IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Moже ли такова безхаберие бе пичове !??? днес националите ще играят балет, вие сте замрели в тая тема и 2 дена няма нито един пост тука. Я разкажете малко клюки - ще бием ли ще падаме ли, шах ли ще играем ?
    Ай Наздраве за бефебе, пърдон - за бефесе
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• поРки, ти си човека, който само обиждаш другите и не виждам как ТОЧНО С ТЕБЕ МОЖЕ ДА СЕ СПОРИ!

А дали съм пълна скръб не си ти тоя, който ще го определи!

ПП Спестявам си епитетите, защото съм на път да слезна ниско-ниско ...колкото мога по-близо до твоето ниво!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012
        ти отдавна си станал за смях ........................ за думите на Касорла оценки ще могат да се дават след 2-3 години ........................ а до тогава умните хора ще мълчат и ще гледат

но по-простичките винаги знаят какво ще се случи след десет години...
        Феновете на Арсенал разбира се са най-умните: давай пари за най-скъпите билети, а насреща - един ГОЛ ... В РЪКАТА НОЖ

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          още веднъж доказваш, че тотално не разбираш от футбол .......................... но защо си губиш времето в тази тема не ми е ясно

Санти Касорла е единствения футболист в цялата премиер лига който стреля еднакво добре и с левия и с десния си крак или както ВЕНГЕР казва за него двукрак футболист .......................... така, че Санти може много добре да прецени дали отбора му има сили да спечели лигата или не

........................... а някакъв си измислен персонаж като теб да го нарича мушморок е не толкова смешно колко тъжно за умствените ти възможности дари и за елементарна игра като футбола
          Самия факт, че казва че идва да стане шампион в отбор, КОЙТО ПОНЕ ОЩЕ 10 ГОДИНИ НЯМА ДА СТАНЕ ШАМПИОН го прави МУШМОРОК!
          След трансфера му шансовете да стане шампион не се увеличиха: в Малага 0% = в Арсенал 0%.

А това че е добър футболист никой не го оспорва, просто е време да спре да говори глупости, преди да е станал за смях!
          Last edited by man_united; 10.10.2012, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Аз виждам други, които спътника ги е изпуснал отдавна, ей като тоя мушморок:

Касорла: В Арсенал съм, за да спечеля Висшата лига

още веднъж доказваш, че тотално не разбираш от футбол .......................... но защо си губиш времето в тази тема не ми е ясно

Санти Касорла е единствения футболист в цялата премиер лига който стреля еднакво добре и с левия и с десния си крак или както ВЕНГЕР казва за него двукрак футболист .......................... така, че Санти може много добре да прецени дали отбора му има сили да спечели лигата или не

........................... а някакъв си измислен персонаж като теб да го нарича мушморок е не толкова смешно колко тъжно за умствените ти възможности дари и за елементарна игра като футбола

Коментар

от какво да сме депресирани, бе, аланкоолу

......

тотално губиш връзка с кораба-майка ..................... спътника вече май не те лови
              Аз виждам други, които спътника ги е изпуснал отдавна, ей като тоя мушморок:

Касорла: В Арсенал съм, за да спечеля Висшата лига

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Щом нямате други поводи за радост, радвайте се на това.
                Имаме !!!

Гей, убил по зверски начин любовника си, се оказа фен на “Левски” (СНИМКИ) коментари/14
                10 октомври 2012, 10:19Жълт спортЛайпциг, Германия

Подсъдимият Бенямин Х. се гаврил с тялото на Йонатан Х., разфасовал го и го скрил в чували в гората
                Германецът Бенямин Х., срещу когото в началото на седмицата започна дело за брутално убийство отпреди една година, се оказа фен на “Левски”. Немецът, който в петък ще навърши 24 години, се появи в съдебната зала с бейзболна шапка на “сините”. Той не я свали по време на цялото заседание.

На 12 октомври миналата година Бенямин Х., който е хомосексуалист, поканил в дома си друг гей - Йонатан Х., и брутално го убил. Двамата са имали сексуална връзка, но между тях възникнал скандал, завършил по жесток начин. Бенямин ударил жертвата в торса, а след това вързал китките му, гаврил с гениталиите му, след което нанесъл поне 20 прободни удара с нож. Тялото на Йонатан Х. било разфасовано във ваната на апартамента, а след това частите били изнесени в чували в гора, разположена на два километра.

“Бенямин Х. е искал да разкрие публично, че двамата са хомосексуалисти. Било му дошло до гуша да се крият. Йонатан обаче не искал самият той да признае официално, че е гей. Последвалият скандал между двамата е завършил с ужасни последици. Жестокостта на убийството говори за умисъл и предварително планиране”, заявиха от прокуратурата.

http://www.blitz.bg/sport/article/144786
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Кралят на простаците май ще си намери майстора най-после:

US полиция разследва Христо Стоичков за побой

Ще си умра от кеф ако го осъдят. Ония там не си поплюват и няма никакво значение каква "звезда" си.
                  Аз няма да си умра от кеф, защото ми е жал за него - толкова талант, но за съжаление природата му е взела от други места... Жалко...

Коментар

• Щом нямате други поводи за радост, радвайте се на това.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Кралят на простаците май ще си намери майстора най-после:

US полиция разследва Христо Стоичков за побой

Ще си умра от кеф ако го осъдят. Ония там не си поплюват и няма никакво значение каква "звезда" си.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

поздравления за 7-ата поредна победа

Започваш със 7 победи в Бундеслигата, накрая Дортмунд става шампион

Байерн, Казерслаутерн и Майнц са записвали летящ старт, сребърната салатиера винаги е за Борусия

Седем поредни победи на старта на сезона, най-добрата голова разлика (21:2) в цялата история на Бундеслигата преди осмия кръг - в Байерн Мюнхен вече смело могат да мечтаят за титлата.
                        Нещо се получава като едновремешната приказка на Гари Линекър за това, че каквото и да играят другите накрая Германия става шампион
                        И това ще мине ...

Коментар

• ето и линк на мача България 2 - 2 естония

http://vbox7.com/play:454dcccd

съдията нямаше как да не даде тези 4 чисти дузпи, а накрая всички си измиха ръцете с него

някой ще ми обясни ли ивелинчо поповчев какво прави на мястото на десния ни бек и какво искаше да прави в 80-тата минута .................... искаше да танцуват ли или някаква еротика го е налегнала в тази ситуация

този ивелинчо дори и три златни топки да спечели в кариерата си никога няма да спечели уважението ми след този уговорен мач

Коментар

• Разследват Левски и Лудогорец за уговорки

Мачове на водещите тимове от "А" група Левски и Лудогорец са в полезрението на прокуратурата. Това разкри говорителят на Софийската градска прокуратура Руси Алексиев.

"9 мача и 10 отбора се разследват. Получихме няколко сигнала от ГДБОП след извършени проверки. Установили сме по няколко от тях, че има достатъчно основания, за да започнем съдебно производство", коментира Алексиев.

Сред разследваните попадат Левски, шампионът Лудогорец, както и Черноморец, Славия, Монтана и вече изпадналия от "А" група Светкавица.

Единият от мачовете, за които се предполага, че е бил манипулиран, е победата на Черноморец над Светкавица с 6:0. За него сигналът е постъпил 4 месеца след изиграването му. Сигнал има за лице, което е получило финансови облаги от получилия се краен резултат.

Друг разследван мач е този между Монтана и Левски на 11 март, когато "сините" печелят без проблем с 3:0 на "Огоста". Сигналът за този двубой идва от УЕФА и е приет в БФС, след което е пренесен към прокуратурата. Разпитвани по случая са президентът на Монтана Замфир Замфиров, финансовият директор на Левски Константин Баждеков, както и тогавашният треньор на "сините" Николай Костов.

"Разпитали сме доста хора от Левски и Монтана, проследени са компютърните залагания по много сложни начини. За съжаление няма достатъчно доказателства за извършено престъпление", споделиха още от СГП.

Разследва се и мач с участието на Лудогорец, но още не е ясно за кой двубой става въпрос. Вече се знае, че срещата Литекс - Калиакра също е сред тези, с които прокуратурата се е захванала. Треньорът на "оранжевите" Христо Стоичков дори беше на разпит в ГДБОП миналата седмица.

Преди време бившият вратар на Славия Стефано Кунчев, който сега пази на Локо Пловдив, призна, че е бил "атакуван" от букмейкърската мафия и заради неговите признания също е започнало разследване. Сред разпитваните по този случай са президентът на най-стария столичен клуб Венци Стефанов, самият Кунчев, бившият треньор в ДЮШ на Славия Красимир Мечев, както и юношата на "белите" Деян Вълков, който сега пази вратата на втородивизионния Любимец.
                            за цитираните мачове нищо не мога да кажа ......................... не съм ги играл, не съм ги гледал и мнението не може да ми е меродавно

.................... но има два мача които съм играл, видял съм как се движат коефицентите и съм сигурен, че бяха уговорени

- единия мач беше контролата на националния в турция срещу прибалтийската република с унгарския главен съдия който според мен не беше виновен, а футблистите на двата отбора са били наясно, че мача ще завърши с оувър 2.5 гола и равен резултат .................... всичко свършиха футболистите и двамата които направиха нарушенията бяха ивелин попов и иван иванов - чисти дузпи - играят с ясното съзнание да бутнат съперниците в наказателното ни поле

- другия мач който видях, че беше уговорен беше тото-мотив 2 - 1 литекс http://vbox7.com/play:df85a10559&al=2&vid=508570 мача е бил уговорен за оувър 2.5 гола, имало е яко залагане и аз за малко да изгоря с малко кинти тук ...................... вижте литекс как остават да им вкарат втория гол и вижте каква дузпа правят мангалите в 90-тата минута за да стане оувъра

--------------------------------

Щатската полиция разследва Стоичков за побой

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              в следващия мач за първенство да се поздравим с поредната чиста победа ...
                              НАПРЕТ МАШИНАААА
                              Муахахахахахахахааааааа....

поздравления за 7-ата поредна победа

Започваш със 7 победи в Бундеслигата, накрая Дортмунд става шампион

Байерн, Казерслаутерн и Майнц са записвали летящ старт, сребърната салатиера винаги е за Борусия

Седем поредни победи на старта на сезона, най-добрата голова разлика (21:2) в цялата история на Бундеслигата преди осмия кръг - в Байерн Мюнхен вече смело могат да мечтаят за титлата.

Трудно е за вярване, но досега в германския шампионат е имало три случая, в които даден отбор започва кампанията със седем поредни победи и в края на сезона шампион винаги става... Борусия Дортмунд.

През миналия сезон Байерн имаше цели 8 точки аванс пред Дортмунд, но "жълто-черните" не само защитиха титлата си, но стигнаха до рекордната пета поредна победа над баварците във всички турнири. Дали историята ще се повтори отново?

В Дортмунд могат да разчитат смело на статистиката. А тя сочи, че през сезон 1995/96 Байерн започва със 7 победи и голова разлика 19:6. Силното начало на тима стига само до второ място. Първенец в края е Дортмунд (с треньор Отмар Хитцфелд, който след това става най-успешния наставник на Байерн в последните 35 години).

През сезон 2001/02 Кайзерслаутерн също прави летящ старт и преди осмия кръг е с пълен актив от 21 точки и голова разлика 20:7. В края на кампанията обаче "червените дяволи" бележат срив, а така мечтаната сребърна салатиера отива при Борусия Дортмунд, чийто наставник по онова време е настоящият спортен директор на Байерн Матиас Замер.

Сегашният наставник на Дортмунд Юрген Клоп изкара близо 19 години в Майнц като футболист и като треньор. Неговият почерк още можеше да се забележи през 2010 година, когато скромният тим започна кампанията със 7 поредни успеха и голова разлика 18:7. В края на сезона Майнц завърши на пета позиция. А шампион след 9-годишна суша стана Дортмунд, воден от... Юрген Клоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Полки, и ти трябва да си доволен от този кръг в ШЛ, почти Голям шлем - Барса, Милан, Арсенал, и за малко Дортмунд
                                да .................... доволен съм от представянето на отборите в ШЛ ........................ Дортмунд просто не си повярваха, че могат да сгънат шититата

Коментар

Working...
                                X