If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е то по тая логика моите хубави спомени са свързани преди всичко с домакинствата на Дунав срещу грандовете, когат' бяхме все още в А група или пък за Купата, и едно зимуване на 4-тото място ама то пък кога бешеее... Иначе познавам лично голмайстора срещу Рома през 1976-та дето ги бием 1:0 тука, и хора били на мача са ми разказвали каква еуфория е било тогава, но сега с това не може да става и сравнение - житкаме си в една от В групите, и нищо че стадиона ми е дет' се вика на 2 крачки, все още не съм изгледал и един мач
П.П. Иначе съм "чорбе", но вече и с това не се гордея особено
е, жалко за Дунав - срамота е 5-тия по големина град да няма отбор в А група, а разни селски тимчета като Своге, Мездра, Галата и т.н. да са там (или поне доскоро). Толкова ли е умрял бизнеса в РусИ, едно време се бяхте запънали да ставате с най-много молове на глава от населението, та да не може да помогне. Там Приста-мриста, гавраил генов-оргахим, флот, пристанище - няма ли кой? Спомянм си по дно време имахте 3 отбора в елита (а и б група) - корабостроител, локомотив и дунав, а сега - мани, мани....
Един сал арсенал ви остана на вас с полкича, ама да се бяхте ориентирали и вие като манчо към правилния отбор - не му върви със спартак, ама иначе отчита успехи, пък то Хайде пожелавам ви една ШЛ тази година
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Груйче, днес няма ли да ходиш да псуваш "Камата"?..или още си непреклонен?
Четох че специална програма му подготвят феновете Ви!
бал съм, ги, докат' не бият нещо сериозно из Аврупата, няма да им стъпя, каквото ще да направят в Бг-то. Пък и съм на тийм-билдинг двоечера, така че съвсем не ми е на сърце
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
така е, още малко и пак могат да се борят за титлата - врло добро сме играли, али судия бил педер стари Кев-че, мога ли да попитам ти на кой роден отбор си фен? Че полкича ми е ясен защо е с толкова ниска летва, все пак неговия отбор не е печелил нищо от времето на Людмила Живкова
Е то по тая логика моите хубави спомени са свързани преди всичко с домакинствата на Дунав срещу грандовете, когат' бяхме все още в А група или пък за Купата, и едно зимуване на 4-тото място ама то пък кога бешеее... Иначе познавам лично голмайстора срещу Рома през 1976-та дето ги бием 1:0 тука, и хора били на мача са ми разказвали каква еуфория е било тогава, но сега с това не може да става и сравнение - житкаме си в една от В групите, и нищо че стадиона ми е дет' се вика на 2 крачки, все още не съм изгледал и един мач
П.П. Иначе съм "чорбе", но вече и с това не се гордея особено
Така като е свършил мача и знаем резултата, очевидно така е трябвало да постъпя
Имам предвид в мач като вчерашния, където и в нападение и в защита ще играят млади момчета, би следвало да се очаква да вкарват и да пускат голове. Още повече знаехме резултата с Йънг Бойс...пак пуснахте 3 гола, но вчера просто играхте с по-добър отбор и успяхте да вкарате само 2, а не 5
Аз пък там играх ДШ 1Х, защото ги виждам как играят английските отбори в ЛЕ. Освен това миналата година имаше подобен мач ПАОК-Тотнъм, който определено скъса тъпометъра тогава!!!
Яд ме е че го комбинирах с Видеотон+2, на 1.30, а не Видеотон+0 например...тогава щях да се облажа хубавичко
Аз хванах Рубин, Анжи и Хановер, но ме издъни нашия мач, който очаквах да спечелим лесно...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Нещо подобно гледах и на ПАО-Тотнъм снощи... 0-1 за шпорите на почивката и никакви атаки за гърците през първото полувреме. Явно решиха, че са спечелили мача и второто полувреме само се разхождаха и като нищо можеха и да загубят, заради пренебрежителното си отношение. Та и при нас така... при гола за 1-1 половината от отбора ни май не беше разбрала, че полувремето е започнало
Аз пък там играх ДШ 1Х, защото ги виждам как играят английските отбори в ЛЕ. Освен това миналата година имаше подобен мач ПАОК-Тотнъм, който определено скъса тъпометъра тогава!!!
Яд ме е че го комбинирах с Видеотон+2, на 1.30, а не Видеотон+0 например...тогава щях да се облажа хубавичко
Еми бихме в няколко мача и се повъзгордяха някои от играчите.Като цяло подцениха мача и си платиха.
Нещо подобно гледах и на ПАО-Тотнъм снощи... 0-1 за шпорите на почивката и никакви атаки за гърците през първото полувреме. Явно решиха, че са спечелили мача и второто полувреме само се разхождаха и като нищо можеха и да загубят, заради пренебрежителното си отношение. Та и при нас така... при гола за 1-1 половината от отбора ни май не беше разбрала, че полувремето е започнало
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар