IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    5-ия по големина град в България е Люлин, бе алоооооо .....
    И от него до София се стига с влак (наземен и подземен)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      е, жалко за Дунав - срамота е 5-тия по големина град ....
      5-ия по големина град в България е Люлин, бе алоооооо .....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Е то по тая логика моите хубави спомени са свързани преди всичко с домакинствата на Дунав срещу грандовете, когат' бяхме все още в А група или пък за Купата, и едно зимуване на 4-тото място ама то пък кога бешеее... Иначе познавам лично голмайстора срещу Рома през 1976-та дето ги бием 1:0 тука, и хора били на мача са ми разказвали каква еуфория е било тогава, но сега с това не може да става и сравнение - житкаме си в една от В групите, и нищо че стадиона ми е дет' се вика на 2 крачки, все още не съм изгледал и един мач

П.П. Иначе съм "чорбе", но вече и с това не се гордея особено
        е, жалко за Дунав - срамота е 5-тия по големина град да няма отбор в А група, а разни селски тимчета като Своге, Мездра, Галата и т.н. да са там (или поне доскоро). Толкова ли е умрял бизнеса в РусИ, едно време се бяхте запънали да ставате с най-много молове на глава от населението, та да не може да помогне. Там Приста-мриста, гавраил генов-оргахим, флот, пристанище - няма ли кой? Спомянм си по дно време имахте 3 отбора в елита (а и б група) - корабостроител, локомотив и дунав, а сега - мани, мани....
        Един сал арсенал ви остана на вас с полкича, ама да се бяхте ориентирали и вие като манчо към правилния отбор - не му върви със спартак, ама иначе отчита успехи, пък то Хайде пожелавам ви една ШЛ тази година
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Груйче, днес няма ли да ходиш да псуваш "Камата"?..или още си непреклонен?
          Четох че специална програма му подготвят феновете Ви!
          бал съм, ги, докат' не бият нещо сериозно из Аврупата, няма да им стъпя, каквото ще да направят в Бг-то. Пък и съм на тийм-билдинг двоечера, така че съвсем не ми е на сърце
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• .
            Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Че полкича ми е ясен защо е с толкова ниска летва, все пак неговия отбор не е печелил нищо от времето на Людмила Живкова
            това беше добро ..................... хареса ми

Коментар

• Груйче, днес няма ли да ходиш да псуваш "Камата"?..или още си непреклонен?
              Четох че специална програма му подготвят феновете Ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                така е, още малко и пак могат да се борят за титлата - врло добро сме играли, али судия бил педер стари Кев-че, мога ли да попитам ти на кой роден отбор си фен? Че полкича ми е ясен защо е с толкова ниска летва, все пак неговия отбор не е печелил нищо от времето на Людмила Живкова
                Е то по тая логика моите хубави спомени са свързани преди всичко с домакинствата на Дунав срещу грандовете, когат' бяхме все още в А група или пък за Купата, и едно зимуване на 4-тото място ама то пък кога бешеее... Иначе познавам лично голмайстора срещу Рома през 1976-та дето ги бием 1:0 тука, и хора били на мача са ми разказвали каква еуфория е било тогава, но сега с това не може да става и сравнение - житкаме си в една от В групите, и нищо че стадиона ми е дет' се вика на 2 крачки, все още не съм изгледал и един мач

П.П. Иначе съм "чорбе", но вече и с това не се гордея особено

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Така като е свършил мача и знаем резултата, очевидно така е трябвало да постъпя
                  Имам предвид в мач като вчерашния, където и в нападение и в защита ще играят млади момчета, би следвало да се очаква да вкарват и да пускат голове. Още повече знаехме резултата с Йънг Бойс...пак пуснахте 3 гола, но вчера просто играхте с по-добър отбор и успяхте да вкарате само 2, а не 5

Коментар

• А па малкия как ме кефи, върти ги като некой ашлак на песъко на Копакабана!
                    И това ще мине ...

Коментар

• Винаги требва да има некой голмастер - ако не е Джейми, ще е грешка напред на Стиви, ако не Шкърти, сега има нова звезда...
                      И това ще мине ...

Коментар

Аз за това по принцип не играя мачове на "нашите" отбори, освен овъри...което може би трябваше и ти да пуснеш снощи, за да не те е яд!
                        Така като е свършил мача и знаем резултата, очевидно така е трябвало да постъпя
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Аз хванах Рубин, Анжи и Хановер, но ме издъни нашия мач, който очаквах да спечелим лесно...
                          Аз за това по принцип не играя мачове на "нашите" отбори, освен овъри...което може би трябваше и ти да пуснеш снощи, за да не те е яд!

Коментар

Аз пък там играх ДШ 1Х, защото ги виждам как играят английските отбори в ЛЕ. Освен това миналата година имаше подобен мач ПАОК-Тотнъм, който определено скъса тъпометъра тогава!!!
                            Яд ме е че го комбинирах с Видеотон+2, на 1.30, а не Видеотон+0 например...тогава щях да се облажа хубавичко
                            Аз хванах Рубин, Анжи и Хановер, но ме издъни нашия мач, който очаквах да спечелим лесно...

Коментар

Нещо подобно гледах и на ПАО-Тотнъм снощи... 0-1 за шпорите на почивката и никакви атаки за гърците през първото полувреме. Явно решиха, че са спечелили мача и второто полувреме само се разхождаха и като нищо можеха и да загубят, заради пренебрежителното си отношение. Та и при нас така... при гола за 1-1 половината от отбора ни май не беше разбрала, че полувремето е започнало
                              Аз пък там играх ДШ 1Х, защото ги виждам как играят английските отбори в ЛЕ. Освен това миналата година имаше подобен мач ПАОК-Тотнъм, който определено скъса тъпометъра тогава!!!
                              Яд ме е че го комбинирах с Видеотон+2, на 1.30, а не Видеотон+0 например...тогава щях да се облажа хубавичко

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Еми бихме в няколко мача и се повъзгордяха някои от играчите.Като цяло подцениха мача и си платиха.
                                Нещо подобно гледах и на ПАО-Тотнъм снощи... 0-1 за шпорите на почивката и никакви атаки за гърците през първото полувреме. Явно решиха, че са спечелили мача и второто полувреме само се разхождаха и като нищо можеха и да загубят, заради пренебрежителното си отношение. Та и при нас така... при гола за 1-1 половината от отбора ни май не беше разбрала, че полувремето е започнало

Коментар

Working...
                                X