блог-а си.

Нека Анон-чи си говори простотиите и дано му осребряват лизането на "управляващи" задници. Само, че ФАКТИТЕ са, че никога не сме били по-зле на Олимпиада, както обича да казва той в последните 56 години като представяне.

Ще го повторя спешъл за него, щот' явно не "вдява" - НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ПО-ЗЛЕ НА ОЛИМПИАДА!

Демек, нещата тръгнаха надолЕ! ( за което той ме критикува ). Да е жив и здрав!
                      Last edited by marandi; 07.08.2012, 00:38.

Коментар

• Спорт

Момчета, не се дразнете, а се наслаждавайте на това което можем с това което разполагаме

Коментар

Аз не мога да ти разбера комплексарските постове, които пускаш, точно между класирането ни на първо място в групата и предстоящите ни четвъртфинали.

Наистина си доста незадоволен пич......

Как пък малко не можеш да се зарадваш от сърце???!!! :
                          Ще се зарадвам на златен медал ( в краен случай сребро ), т.е. финал на тази Олимпиада.

Ти на какво се радваш комплексарино мой? Че сме били първи в нЕква група ли? Баси "успеха" е това и сме извършили "подвиг".

Много ниска топка излезе нещо, ама предвид защитата ти към управляващите - те разбирам ( смигам ).

Ся ще изкараш, че по-високо постижение от това нямаме.

За справка прегледай титлите на ЦСКА по волейбол в клубните турнири и като се подготвиш малко - заповядай да ме "изпитваш" по волейбол

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            marandi, не се нерви излишно пич нищо че в голяма степен си прав! Нека все пак се порадваме на победите, щото няма да имаме май много поводи за радост тая Олимпиада Дано да греша де!
                            Иначе респект към всички български състезатели, отишли там и даващи всичко според възможностите си за да се представят на ниво и да защитят името - България! Име, което май все по-често губи от всоята стойност, но което все още е живо и за много от нас значи нещо
                            Аз лично искам да виждам хъс, желание, борба, а оттам нататък каквото стане или както ни наредят съдиите Е, не може да сме като китайците/китайките - машинки и роботчета, които сякащ цял живот са правили едно и също, но пък защо да не докажем че в един колективен спорт бихме могли да се преборим за най-високото отличие и да затворим устите на всички хейтъри и на всички които ни подценяват!
                            Ще видим, малко остана...

И един специален поздрав за теб, тъй като знам че си и любител на китарите, нещо което ми попадна наскоро, и което доста ме впечатли:

http://www.youtube.com/watch?v=dN6l-...feature=fvwrel

Лека вечер, и Българи-Юнаци!!!
                            Яд ме е понеже спорта трябва да обединява нацията, особено в частта колективни спортове. А, ние останахме с "цели" 2 отбора - волейбол и худ. гимнастика ( ансамбъл ).

Яд ме е, защото подобни успехи на волейболерите ни се изкарват едва ли не - върхът на сладоледа, а те могат много повече. Цульо и Пульо вече имат титли и световни отличия по волей. Само нашите са вечната "надежда" вече 50 години.

Яд ме е, защото когато тъкмо нещо тръгне да се развива и ние си го скапваме сами.
                            Сега предполагам като гръмнаха скандалите по останалите федерации, Анон-чи пак ще ми вика, че сме барнали Бога за "рога" по волей. А, се оказа, че има скандали и в стрелбата, багминтона, леката атлетика и къде ли не.
                            Бях писал анализ точно от тази гледна точка и какво ще се случи преди 2 години и нещо и то се потвърждава 1 към 1:

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...lgariia.533630

П.П. Яд ме е, че съм смотан и не мога да помогна с нищо да ме убеждават идиоти, че БГ-то била "малка и бедна" държава и толкоз, а анализът ми сочи съвсем друго само до преди 20 години.

Яд ме е, че се и ядосвам - хихи

Благодарско за поздрава - кърти мивки

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              marandi, не се нерви излишно пич нищо че в голяма степен си прав!
                              В каква "голяма степен" е прав??!!!

Хайде да оставим селско-българските си интриги за поне още 1 седмица.

Аз не понасям Данчо Лазаров, но не сега му е времето.......

Стойчев също беше прекалено консервативен и надменен с играчите, но пак - не му е сега времето!!!!!!!

Коментар

И аз мога да ти вляза в "тона" - спокич.

Демек и ако ти имаше понятие поне малко от волейбол, щеше да знаеш кои специалисти отиват там да ги учат на волейбол и след труда на кои специалисти по волейбол ( по народност ) - Италия стават доминант в света за известни периоди от време.

Демек тия, които са ги учили на волей, още нямат техните успехи.

Ти си разбирач и ще ни обясниш този феномен предлагам. Как тия ( второкласните тренери от нейде ) идат да те учат и обират отличията, а ти дет' си ги учил на тази игра, не може да ги доближиш на "косъм" и се кефиш, че сме били Италия?!?

Не е ли хумористично? ( предвид, че сега техен треньор Плачи учи нас на волей ), ноооо ... ти си разбирача, както каза
                                Аз не мога да ти разбера комплексарските постове, които пускаш, точно между класирането ни на първо място в групата и предстоящите ни четвъртфинали.

Наистина си доста незадоволен пич......

Как пък малко не можеш да се зарадваш от сърце???!!! :

Коментар

Working...
                                X