Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОстави го периода в Аякс! В Холандия играта в защита не е на много високо ниво и всеки малко по-стойностен футболист, който е част от атаката на Аякс или ПСВ може да се изкърти от голове. Имах предвид да играе зад нападателя, да пробива и да освобождава пространства за нападателя, като увлича противниковите защитници. За сезон и половина в Премиършип видяхме, че завършващият удар определено му куца за съжаление. Иначе е уникален играчАпропо, що нямаше някакъв голям пазар от джърманиту - сал Кагава и Подолски ми се струва или греша?
П.С. Мисля, че тази година Ливера имат шанс за 4-ката, но да видим как ще тръгнат.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОстави го периода в Аякс! В Холандия играта в защита не е на много високо ниво и всеки малко по-стойностен футболист, който е част от атаката на Аякс или ПСВ може да се изкърти от голове. Имах предвид да играе зад нападателя, да пробива и да освобождава пространства за нападателя, като увлича противниковите защитници. За сезон и половина в Премиършип видяхме, че завършващият удар определено му куца за съжаление. Иначе е уникален играч
Повечето големи отбори играят 4-5-1, което преминава в нещо като 4-3-3 когато атакуват..(като си ги прехвърлям Барса, Реал, Ман Сити, Ман Юнайтед, Арсенал, Челси, Байерн, Борусия Дортмунд, Милан...)
Това че пропусна много положения определено бе малшанс, а и онази разправия с Евра му се отрази, но пък този сезон може да почне начисто и да си вкара положенията!
Особено добре би му се отразило да играе сам напред, а Стиви Джи да играе зад него!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЛичи си, че не си фен на Манчо - да предпочетеш малоумното цигане пред Пръцко е, хм, как да каже, пожелание от недоброжелател. Горе-долу като да пожелаваш на Ливера да купи Керъл като заместник на Торес и да викаш, че било отлична ЗделкаС Персийчето начело (ако не се счупи) и му дадат свобода като единсветн централен, с Рунтавото на гърба му, мисля, че стават основен претендент за титлата. С цигането или грахта - пак имат шансове, все пак си имат 12-ти играч, от тези, с черните ризки
Да не говорим, че чикирики е в пъти по-д-бър нападател от цигането - само маоумник би се кефил на този куц кон Уелбек
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе съм чел за заплатата му и не мога да преценя, но ако бях фен бих предпочел Уелбек отколкото Иван Пърчев.
Иначе не го харесвам щото пречи на БербатовС Персийчето начело (ако не се счупи) и му дадат свобода като единсветн централен, с Рунтавото на гърба му, мисля, че стават основен претендент за титлата. С цигането или грахта - пак имат шансове, все пак си имат 12-ти играч, от тези, с черните ризки
Да не говорим, че чикирики е в пъти по-д-бър нападател от цигането - само маоумник би се кефил на този куц кон Уелбек
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКакво имаш предвид?
Това да играе като единствен нападател, защото нещо подобно беше положението му и в Аякс, където направо изкърти всички статистики или да играе като втори нападател зад "най-скъпото дърво" на света!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМисля че, ще имаме прогрес откъм игра и точки но за Топ4 съм скептичен.За период от 2-3 години може и да направиме нещо по-съществено, но вече не правя толкова "дългосрочни" прогнози. Освен това за Борини и Алън нищо не знамБили млади и добри.Ама ще видиме.
Иначе и аз споделям твоето мнение, че няма да можете да се преборите за топ4 през този сезон. По-скоро следващия може да имате реалистичен шанс за това.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКакво имаш предвид?
Това да играе като единствен нападател, защото нещо подобно беше положението му и в Аякс, където направо изкърти всички статистики или да играе като втори нападател зад "най-скъпото дърво" на света!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПродължавам да се надявам да се намери играча, който ще вкарва головете, за да можем да разчитаме на Суарез да играе своята си игра, а не да се товари със задачи, които не са му присъщи...
Това да играе като единствен нападател, защото нещо подобно беше положението му и в Аякс, където направо изкърти всички статистики или да играе като втори нападател зад "най-скъпото дърво" на света!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеРазбрахме се.
Кажи нещо за очакванията ти за Ливърпул през този сезон?
Ако Лукас и Стиви Джи участват в повече от 70% от мачовете ни през сезона, ще имаме и повече точки от миналия сезон. При добро стечение на обстоятелствата, може да атакуваме 4-тото място, а може и не
Продължавам да се надявам да се намери играча, който ще вкарва головете, за да можем да разчитаме на Суарез да играе своята си игра, а не да се товари със задачи, които не са му присъщи..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Кажи нещо за очакванията ти за Ливърпул през този сезон?И това ще мине ...
Коментар
-
Кажи нещо за очакванията ти за Ливърпул през този сезон?Били млади и добри.Ама ще видиме.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе съм чел за заплатата му и не мога да преценя, но ако бях фен бих предпочел Уелбек отколкото Иван Пърчев.
Иначе не го харесвам щото пречи на Бербатов
Кажи нещо за очакванията ти за Ливърпул през този сезон?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар