IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
    Полки, жив ли си? Как го виждаш мача с берое
    марулите ще ги опънем поне 5 пъти ....................... те като идват в Пловдив си знаят и са подготвени с голямата кошница

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      И аз тотално се изложих - тази тъпа Лига Европа повече хич няма да я пипам!

ПП Аз лефчета сложих на:
      Йостерс 1
      Хелмонд 1
      и за Мидълсбро над 0.5
      лига европа такава лиготия, че по-добре да я бяха кръстили "прибери кинти"
      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Полки, жив ли си? Как го виждаш мача с берое
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Ей, ама кво мачле си спретнахме с Младите момчета.... По едно време щях да се задавя от смях, а като видех автогола, първия, направо онемех....Мани.....
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Моите прогнози за тази вечер са:
            Франфуркт - Санкт Паули 1 2.40
            Монпелие - Сент Етиен 1 2.05
            Слован Либерец - Баник 1хк 2.05

Снощните ми бяха пълен фейл
            И аз тотално се изложих - тази тъпа Лига Европа повече хич няма да я пипам!

ПП Аз лефчета сложих на:
            Йостерс 1
            Хелмонд 1
            и за Мидълсбро над 0.5

Коментар

БСК Йънг Бойс Берн 1 DNB @ 1.80
              Леверкузен - Харков ОБЩО НАД 1.5 @ 1.28
              Фенербахче НАД 0.5 @ 1.30
              Апоел Тел Авив НАД 0.5 @ 1.50

Ей това пуснах аз, дано днес късмета е по-добър!
              Моите прогнози за тази вечер са:
              Франфуркт - Санкт Паули 1 2.40
              Монпелие - Сент Етиен 1 2.05
              Слован Либерец - Баник 1хк 2.05

Снощните ми бяха пълен фейл
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Единствено не е ясно как ще се изплаща печалбата ПРИ ПЕЧЕЛИВШ ЗАЛОГ

Коментар

• Ето и един залог за любителите на високите коефициенти, така наречения long shot

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                    Еми да изпуснах го обаче, довечера ако залагам пак ще го пусна задължително.
                    БСК Йънг Бойс Берн 1 DNB @ 1.80
                    Леверкузен - Харков ОБЩО НАД 1.5 @ 1.28
                    Фенербахче НАД 0.5 @ 1.30
                    Апоел Тел Авив НАД 0.5 @ 1.50

Ей това пуснах аз, дано днес късмета е по-добър!

Коментар

Според мен спокойно може да се играе СРЕЩУ Ливърпул - ДШ 1Х, ДНБ 1 или нещо такова след като четох статии от сорта на Младоци ще защитават честта на Ливърпул срещу Йънг Бойс!

Даже прогнозата на инвесторския спортен сайт: гол.бг е за 2-0
                      Еми да изпуснах го обаче, довечера ако залагам пак ще го пусна задължително.

Коментар

• Според мен спокойно може да се играе СРЕЩУ Ливърпул - ДШ 1Х, ДНБ 1 или нещо такова след като четох статии от сорта на Младоци ще защитават честта на Ливърпул срещу Йънг Бойс!

Даже прогнозата на инвесторския спортен сайт: гол.бг е за 2-0

Коментар

• Ето и колонката ми за днес

Удине-Анджи 2 dnb
                          Фенер-Марсилия 1
                          Партизан-Нефчи 1
                          Маритимо-Нюкасъл 1 dnb

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                            Да, и аз изядох дървото с прогнозите си ...ама положителното в цялата работа е че Юнайте играха сравнително слабо(гледах първото полувреме) и Ливърпул ми е твърда единица уикенда .

При Чесли-Юве(гледах второто полувреме)...пак не свириха дуспа при падането на Азар..приятно съм изненадан от Юве да се върнат така в мача, ама те Челси миналата година си взеха късмета за 10 години на пред в ШЛ.
                            Юнайтед бяха слаби в защита, но пък направиха доста положения напред, така че Ливърпул бая зор ще видят.
                            Виж Галатасарай играха страхотно и сега вече ги пуснах да бият с хендикап 1.5 AKHISAR BELEDIYESPOR (1,875 е коефициента в бет365)!

Коментар

Може и с голям зор да стана, но все пак:

Алекс Фъргюсън стана първият треньор със 100 победи в Шампионската лига

Все пак дано играта ни в защита се подобри, за да не му остане последната за този сезон

ПП Обаче относно залозите, много зле завърши вчерашния ден.
                              Вратаря на Норселанд направи мача на живота си и ми прецака залога, а освен това пробвах идеята на Марински - там още по-зле Манджукич изтърва дузпата, а Ван Перси след излагацията в първенството май скоро няма да получи друга дузпа и да ми изпълни залога, че ще вкара

ПП2 Дано Руньо се връща, че май нямаме дузпаджия...а все пак всеки мач ни дават по 2 по 3
                              Да, и аз изядох дървото с прогнозите си ...ама положителното в цялата работа е че Юнайте играха сравнително слабо(гледах първото полувреме) и Ливърпул ми е твърда единица уикенда .

При Чесли-Юве(гледах второто полувреме)...пак не свириха дуспа при падането на Азар..приятно съм изненадан от Юве да се върнат така в мача, ама те Челси миналата година си взеха късмета за 10 години на пред в ШЛ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                тъпото е, че не дадоха дузпа за турчолята, щото го бях играл гол/гол, заедно с 1 първоот на челси, но здраве да е и такива моменти се случват, ама наистина - що все в полза на юнайтед? На всяко решение в тяхна вреда има поне 5 в тяхна полза? Не е добре и за самата игра, а вчера извадиха много късмет да вземат 3-те точки, щото спокойно можеха и да паднат, което ми напомня (ако не ме лъже паметта), че точно турски отбор преди 12-13 години (май фенерите) биха манчо с насред дъртия трафорд и им прекъснаха 20+ годишна серия без загуба като домакин в европа?
                                Всъщност 40 години:
                                Fergie’s top 10 defeats at Old Trafford

Коментар

Working...
                                X