IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Особено добре би му се отразило да играе сам напред, а Стиви Джи да играе зад него!
    Е това също би бил много добър вариянт.Най силно играехме по времето на Рафа, когато Стиви играеше зад Торес.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Остави го периода в Аякс! В Холандия играта в защита не е на много високо ниво и всеки малко по-стойностен футболист, който е част от атаката на Аякс или ПСВ може да се изкърти от голове. Имах предвид да играе зад нападателя, да пробива и да освобождава пространства за нападателя, като увлича противниковите защитници. За сезон и половина в Премиършип видяхме, че завършващият удар определено му куца за съжаление. Иначе е уникален играч
      суарез ви е най-дборият играч и с Торес щяха да направят убисйтвен тандем (особено за мачовете в европа - в мачовете с дърводелците в шипчето, не съм сигурен какво щяха да направят), но не се получи. На вас ви трябва бърз играч,а не дърво-ръгач напред, т.е. оптимален избор, за нелощи пари, би бил Игуаин или Бензема - все някой от двамата ще го продадат от Реал. За Борини и аз нямам особено мнение, но по-скоро ми звучи като преодната италианска издънка тип Акуилани, ама знам ли - шипчето е непредвидимо: посредственяци в Германия (Гълфи и Папис) се превърнаха в ултра звезеди в "най-силното" първенство Апропо, що нямаше някакъв голям пазар от джърманиту - сал Кагава и Подолски ми се струва или греша?
      П.С. Мисля, че тази година Ливера имат шанс за 4-ката, но да видим как ще тръгнат.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Остави го периода в Аякс! В Холандия играта в защита не е на много високо ниво и всеки малко по-стойностен футболист, който е част от атаката на Аякс или ПСВ може да се изкърти от голове. Имах предвид да играе зад нападателя, да пробива и да освобождава пространства за нападателя, като увлича противниковите защитници. За сезон и половина в Премиършип видяхме, че завършващият удар определено му куца за съжаление. Иначе е уникален играч
        Налегнали са те спомени за времето на Хески и Оуен май...само дето играта се промени през тези 10на години и сега нещата не изглеждат точно така.
        Повечето големи отбори играят 4-5-1, което преминава в нещо като 4-3-3 когато атакуват..(като си ги прехвърлям Барса, Реал, Ман Сити, Ман Юнайтед, Арсенал, Челси, Байерн, Борусия Дортмунд, Милан...)

Това че пропусна много положения определено бе малшанс, а и онази разправия с Евра му се отрази, но пък този сезон може да почне начисто и да си вкара положенията!
        Особено добре би му се отразило да играе сам напред, а Стиви Джи да играе зад него!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Личи си, че не си фен на Манчо - да предпочетеш малоумното цигане пред Пръцко е, хм, как да каже, пожелание от недоброжелател. Горе-долу като да пожелаваш на Ливера да купи Керъл като заместник на Торес и да викаш, че било отлична Зделка С Персийчето начело (ако не се счупи) и му дадат свобода като единсветн централен, с Рунтавото на гърба му, мисля, че стават основен претендент за титлата. С цигането или грахта - пак имат шансове, все пак си имат 12-ти играч, от тези, с черните ризки Да не говорим, че чикирики е в пъти по-д-бър нападател от цигането - само маоумник би се кефил на този куц кон Уелбек
          Никола ти изброи причините поради които не го иска.И аз споделям неговото мнение плюс това че е леке.Освен ако кажеш че Никола е недоброжелател на МЮ
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Не съм чел за заплатата му и не мога да преценя, но ако бях фен бих предпочел Уелбек отколкото Иван Пърчев.
            Иначе не го харесвам щото пречи на Бербатов
            Личи си, че не си фен на Манчо - да предпочетеш малоумното цигане пред Пръцко е, хм, как да каже, пожелание от недоброжелател. Горе-долу като да пожелаваш на Ливера да купи Керъл като заместник на Торес и да викаш, че било отлична Зделка С Персийчето начело (ако не се счупи) и му дадат свобода като единсветн централен, с Рунтавото на гърба му, мисля, че стават основен претендент за титлата. С цигането или грахта - пак имат шансове, все пак си имат 12-ти играч, от тези, с черните ризки Да не говорим, че чикирики е в пъти по-д-бър нападател от цигането - само маоумник би се кефил на този куц кон Уелбек
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Какво имаш предвид?

Това да играе като единствен нападател, защото нещо подобно беше положението му и в Аякс, където направо изкърти всички статистики или да играе като втори нападател зад "най-скъпото дърво" на света!
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Мисля че, ще имаме прогрес откъм игра и точки но за Топ4 съм скептичен.За период от 2-3 години може и да направиме нещо по-съществено, но вече не правя толкова "дългосрочни" прогнози. Освен това за Борини и Алън нищо не знам Били млади и добри.Ама ще видиме.
                Алън нещо подобно на Карик. Като цяло направи добър сезон в суонси, но не знам, дали струва 15 млн. паунда. За Борини и аз нищо не знам.

Иначе и аз споделям твоето мнение, че няма да можете да се преборите за топ4 през този сезон. По-скоро следващия може да имате реалистичен шанс за това.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Какво имаш предвид?

Това да играе като единствен нападател, защото нещо подобно беше положението му и в Аякс, където направо изкърти всички статистики или да играе като втори нападател зад "най-скъпото дърво" на света!
                  По скоро да играе като свободен нападател заедно с още някой.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Продължавам да се надявам да се намери играча, който ще вкарва головете, за да можем да разчитаме на Суарез да играе своята си игра, а не да се товари със задачи, които не са му присъщи...
                    Какво имаш предвид?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Разбрахме се.

Кажи нещо за очакванията ти за Ливърпул през този сезон?
                      Ще вкараме повече голове на Анфийлд от миналия сезон

Ако Лукас и Стиви Джи участват в повече от 70% от мачовете ни през сезона, ще имаме и повече точки от миналия сезон. При добро стечение на обстоятелствата, може да атакуваме 4-тото място, а може и не

Продължавам да се надявам да се намери играча, който ще вкарва головете, за да можем да разчитаме на Суарез да играе своята си игра, а не да се товари със задачи, които не са му присъщи...
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Шампионска титла и златна обувка за Суарез!
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                          Айдеее, почна се...
                          Life won't wait for you.

Коментар

Разбрахме се.

Айдеее, почна се...
                            И това ще мине ...

Коментар

Разбрахме се.

Мисля че, ще имаме прогрес откъм игра и точки но за Топ4 съм скептичен.За период от 2-3 години може и да направиме нещо по-съществено, но вече не правя толкова "дългосрочни" прогнози. Освен това за Борини и Алън нищо не знам Били млади и добри.Ама ще видиме.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Не съм чел за заплатата му и не мога да преценя, но ако бях фен бих предпочел Уелбек отколкото Иван Пърчев.
                                Иначе не го харесвам щото пречи на Бербатов
                                Разбрахме се.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X